חידון NBA

חידון NBA

1.מיהו מאמן הניקס? 2.מיהו (נכון להיום)מלך הסלים של הליגה? 3. מהו מס´ האסיסטים הגבוה ביותר שנמסר העונה במשחק? 4. איפה משחק רון מרסר? 5. מהו מס´ הנקודות הנמוך ביותר בכל הזמנים שנקלע ע"י קבוצה? 6. ומי מחזיקה בשיא המפוקפק? 7. מי השחקן הנמוך בליגה (רמז :מאגסי בוגס פרש) 8.כמה פעמים הורחק ראשיד וואלאס בעונה החולפת? 9. מיהו השחקן שמבנה גופו שימש השראה ללוגו של הNBA כפי שאנו מכירים? 10. איך נקרא האולם של דטרויט פיסטונס ? בהצלחה.......

^KadaFi^

New member
תשובות (מה שאני יודע)

1. דון צ´ייני 2. אלן אייברסון מוביל בעשירית האחוז על שאק ופול פירס (26.9) 3. 23 (טינסלי) 4. שיקגו בולס 5. אין לי מושג ואין לי כוח לחפש 7. ארל בוקינס (קליפרס) 8. נדמה לי 38 עבירות טכניות לא יודע כמה הרחקות 9. ג´רי ווסט 10. PALACE OF AUBURN HILLS (נדמה לי)

6MR. NICE GUY

New member
אוקיי... חלק מהתשובות

1) דון צ´יני 2) אלן אייברסון 3) ממממ... 23 של הרוקי של אינדיאנה ג´מאל טינסלי... 4) משחק בשיקגו 5) נראה לי ש-47 או 43 6) שיקאגו של אחרי האימפריה 7) אני אהמר על טרוי הדסון מהל.א קליפרס 8) מממ.. טוב נלך על סנסציה- 0 פעמים. 9) וואי ממש אין לי מושג... תצחקו אם אני אנחש שזה צ´יימברלין? 10) אין לי מושג....

B-BALL

New member
מה שאני יודע:

1. כיום, לאחר התפטרותו של ואן-גנדי: צ´ייני הוא מאמן הניקס. 2. אני מהמר על שאק. 3. 23 אסיסטים ע"י הרוקי המוכשר ג´אמל טינסלי. 4. בשיקגו בולס. 8. אני מנחש: 42 פעמים. מעניין אם הצלחתי לפחות במה שבכל זאת עניתי.....

תשובות

1. דון צ´ייני 2.אייברסון 3. 23, ג´מאל טינסלי מאינדיאנה מול הוויזארס 4.שיקגו 5. 47 6. שיקגו 7. ארל בויקינס מהקליפרס (1.65) 8. 39 פעמים 9.ג´רי ווסט , כיום האיש מס´ 1 בלליקרס 10 .אאובורן הילס

^KadaFi^

New member
אני צדקתי בהכי הרבה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בלי להשתחצן

liran b

New member
קרלוס ..... תיקון טעות נראה לי...

ג´רי ווסט לא בלייקרס...הוא פרש בעונה שעברה או העונה..... מהניהול.... נראה לי ואני ממש לא בטוח....

למעלה