../images/Emo210.gifעונה
האלופה עונה 2: עונה חמודה ונחמדה מאוד,משתפרת מרגע לרגע
(למרות שיותר אהבתי את העונה הראשונה
) הזוג החמוד של העונה: תום וסיגי הזוג המפתיע של העונה: אולגה
ויעל הזוג הנוראי של העונה: ג'וש וקארין
הפרדה הטובה בעונה: סער וליאן (הברבי והערס) הפרדה הלא טובה בעונה: סיגי ותום
השחקן+שחקנית הטובים בעונה: מיכל גבריאלוב,ג'וליה לוי בוקן,עפרי,קרן ברגר,עירית קפלן,מוסקו אלקעי,עפר שכטר,ליאור שמש,טל ירימי (
) השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: מייקל לואיס,דנה פרידר (למרות שהיא השתפרה יחסית לפרקים הראשונים),ורוני סופרסטאר. הנשיקה הטובה בעונה: אסי וקארין
הנשיקה הגרועה בעונה: סער וליאן. עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: חיצונית-קארין,ויפית פנימית-סיגי,וריטה הדמות המכוערת בעונה: חיצונית- טובה פנימית-טובה
הדמות החמודה בעונה: אוסקר,וגל הדמות המעצבנת בעונה: ליאן וג'וש הדמות העקשנית בעונה:אסי הדמות המצחיקה בעונה:טובה
הדמות המפתיעה בעונה: מילי הדמות המוזרה בעונה: גולדה וזאביק הדמות השקטה בעונה: תום הדמות הרעה בעונה: ליאן (אם טיפשות ורוע היו מחלה,היא כבר הייתה מתה..) מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: ערס,מניאק,אבל יש בו משהו שאני דווקא אוהבת.... תום: הוא הדמות האהובה עליי (כולם אומרים לי שאני ממש דומה לו באופי,וגם במראה
,נראה לי שמבחינת המראה אני אקח את זה בתור מחמאה
) ליאן: במילה אחת-בלעעעעע
,ובמשפט- מי שונא אותך יותר ממני,מי נורא שמח כשאת עצובה? גל: מתוקה נורא,היא גם קצת דומה לעדי
סיגי: הדמות הכי טובה בכל העונות של האלופה
ניקי: חמודה...,מצד אחד היא נראהת ממש תמימה ,אבל אז מגלים שהיא לא כל כך תמימה כמו שהיא נראת. זאביק: ערמומי,ומעצבן
ג'וזף: מפחיד
איציק: חחח... אני מאוד אוהבת א איציק והכדור שלו!
סמדר: מעצבת רני: כנ"ל ריטה: היא בסדר,לא משהו מיוחד... אסי: הוא נחמד,אבל לפעמים הוא יכול להיות ממש מעצבן!!. קארין:
ג'וש: הוא פשוט יצור דוחה אלינור: תמימה מדיי,אבל ממש יפה זיווה: נחמדה עובד: הג'ינג'ים שולטים
יפית:
טוקו: בזמן האחרון הוא קצת נדחף לכל דבר..... סזאר: כל שנייה משנה את הדעה.. אוסקר:
דורי: הדמות הכי טובה בעונה הזאת!!! מילי: פתאום מגלים שהיא יכולה להיות קצת אנושית
טובה: פתאום מגלים שהיא יכולה להיות אפילו יותר לא אנושית ממה שהיא הייתה קודם
יעל: אחת הדמויות המצוינות
גולדה: מצחיק וחמוד