חידון!!!

jessica120

New member
אההה..

נכון, את צודקת!!!! וליאן וניקי הן הכי חמודות בעולם!!!!!!!!!!

khzh120

New member
אהה...../images/Emo58.gif

ליאן לא
ניקי כן
ליאן מזה כלבה רוצחת אבל בעצם היא לא רוצחת כי סימה/מיטל/דנה עוד חוזרת... אבל עדי מזה חמודה

jessica120

New member
תיקון...

התכוונתי להגיד ליאן וניקי היפות כי הן באמת יפות!!!

khzh120

New member
כןן בהחלט

אבל אני לא יודעת. כשניקי עומדת ליד ליאן היא נראית לי יותר יפה קצת
אבל שתיהן יפות!

עונה

הזוג החמוד של העונה:אסי וקארין הזוג המפתיע של העונה:ליאן וסזאר הזוג הנוראי של העונה:אלינור וזיוה
הפרדה הטובה בעונה:סער וליאן נראה לי הפרדה הלא טובה בעונה: השחקן+שחקנית הטובים בעונה:אלינור , אסי ,שלייפר השחקן+שחקנית הגרועים בעונה:ניקי.דורי -רק שהוא מגמגם זה מציק,ליאן הנשיקה הטובה בעונה:אסי וקארין
בקרוב ושל סער עם כל מישהי
הנשיקה הגרוע בעונה:זיוה ואלינור=\ עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה:אסי הדמות המכוערת בעונה:שלייפר. לא מכוערת פשוט הרסו את הדמות וכואב לראות אותה ככה עם סיגי=\ הדמות החמודה בעונה:אסי הדמות המעצבנת בעונה:זאביק:| הדמות העקשנית בעונה:זאביק הדמות המצחיקה בעונה:עובד ,ארל'ה הדמות המפתיעה בעונה:סיגי:| הדמות המוזרה בעונה:סיגייי הדמות השקטה בעונה: הדמות הרעה בעונה:זאביק מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער:חתיךXD תום:מסכן:( ליאן:שונאת אותה גל:מותק סיגי:לא משהו,מלאך !!11 ניקי:לא משהו זאביק:רע
ג'וזף:בעע איציק:
מצחיק סמדר:לא מראים אותה כמעט, חמודה אבל רני:פסדר ריטה:לא משהו אסי:מאמי קארין:מאמי ג'וש:
אלינור:סבבה.פרחה מצחיקה זיווה:נחמדה עובד:מצחיק יפית:סבבה.. טוקו:נחמד סזאר:חמודי אוסקר:
ענק דורי:שהוא מחייך הוא חמוד חח מילי:איכ [אלה אם כן היא עם סער#$^%] טובה:איכ יעל:חח מוזרה מאוד גולדה:מוד

מאגניבבבבבבב ../images/Emo6.gif עונה ../images/Emo6.gif

הזוג החמוד של העונה: אסי וקארין הזוג המפתיע של העונה: מילי ודורי הזוג הנוראי של העונה: ליאן וסזאר
הפרדה הטובה בעונה: אוף אבל זה ספוילר. אז לא יודעת הפרדה הלא טובה בעונה: ליאן וסער השחקן+שחקנית הטובים בעונה: קארין
השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: ניקי.
הנשיקה הטובה בעונה: אסי וקארין
הנשיקה הגרוע בעונה: סזאר וליאן
עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: תומיייייייייייייייייי
הדמות המכוערת בעונה: גולדה, דה? הדמות החמודה בעונה: סיגי, לא? וקארין
הדמות המעצבנת בעונה: יעל וניקי! הדמות העקשנית בעונה: מה אכפת לי מי עקשן? הדמות המצחיקה בעונה: אמממממממממממממממ ויקי הדמות המפתיעה בעונה: קארין הדמות המוזרה בעונה: גולדה הדמות השקטה בעונה: יעל הדמות הרעה בעונה: ניקי מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: לא יודעת הוא בסדר, נגיד תום: עינייםםםםםאףףףפהההגבותריסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ליאן: כוסית. אבל די טיפשה.
טוב זה הולך ביחד גל:
סיגי:
ניקי: אני שונאת אותה
היא מטומטמת באופן ברור להפליא זאביק: סקסי רצח ג'וזף: בלע איציק: אותו כנ"ל, רק קצת פחות. הוא גם חמוד סמדר: סתומהההה יא רני: לא ולא ריטה: העונה היא מעצבנת אסי:
קארין:
! ג'וש:
אלינור:
. כוסית
זיווה: חמודה לאללה עובד: אחח עובד יפית: יפית היא.. יפית טוקו: די מטומטם
סזאר: בדר"כ אני אוהבת כושים אבל הוא נורא מכוער אוסקר:
דורי: ווירדו מילי: כוסית טובה: אחת הגדולותת
יעל: לא לא לא גולדה: חמוד ומכוער היה, היה כיף.

