נטע...אני באמת לא יודעת מהי התשובה. מה, אנחנו כאן לבד?
N netaK New member 14/11/02 #22 לא נורא=] הנה התשובה plenty of people hit on me! un fortuantly it was all lesbians wanting my sperm וסליחה על השגיאות כתיב, בעברית: לסביות שרצו את הזרע שלו, אנשים אתם א זוכרים!?!.!
לא נורא=] הנה התשובה plenty of people hit on me! un fortuantly it was all lesbians wanting my sperm וסליחה על השגיאות כתיב, בעברית: לסביות שרצו את הזרע שלו, אנשים אתם א זוכרים!?!.!
G g a g a New member 14/11/02 #23 אהההההההה! עכשיו נזכרתי!!! נטע, יש לך שאלות ברמה של 5 יחידות בבגרות להכג"ש!! טוב יש לי שאלה בשבילך ובשביל כולם. (פרק 18 עונה 1): מהו צבע חולצתו של בריאן בסוף הפרק?
אהההההההה! עכשיו נזכרתי!!! נטע, יש לך שאלות ברמה של 5 יחידות בבגרות להכג"ש!! טוב יש לי שאלה בשבילך ובשביל כולם. (פרק 18 עונה 1): מהו צבע חולצתו של בריאן בסוף הפרק?
G g a g a New member 14/11/02 #26 וואוו נטע, את פשוט.. אין לי מילים!!! אוווווף אני צריכה ללכת, נטע - ישר כח, המשיכי ככה! (ואני לא מבינה...רק אני נטע, וליאור פה?)
וואוו נטע, את פשוט.. אין לי מילים!!! אוווווף אני צריכה ללכת, נטע - ישר כח, המשיכי ככה! (ואני לא מבינה...רק אני נטע, וליאור פה?)
מ מKה אפורה New member 14/11/02 #30 אין לי האמת רעיון... ואני עפה להתכונן למבחן ואז להתקלח ולראות טלוויזיה... מחר המבחן האחרון!!!!!!
N netaK New member 14/11/02 #31 אז מי שפה.... שימו שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת עוד שעה וחצי
N netaK New member 14/11/02 #33 אז שימי שאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו!!!!!!!!!!!!!!! מהר לפני שאני הולכת!!!!!!!!