חידון!!!

jessica120

New member
חידון!!!

הנה חידון קטן.... תרשמו את דעתכם לגבי העונה של האלופה 2 ולגבי השחקנים: הזוג החמוד של העונה: הזוג המפתיע של העונה: הזוג הנוראי של העונה: הפרדה הטובה בעונה: הפרדה הלא טובה בעונה: השחקן+שחקנית הטובים בעונה: השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: הנשיקה הטובה בעונה: הנשיקה הגרוע בעונה: עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: הדמות המכוערת בעונה: הדמות החמודה בעונה: הדמות המעצבנת בעונה: הדמות העקשנית בעונה: הדמות המצחיקה בעונה: הדמות המפתיעה בעונה: הדמות המוזרה בעונה: הדמות השקטה בעונה: הדמות הרעה בעונה: מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: תום: ליאן: גל: סיגי: ניקי: זאביק: ג'וזף: איציק: סמדר: רני: ריטה: אסי: קארין: ג'וש: אלינור: זיווה: עובד: יפית: טוקו: סזאר: אוסקר: דורי: מילי: טובה: יעל: גולדה: זהו!!!!! תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N י ל ק י

New member
עונה:

האלופה 2 - עונה פיצתית יש הרבה תוספות והאחיות טבת מוסיפות המון המון פלפל ג'וש עושה לי להרגיש כאילו הוא אנשובי ליאן וסער מרוחים כמו עגבניה על הפיצה אבל בסה"כ זה רק פיצה ובסוף סדרות אחרות אוכלות את הסדרה בלי מלח
(חוץ מהטביות) שאלון
הזוג החמוד של העונה: יעל וגולדה
הם כאלה חמודים
הזוג המפתיע של העונה: אסי וקארין - לא היה צפוי בכלל
הזוג הנוראי של העונה: לליאן מסער מאת הרא סקעת: כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו אהבה
הפרדה הטובה בעונה: ליאן ודורי וגאד דמט סוף סוף ליאן וסער
הפרדה הלא טובה בעונה: טוקו ואלונה - איפה את
השחקן+שחקנית הטובים בעונה: עירית קפלן, עופרי פרישקולניק, יעל טבת ואיתי תורג'מן!
השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: טל ירימי, מייקל לואיס, עדי הימלבלוי. הנשיקה הטובה בעונה: זיווה - אלינור חמדוה אבל אסיקארין שליטה
הנשיקה הגרוע בעונה:ליאן וסער עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: יעל טבת הדמות המכוערת בעונה: סמדר הדמות החמודה בעונה: קארין הדמות המעצבנת בעונה: ג'וש
הדמות העקשנית בעונה: זאביק הדמות המצחיקה בעונה: ויקי לא קארין ויקי
הדמות המפתיעה בעונה: מילי מפתיעה אותי ומגלים שגם היא בת אדם הדמות המוזרה בעונה: ללא כל ספק - דורי
הדמות השקטה בעונה: סיגי
נחשו למה
הדמות הרעה בעונה: זאביק על כל דמות: סער: דמות יפה אך היא כבר מאוסה הוא תופס מעצמו והוא מעצבן כזה תום: הוא כזה חמוד עכשיו אבל אני מרחם עליו
ליאן:
הבנתם
גל: איזה מתוקה
סיגי:
דורי לך תיזדיין! סיגי ממש חסרה לי
ניקי: אחח היא כזאת סקסית זאביק: אררר הוא מעצבן
ג'וזף: לא ממש שם עליו איציק: דמות שולית שותרת את המסגרת של אסי ופה וה אבל הוא לא עושה בעצמו משהו מיוחד העונה סמדר: ממש מעצבנת העונה! רני: הרחמים העצמיים שלו מחרפנים אותי
ריטה: לא ממש שמתי אליה
ובדוגרי אני לא מרגיש בחסרונה
אסי: הוא כזה מוד רגיש אני חולה על דמויות קשוחות ומעטפת נוקשה שרק טוב בפנים קארין: היא ממש חמודה עם רגשות ומצפון - סגידה
ג'וש:
אלינור: היא כזאת פרחה
אבל היא חמודה
זיווה: היא כל כך פאתטית עובד: הוא חמוד ורגיש העונה אבל הם צריכים להמשיך לתת דגש על הטמבליות יפית: יוו עירית הוכיחה שהיא יודעת לשחק ויפית דמות כל כך מרגשת טוקו: הוא די שולי העונה סזאר: לא אכפת לי ממנו אוסקר:
דורי:
אתה רוצח
ו'אמת עם כמה שזה מפתיע אפילו למילי מגיע יותר מילי: הפתיעה אותי העונה לטובה טובה: מעצבנת ומצחיקה כרגיל - שילוב מנצח יעל: דמות מתוקה כמו אסי עם מעטפת קשוחה אך רכה מהביפנוך גולדה: הוא ממש חמוד! אגב: אני חייב לציין שמילי מפתיעה אותי בפרקים האחרונים לטובה ומראה שגם היא אנושית
וגם היא בת אדם

