חידון!!

maayan15

New member
חידון!!

מתישהו בחודש שעבר איכשהו הפסקנו עם החידון...וזה חבל כי אני זוכרת שממש נהננו ממנו (ואתם מוזמנים לתקן ראותי אם אני טועה...)...ועכשיו אירית הזכירה לי את זה...אז החלטתי לפתוח שרשור חידון...עכשיו אני רק צריכה לחשוב על שאלה.... אז ככה: (ואני מציינת מראש שזו השאלה הכי קלה שנשאלה כן...פשוט אין לי שומדבר בראש ואני רוצה להתחיל את העיניין) איפה נערכת המסיבה הלבנה?

lolly1

New member
המממממממ שאלה..

לחשוב קשה... שניההההה רגע.... אני חושבת..לא ללחוץ!! שאלתי..: מה טד אומר לאמט אחרי שהוא מבקש להלוות 10$? (באנגלית בלבד!

lolly1

New member
טוב.. אנשות יקרות...

הנה רמז..: הקטע היה לא מזמן בפרקים 16-18 ..... ואני זזה לישון.. אז לילה טוב לכולם!!
ושרי-מצטערת אם באת ואני לא כאן..

maayan15

New member
רק בשביל שלא תוכלי לומר "לא ידעתי"

אני מזכירה לכם את חוקיי המשחק! * אם אתה בטוח בתשובה בכתיבת התשובה שים שאלה חדשה *אם אתה לא בטוח חכה שהמחבר או אחד מאנשי הפורום יגידו אם צדקת לפני שאתה שם שאלה (ושאנשי הפורום יידעו בוודות ולא סתם יירשמו דברים!!) *אתה חייב לדעת את התשובה לשאלתך *במקרה ושניים רשמו תשובה זה ששמו מופיע ראשון ישים שאלה (אלא אם כן הוא נעלם במשך 30 דקות או יותר או נותן לך את הזכות) *אם זו הייתה שאלה בעלת סעיפים וצדקת בחצי תשובה ומישהו אחר צדק בחצי השני...אם היה יותר השני סעיפים זה בעל מספר התשובות הגדול ישים שאלה ואם היא בעלת רק שניים אז זה שישים ראשון או שיחליטו בינהם...לא עקרוני... *אסור לראות את הפרק (או לשמוע רדיופונית) אחרי שקראת את השאלה בשביל לענות עליה *אסור לשאול את כותב השאלה את התשובה *אם כותב השאלה נותן רמז הוא חייב לרשום אותו בפורום!! לא לתת רק לחלק מחבריי הפורום רמז!! *אסור לתת רמז אחרי שנייה אלא אם כן השאלה נכתבה בשעות שבהן יש רק מספר אנשים מצומצם ומשועמם בטירוף בפורום! *אסור לכתוב את התשובה לשאלה באותו היום!!...גם אם אף אחד לא יודע בביטחה! צריך לחכות יום שלם לפני תשובה!!...אלא בנסיבות יוצאות מן הכלל שיש רוב מחבריי הפורום שמסכים לכך! *הערה: הכותבת שומרת לעצמה את הזכות להוסיף חוקים יותר מאוחר אם וכאשר תיזכר בעוד!

lolly1

New member
מסכימה!!

וגם אם אני אזכר..או סתם ייתחשק להמציא.. *אסור בהחלט לראות את הפרק!!!אבל-מותר לחפש באינרנט דברים בכתב.!!

maayan15

New member
ברור...

וגם אם אחרים יזכרו...אבל אלה הבסיסיים!...עליהם אין ויכוח....מה שיבוא מעכשיו כל חבריי הפורום יוכלו להחליט עליו מעיין (הופכת דיקטטורה לחברה דמוקרטית..)

maayan15

New member
ואם אני רוצה כנר?

אני רוצה גייל וכנר ואני! איך שלא יהיה....לילה טוב....

yuli15

New member
הוא אמר:

איך נופלים כוכבים או משהו.... טוב, תהנו! זה ערב שישי.. אני יוצאת.... סי יה!

netaK

New member
אמממ....

איך גדולים נופלים....נו... how the mighty have fallen

netaK

New member
אה זה היה זה?

אוי גדול...=] איך פגש ג´סטין את אית´ן בפעם השנייה (לא כשמל ולינז לקחו אותו לקונצרט...)

lolly1

New member
אמממממממממ

ברחוב בזמן שהכנר ניגן תמורת כסף.. אם זה נכון אני אשים..

למעלה