בר שכטר

New member
עונה עוד פעם ../images/Emo13.gif חחח

הזוג החמוד של העונה: תוםסיגי (אגב
קרן ברגר אמרה בחדר הלבשה שיהיה לה רומן עם גולדה לפני הרומן עם תום
- צפוי!
) הזוג המפתיע של העונה: יעל וגולדה הזוג הנוראי של העונה: ג'וש וקארין הפרדה הטובה בעונה: סער וליאן הפרדה הלא טובה בעונה: תום וסיגי
השחקן+שחקנית הטובים בעונה: עפר שכטר ולירון שפרמן השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: טל ירימי ואורנה כץ הנשיקה הטובה בעונה: אסיקארין הנשיקה הגרוע בעונה: של מילי ודורי שהם נפגשו ומילי הייתה בשמלה האדומה (ה היה קטע מזעזע
) הדמות היפה בעונה: תומילי הדמות המכוערת בעונה: ענבל העוזרת של רני
הדמות החמודה בעונה: סיגי הדמות המעצבנת בעונה: רני - רחמים עצמיים
הדמות העקשנית בעונה: זאביק הדמות המצחיקה בעונה: טובה
הדמות המפתיעה בעונה: תום קנאי (?)
הדמות המוזרה בעונה: ללא כל ספק - דורי! הדמות השקטה בעונה: איציק הדמות הרעה בעונה: ג'וש סער: מעצבן תום: מתוק וקנאי ליאן: קרציה גל: דמות אופי חזקה
סיגי: מתוקה ניקי: מותחת זאביק: מתמרן ג'וזף: נוקם איציק: נטוש סמדר: מעצבנת רני: רחמן ריטה: לא חשובה אסי: רגיש במעטפת קשוח קארין: מפגרת - הסבר: נכון אולי היא ממש מתחרטת על מעשיה אבל היא באמת צריכה להצטער שהיא עשתה את זה! ג'וש:
אלינור: פרחה זיווה: סתומה חחח עובד: חמוד יפית: מרגשת ומוזנחת ע"י עובד טוקו: תקוע בעבר! סזאר: כדורגלן חחח אוסקר: מתוק דורי: מעצבן ומרחם על עצמו אחרי שהוא הרג! ועוד הוא מסכן מילי: באמת הפתיעה לטובה
טובה: מלכה
... כרגיל! יעל: טום - בוי גולדה: חנן

danit1234

New member
חחחחח אהבתי, גל-דמות אופי חזקה XD

מעניין למה תמיד היא עצובה
אבל היא כזאת חמודה =)