julie90

New member
אחלה - עונה ../images/Emo3.gif

הזוג החמוד של העונה: דורי ומילי הזוג המפתיע של העונה: דורי ומילי
הזוג הנוראי של העונה: סזאר וליאן הפרדה הטובה בעונה: סער וליאן הפרדה הלא טובה בעונה: תום וסיגי
השחקן+שחקנית הטובים בעונה: מיכל גבריאלוב(סיגי), עירית קפלן(יפית), עפר שכטר(תום), עפרי פרישקולניק(קארין/ויקי), עודד מנשה(ג'וש), יעל הדר(זיוה), מוסקו אלקעלי(אוסקר)... השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: מייקל לואיס, אורנה כץ... הנשיקה הטובה בעונה: קארין ואסי אני מניחה הנשיקה הגרוע בעונה: סזאר ליאן?...אבל מצד שני לא אכפת לי ממנה. עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: לדעתי כולם יפים. תום במיוחד
הדמות המכוערת בעונה: אהמ.אהמ. לא דעת. כולם יפים האמת. הדמות החמודה בעונה: זיוה הדמות המעצבנת בעונה: ליאן הדמות העקשנית בעונה: ? הדמות המצחיקה בעונה: טובה, מילי, עובד לפעמים, קארין, גולדה הדמות המפתיעה בעונה: קארין הדמות המוזרה בעונה: סזאר (זו דמות בכלל?) הדמות השקטה בעונה: תומי
הדמות הרעה בעונה: ג'וש מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: ערס
תום: מאמי
ליאן: סמרטוט ריצפה
גל: ילדה מסכנה
סיגי: מלאך
ניקי: מיותרת קצת
זאביק: חתיך עולם
ג'וזף: משועמם
איציק: טמבל
סמדר: מיותרת
רני: אווו איפה להתחיל?...
ריטה: לא חושבת עליה כלום
אסי: ערסי
קארין: מתוקה
ג'וש: פוץ
אלינור: פרחה
זיווה: אין עליה!!
עובד: ג'ינג'י
יפית: גדולה מהחיים! (פשוטו כמשמעו)
טוקו: תקוע (על אלונה)
סזאר: אין לי שומדבר להגיד עליו
אוסקר: טוב לב
דורי: אובססיבי
מילי: האמת? בזמן האחרון התחלתי לחבב אותה
טובה: מלכה!!!
יעל: טום-בוי
גולדה: משקפופר

