חידון!!!

danit1234

New member
בוצ'ות אבל זה לא לסביות גבריות ? ../images/Emo6.gif

טומבויז זה סתם התהגות גברית . או שלא? [אכן דיון עמוק XD]

danit1234

New member
לא זה בטוח משהו גברי ../images/Emo6.gif

אבל גם יעל לא לסבית

../images/Emo140.gif עונה:

על העונה
עונה חמודה מאוד אך גודל הציפייה כגודל האכזבה מתאר אותה במדויק, אני אישית ציפיתי ליותר העונה לא הפתיעה בשום דבר מיוחד היא נמרחה והייתה לא כזה קשורה לעונה ה1 מיטל נעלמה ומילי רק עשתה שווה שיש עוד עונה ואהבתי את אסי וקארין ואני מקווה בשבילם (יותר נכון בשבילי
) שלא תהיה עוד עונה
ואם כן אז אני מקווה שהיא תהיה טובה יותר ותפתיע אותנו
הם הביטו בעיניים וידעו זאת אהבה...
הזוג החמוד של העונה: יעל וגולדה
סיגי ותום
הזוג המפתיע של העונה: אסי וקארין - בהתחלה הם לא היו קשורים בשיט!
הזוג הנוראי של העונה: דורי ומילי - מילי
דורי
(הכי מעצבן זה שמראים שדורי מסכן על זה שהא רצח) הפרדה הטובה בעונה: ליאן וסער - ברוך שפטרנו
הפרדה הלא טובה בעונה: תום וסיגי
השחקן+שחקנית הטובים בעונה: לירון שפרמן, עירית קפלן ואיתי תורג'מן - סורי 3 הכי טובים השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: מייקל לואיס, טל ירימי - לדעתי כל השחקניות טובות הנשיקה הטובה בעונה: אסיקארין הנשיקה הגרוע בעונה: זיווה ואלינור - זיווה ממש חצופה!
עכשיו על הדמויות:
הדמות היפה בעונה: מילי
הדמות המכוערת בעונה: איציק הדמות החמודה בעונה: סיגי
הדמות המעצבנת בעונה: ליאן
ואהרלה (גם נותנים לו חסות וגם הוא מתנהג ככה... בושה!) הדמות העקשנית בעונה: ג'וש הדמות המצחיקה בעונה: טובה
הדמות המפתיעה בעונה: מילי
הדמות המוזרה בעונה: דורי
הדמות השקטה בעונה: תום הדמות הרעה בעונה: זאביק מה אתם חושבים על
(באייקונים) סער:
תום:
ליאן:
גל:
סיגי:
ניקי:
זאביק:
ג'וזף:
איציק:
סמדר:
רני:
ריטה:
אסי:
קארין:
ג'וש: אמן...
אלינור:
זיווה: :-\ עובד:
יפית:
טוקו:
סזאר:
אוסקר:
דורי:
מילי:
טובה:
יעל:
גולדה:

תמרוש5

New member
מה טררם?../images/Emo12.gif

אני לא ראיתי אף הודעה על זה. בכל מקרה תרגע כולה שאלתי!

jessica120

New member
עונה על עצמי סוף סוף

הזוג החמוד של העונה: תום וסיגי הזוג המפתיע של העונה: אסי וקארין הזוג הנוראי של העונה: דורי ומילי הפרדה הטובה בעונה: סער וליאן הפרדה הלא טובה בעונה: תום וסיגי השחקן+שחקנית הטובים בעונה: עדי הימלבלוי, עופר שכטר השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: אממ... אין הנשיקה הטובה בעונה: הנשיקה הגרוע בעונה: המשך יבוא...כי אני צריכה ללכת!!! עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: הדמות המכוערת בעונה: הדמות החמודה בעונה: הדמות המעצבנת בעונה: הדמות העקשנית בעונה: הדמות המצחיקה בעונה: הדמות המפתיעה בעונה: הדמות המוזרה בעונה: הדמות השקטה בעונה: הדמות הרעה בעונה: מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: תום: ליאן: גל: סיגי: ניקי: זאביק: ג'וזף: איציק: סמדר: רני: ריטה: אסי: קארין: ג'וש: אלינור: זיווה: עובד: יפית: טוקו: סזאר: אוסקר: דורי: מילי: טובה: יעל: גולדה:

jessica120

New member
ההמשך!!!!

הזוג החמוד של העונה: תום וסיגי הזוג המפתיע של העונה: אסי וקארין הזוג הנוראי של העונה: דורי ומילי הפרדה הטובה בעונה: סער וליאן הפרדה הלא טובה בעונה: תום וסיגי השחקן+שחקנית הטובים בעונה: עדי הימלבלוי, עופר שכטר השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: אממ... אין הנשיקה הטובה בעונה: אסי וקארין הנשיקה הגרוע בעונה: יעל וגולדה עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: ליאנייייי!!!!! הדמות המכוערת בעונה: אמ... ראש הממשלה הדמות החמודה בעונה: סיגי הדמות המעצבנת בעונה: ג'וש הדמות העקשנית בעונה: זאביק הדמות המצחיקה בעונה: סיגי הדמות המפתיעה בעונה: קארין הדמות המוזרה בעונה: ניקי (בלי להעליב אהה???) הדמות השקטה בעונה: סיגי הדמות הרעה בעונה: בעע... זאביק מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: מטונף!!! (וזה לא רק משמעות המילה...) תום: פשוט מ-ו-ש-ל-ם!!!!!! ליאן: כלבה, אבל היא הכי מושלמת ומהממת בעולם ואין כמוהה!!!!!!!! גל: חמודה ומסכנה... סיגי: מצחיקה וחמודה!!!!!!!!!!! ניקי: יפה ומהממת!!!! אבל טיפה מוזרה... זאביק: סתם רע ומטומטם!!!!! ג'וזף: מוזר מאודדד איציק: לא אוהבת את הדמות סמדר: לא אוהבת את הדמות רני: חמוד אבל אני לא אוהבת את הדמות ריטה: אמ... יפה, חמודה, אבל קצת...מוזרה... אסי: ערס חמודון..... קארין: אממ... חמודה, מצחיקה אבל לא יפה... ג'וש: סוטה מין!!! שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!! אלינור: פרחה... זיווה: סתם דמות מיותרת עובד: אין לי מה להגיד עליו... יפית: אין לי מה להגיד עליה... טוקו: דמות מיותרת.... סזאר: מכוער, ודמות מאוד מאוד מאוד מיותרת!!!! אוסקר: הוא מלך!!!! ממש מצחיק!!!!!!!!! דורי: יותר מידי פחדן ורגשני... מילי: יפה, ותחמנית טובה: מצחיקה!!!!!! יעל: יפה... אבל לא מתה עליה... גולדה: הוא לא דמות מיותרת...אבל,הוא מעצבן אותי.... זהוווווווווו!!!!!!!!!!!!

jessica120

New member
לפז-פז!!!

מצטערת בקשר לניקי...פשוט היא כל פעם מפתיעה אותי וזה קצת הופך אותה למוזרה...
מקווה שלא נעלבת!!!!!
אוהבת: חברתך הכי טובה!!!
ג'סיקה

khzh120

New member
אין בעיה לא נעלבתי ../images/Emo8.gif

ואני שונאת את ליאן חח לא צריך להעלב....

למעלה