mika95

New member
../images/Emo210.gifעונה

האלופה עונה 2: עונה חמודה ונחמדה מאוד,משתפרת מרגע לרגע
(למרות שיותר אהבתי את העונה הראשונה
) הזוג החמוד של העונה: תום וסיגי הזוג המפתיע של העונה: אולגה
ויעל הזוג הנוראי של העונה: ג'וש וקארין
הפרדה הטובה בעונה: סער וליאן (הברבי והערס) הפרדה הלא טובה בעונה: סיגי ותום
השחקן+שחקנית הטובים בעונה: מיכל גבריאלוב,ג'וליה לוי בוקן,עפרי,קרן ברגר,עירית קפלן,מוסקו אלקעי,עפר שכטר,ליאור שמש,טל ירימי (
) השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: מייקל לואיס,דנה פרידר (למרות שהיא השתפרה יחסית לפרקים הראשונים),ורוני סופרסטאר. הנשיקה הטובה בעונה: אסי וקארין
הנשיקה הגרועה בעונה: סער וליאן. עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: חיצונית-קארין,ויפית פנימית-סיגי,וריטה הדמות המכוערת בעונה: חיצונית- טובה פנימית-טובה
הדמות החמודה בעונה: אוסקר,וגל הדמות המעצבנת בעונה: ליאן וג'וש הדמות העקשנית בעונה:אסי הדמות המצחיקה בעונה:טובה
הדמות המפתיעה בעונה: מילי הדמות המוזרה בעונה: גולדה וזאביק הדמות השקטה בעונה: תום הדמות הרעה בעונה: ליאן (אם טיפשות ורוע היו מחלה,היא כבר הייתה מתה..) מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: ערס,מניאק,אבל יש בו משהו שאני דווקא אוהבת.... תום: הוא הדמות האהובה עליי (כולם אומרים לי שאני ממש דומה לו באופי,וגם במראה
,נראה לי שמבחינת המראה אני אקח את זה בתור מחמאה
) ליאן: במילה אחת-בלעעעעע
,ובמשפט- מי שונא אותך יותר ממני,מי נורא שמח כשאת עצובה? גל: מתוקה נורא,היא גם קצת דומה לעדי
סיגי: הדמות הכי טובה בכל העונות של האלופה
ניקי: חמודה...,מצד אחד היא נראהת ממש תמימה ,אבל אז מגלים שהיא לא כל כך תמימה כמו שהיא נראת. זאביק: ערמומי,ומעצבן
ג'וזף: מפחיד
איציק: חחח... אני מאוד אוהבת א איציק והכדור שלו!
סמדר: מעצבת רני: כנ"ל ריטה: היא בסדר,לא משהו מיוחד... אסי: הוא נחמד,אבל לפעמים הוא יכול להיות ממש מעצבן!!. קארין:
ג'וש: הוא פשוט יצור דוחה אלינור: תמימה מדיי,אבל ממש יפה זיווה: נחמדה עובד: הג'ינג'ים שולטים
יפית:
טוקו: בזמן האחרון הוא קצת נדחף לכל דבר..... סזאר: כל שנייה משנה את הדעה.. אוסקר:
דורי: הדמות הכי טובה בעונה הזאת!!! מילי: פתאום מגלים שהיא יכולה להיות קצת אנושית
טובה: פתאום מגלים שהיא יכולה להיות אפילו יותר לא אנושית ממה שהיא הייתה קודם
יעל: אחת הדמויות המצוינות
גולדה: מצחיק וחמוד

../images/Emo210.gifשלי

הזוג החמוד של העונה:דורי ומילי,עובד והשמנה (שכחתי לרגע את שמה..),תום וסיגי כמובן הזוג המפתיע של העונה:דורי ומילי הזוג הנוראי של העונה:ניקי וזאביק!!!! הפרדה הטובה בעונה:סער וליאן הפרדה הלא טובה בעונה:סיגי ותוםם
(((( השחקן+שחקנית הטובים בעונה:טובה ומילי (תמיד היו) השחקן+שחקנית הגרועים בעונה:עדי ודנה פרידר הנשיקה הטובה בעונה:לא זוכרת חחח.. הנשיקה הגרוע בעונה:לא זוכרת הדמות היפה בעונה:עדי הימלבלוי וג'וליה לוי בוקן הדמות המכוערת בעונה:גולדה הדמות החמודה בעונה:גל גל!!!! הדמות המעצבנת בעונה:ג'ושש הדמות העקשנית בעונה:אסי הדמות המצחיקה בעונה:אוי יש מלאא..לכל אחד יש תיציאות שלו
הדמות המפתיעה בעונה:יש הרבה.. הדמות המוזרה בעונה:יעל הדמות השקטה בעונה:כל הניצבים למיניהם...
הדמות הרעה בעונה:זאביק נראה לי מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער:ערסס תום:חמוד ליאן:מעצבנת גל:מווותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק סיגי:חמודהה ניקי:מסתורית זאביק:מעצבן ג'וזף:רעע... איציק:נחמד כזה.. סמדר:כנ"ל רני:שרירי וחמוד ריטה:מתוקה אסי:חמוד אך עצבני קארין:צריכה להיתו יותר אסרטיבית ג'וש:מעאפןןןןןןןןןןןןן אלינור:פרחונת זיווה:לסבית חחח.. עובד:מצחיק יפית:מותק טוקו:בסדר.. סזאר:מעצבני כזה אוסקר:מצחחייקק מתה עליו דורי:מוזר מילי:רעה טובה:רעהההה יעל:חמודה ומסתורית גולדה:חננה

למעלה