SpongeGil

New member
בואנה איזה הגזמה

הזוג החמוד של העונה: קארין ואסי. הזוג המפתיע של העונה: אין. הזוג הנוראי של העונה: קארין וג'וש. הפרדה הטובה בעונה: סער וליאן, למרות שהם היו חמודים. הפרדה הלא טובה בעונה: תום וסיגי. השחקן+שחקנית הטובים בעונה: עופרישקולניק ומוסקו אלקלעי
השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: אלי דנקר ושנהב צדוק.
הנשיקה הטובה בעונה: לפני כמה פרקים של קארין ואסי. הנשיקה הגרוע בעונה: של יעל וגולדה. הדמות היפה בעונה: בכולן יש פגמים... רק שהאיפור ל מראה את זה. הכי יפה, לדעתי-לדעתי, זאת עדי הימלבלוי. הדמות המכוערת בעונה: שנהב צדוק וקרן ברגר. הדמות החמודה בעונה: קאריןןןןןן
הדמות המעצבנת בעונה: איציק. הדמות העקשנית בעונה: אסי. הדמות המצחיקה בעונה: אוסקר המלך
הדמות המפתיעה בעונה: יעל. הדמות המוזרה בעונה: אהרלה. הדמות השקטה בעונה: -- הדמות הרעה בעונה: זאביק זאביק ילד רע. סער: כשהוא מתגרה זה מוריד מהסקס אפיל שלו ברמות. תום: אופטימי מדי. ליאן: נואשת-נועזת-סקסית. גל: קרציה. סיגי:
ניקי: אם לא היה לה אף נשר היא הייתה יכולה להיות מדהימה. אני אוהב כשהיא מדברת בעברית. זאביק: בוריס. ג'וזף: מתי ראו אותו בפעם האחרונה? איציק: איכ טפו. סמדר: פולניה מרגיזה. רני: אה כן.. שימות מצדי. ריטה: בובה
אסי: מלך. קארין: התגשמות חלומותיי
ג'וש: יהושוע. אלינור: סיסי. זיווה: קורין אלאל. עובד: איכ. יפית: מלכה
טוקו: דמות מרגיזה. סזאר: ניגהההה. סתם יש לו קעקועים יפים. אוסקר: הדמות הכי טובה שאי פעם הייתה קיימת בטלנובלות. דורי: טפוי שיוריד שיערות. מילי: העדפתי בעונה הראשונה. טובה: כנ"ל. יעל: שונא את קרן ברגר. יעל בסדר. גולדה:
(הפכתי את זה ליותר אסוציאציות, כן
)

לולי 180

New member
עונה

הזוג החמוד של העונה: תום-סיגי הזוג המפתיע של העונה: זיווה-אלינור הזוג הנוראי של העונה: דורי-ליאן הפרדה הטובה בעונה: דורי-ליאן!!!1 הפרדה הלא טובה בעונה: סיגי-תום :) השחקן+שחקנית הטובים בעונה: מיכל גבריאלוב ועפר שכטר...ויש עוד טובים.. השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: טל ירימי ואממ..אורנה כץ הנשיקה הטובה בעונה:
הנשיקה הגרוע בעונה:
עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: ליאן.. [זה שאני לא אוהבת אותה זה לא אומר שהיא לא יפה, טוב?!] הדמות המכוערת בעונה: לא נראה לי שיש מכוערות באלופה הדמות החמודה בעונה: סיגי הדמות המעצבנת בעונה: דורי הדמות העקשנית בעונה: ליאן הדמות המצחיקה בעונה: סיגי ואלינור הדמות המפתיעה בעונה: אלינור ומילי הדמות המוזרה בעונה: יעל נראה לי.. הדמות השקטה בעונה: ג'וזף.. לא שומעים ממנו כמעט! חבל שלא עשו יותר סצנות איתו, זה היה משפר את העונה. הדמות הרעה בעונה: זאביק מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): * אני מדברת כאן רק על הדמויות! לא על השחקנים. סער: מעצבן.. חבל שהוא לא נשאר בלי זיכרון. תום: חמוד!! הוא עשוי מפלדה...בנאדם חזק. ליאן: דיי מסכנה XD גל: חמודונת :) ומסכנה קצת .. יש לה הורים בעייתיים סיגי: דמות מדהימה! חמודה, מצחיקה, יפה, תורמת.. מזל שהיא עדיין קיימת! ניקי: ערמומית...אבל בתוך תוכה טובה.. זאביק: חרא.. ג'וזף: חרא חרא חרא! איציק: חמוד כזה :p קצת נודניק סמדר:מעצבנת רני: דמות סתמית ומיותרת.. ריטה: הייתה חמודה , אבל אני במקומה לא הייתי עוזבת את רני.. אסי: לפעמים חמוד לפעמים מעצבן.. קארין: בהתחלה הייתה קצת מניאקית [להיקשר לאדם בשביל כתבה] אבל עכשיו חמודה :p ואני מדברת על קארין לא על ויקי.. ג'וש: איכסססססססססס בעעעעעעעעעעעעע אלינור: מתוקה... קצת חסרת ביטחון..וקצת חסרת שכל..חחחח זיווה: חמודה :) עובד: חמוד!!! אני מתה עליו יפית: יפה מאד וחמודה P: טוקו: מעצבן קצת.. סזאר: מעצבן אוסקר: דרדסבא חמודי'לה =] דורי: מעצבן..טמבל..דפוק...מיותר וטיפש מילי: בזמן האחרון התחלתי לאהוב אותה.. טובה: כרגיל אוהבת רק את הכסף.. והעונה היא פחות תורמת לסדרה יעל: מוזרה..וחמודה =] גולדה: חחחחחחח אממ.. לא יודעת

khzh120

New member
../images/Emo27.gifעונה-מחדשת קצת../images/Emo37.gif

הנה חידון קטן.... תרשמו את דעתכם לגבי העונה של האלופה 2 ולגבי השחקנים: הזוג החמוד של העונה:קארין ואסי הזוג המפתיע של העונה:זיווה ואלינור הזוג הנוראי של העונה:סער וליאן הפרדה הטובה בעונה:סער וליאן הפרדה הלא טובה בעונה:אמממ... תום וסיגי בגלל שסיגי מתה... השחקן+שחקנית הטובים בעונה:ג'וליה לוי בוקן ועדי הימלבלוי,עופר שכטר ויהודה לוי השחקן+שחקנית הגרועים בעונה:האמת-אין כאלה... הנשיקה הטובה בעונה:אסי וקארין () ,ניקי וסער (אם תהיה) הנשיקה הגרוע בעונה:גולדה ויעל עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה:ניקי ויעל
הדמות המכוערת בעונה:אין כזאת כולם יפים הדמות החמודה בעונה:ניקי וסיגי ויעל הדמות המעצבנת בעונה:ליאן הדמות העקשנית בעונה:זאביק?! הדמות המצחיקה בעונה:עובד הדמות המפתיעה בעונה:אלינור,שינתה לטובה.
הדמות המוזרה בעונה:גולדה הדמות השקטה בעונה:סזאר אני יודעת?! הדמות הרעה בעונה:ליאן ליאן וליאן-השנאה שלי אלייה בלתי נפסקת. מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער:מעצבן תום:חמוד כהרגלו ליאן:מעצבנת
לא סובלת אותה גל:אני יודעת?! |קרציה| .... סיגי:מאמי חמודה יפה ניקי:מדהימה , מלכה
זאביק:מפגר מטומטם זבל אפס ג'וזף:מפגר מכוער סתום איציק:רגיש סמדר:בסדר אני יודעת שחכתי שהיא קיימת רני:חמוד, מסכן ריטה:יפה חמודה מסכנה אסי: מעצבן במיוחד עם כול המכות אבל בתוכו אדם רגיש קארין:מאמי ג'וש:חרא אלינור:ילדה טובה בית שאן זיווה:לא יודעת אולי: מנצלת מינית ילדות טובות בית שאן בנות 20?!! עובד: מטומטם יפית:מאמי טוקו:מפגר סזאר:חמוד אבל אידיוט נסחף אחרי ליאן הכלבה אוסקר:חמוד מאוד מאוד דורי:מהמר כפייתי מילי:מלכה טובה:מלכה יעל:מאמי בטירוף גולדה:מוזר בטירוף

wounded animal

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

הזוג החמוד של העונה: סער וליאן
ותום וסיגי
הזוג המפתיע של העונה: מילי ודורי הזוג הנוראי של העונה: ליאן ודורי הפרדה הטובה בעונה: אסי ואלינור בע"ה בעתיד הפרדה הלא טובה בעונה: ליאן וסער
השחקן+שחקנית הטובים בעונה: עדי, יודה, עפר, לירון, מרב השחקן+שחקנית הגרועים בעונה: איך קוראים לה.. נו יעל.. הנשיקה הטובה בעונה: של סער וליאן אחרי הפרק שהם רבו.. הייתה שם נשיקה מדהימה, אההה וקאירן ואסי הנשיקה הגרוע בעונה: אלינור וזיווה עכשיו על הדמויות: הדמות היפה בעונה: תום הדמות המכוערת בעונה: ג'וש הדמות החמודה בעונה: אלינור הדמות המעצבנת בעונה: דורי הדמות העקשנית בעונה: ליאן, איך היא מתעקשת על סער
הדמות המצחיקה בעונה: טובה.. ברור הדמות המפתיעה בעונה: מילי! הדמות המוזרה בעונה: אהרל'ה הדמות השקטה בעונה: גולדה הדמות הרעה בעונה: ממ.. זאביק, אוגניסיאן מה אתם חושבים על...(תגידו מה אתם חושבים על כל דמות): סער: אמממ סער של תחילת העונה מדהים
של החלק השני בסדר.. תום: מדהים
ליאן: מדהימהה
גל: אוייי זה הדבר הכי מתוק בעולםםםם סיגי: ז"ל.. הרסו לי את הסדרה כשהרגו אותה
ניקי: בעע שתחזור הביתה שלה זאביק: ^, למרות שאת שרון אני ממממש אוהבת ג'וזף: שיחזור לארמניה איציק: מצחיק..
סמדר: בסדר, אין לי דעה רני: אוחח שיעוף כבר, חבל שלא מת במקום להתעוור ריטה: לא ממש חסרה לי עכשיו כשהיא איננה האמת אסי: כפרה עליו
, הוא ממש הוסיףף קארין: ^ ג'וש: אוחחחח שיעוף כבר
אלינור: חמודה ביותר
זיווה: ^ עובד: לא יודעת, לפעמים אני אוהבת אותו ולפעמים שונאת יפית: מדהימה.. יש לה דמות מעולה טוקו: בסדר. חמוד. סזאר: מיותר
אוסקר: אוחחח אוסקי דורי: בעעעע.. שונאת אותו, למרות שעכשיו עם מילי הוא יותר נסבל מילי: מדהימה, אין אני פשוט מתה על מילי החדשה, הרבה יותר מתאים ללירון להיות טובה מאשר רעה טובה: מצחיקה אותי
יעל: אוחחחח שונאת- שונאת- שונאת! גולדה: מעצבן האמת

wounded animal

New member
בדמות היפה והמכוערת התכוונתי לפנימיות../images/Emo54.gif

בחיצוניות יפה: סער, ליאן, תום, גל מכוערת: ג'וזף, גולדה, יעל

khzh120

New member
יעל מהממת../images/Emo99.gif

היא וניקי הכי יפות בסדרה הזאת
,נכון סיו?! היא ממש לא מכוערת,היא מדהימה. נ.ב - זה רק לפי דעתי.

khzh120

New member
כל אחד ודעתו ../images/Emo8.gif

ועדי הימלבלוי ממש ממש יפה לדעתי! והיא גם חמודה חח

SpongeGil

New member
יעל מכוערת

הרוסיות נשפכת ממנהההה (ושלא יגידו שאני גזען, אני רוסי בעצמי
). הציוות בין עופרי ויעל בתור אחיות הוא פאק של ההפקה...

julie90

New member
רוסיה????

עם שם כזה...צברי?? רוסיה בתחת שלי. חוצמזה אני לא תופסת ממנה גם אם היא רוסיה. פשוט לדעתי היא לא מכוערת. לא שיא היופי, אבל מפה עד למכוערת יש עוד הרבה.

לולי 180

New member
לא ידעתי שהיא רוסיה.. ואי.. ../images/Emo6.gif

ונכון .. היא ממש לא מכוערת.

למעלה