חידון!!!!!!!!!!!!!!!!

pusher

New member
חידון!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo189.gif

1)באיזה פרק הוזכר ה"בקונס וונטד" 2)מה באמת קרה עם הקלטת הדיגיטלית? 3)שקרייצ'ק נתן למאלדר מפתח באפוקריפים מה היה הפירוש של "סי איי"(CI)? 4)מי היה ג'יי דה בום? 5)באיזה פרק הוזכר צלב קרס? 6)מה משותף ל:מלחמת אוכלי הגללים,מוח מכני,ופרי אופ קיינד? רמז: זה משהו שסקאלי אמרה למאלדר זה משהו שאקרלי אמר למאלדר...וזה משהו שג'ימי אמר לטימי.... )באיזה פרקים הופיע קויקוג? בהצלחה!

muldercrushed

New member
התשובות שלי

1)באיזה פרק הוזכר ה"בקונס וונטד"-פייפר מארו לייק דדדאאאא!!!! 2)מה באמת קרה עם הקלטת הדיגיטלית? לא זוכרת *דופקת את הראש בקיר כמה חזק שיכולה* 3)שקרייצ'ק נתן למאלדר מפתח באפוקריפים מה היה הפירוש של "סי איי"(CI)? התשובה לשאלה שתיים עושה קאמבק... 4)מי היה ג'יי דה בום? אווו באמת.... מי שהרגו בsyzygy וזה באמת זלזול באינטיליגנציה שלי... 5)באיזה פרק הוזכר צלב קרס? בפרק שסקאלי ומאלדר הלכו למי שהיה חבר של אבא של מאלדר שעבד במשתלה ואני לא זוכרת את השם שלו.. *הקיר מתחיל להיסדק...* 6)מה משותף ל:מלחמת אוכלי הגללים,מוח מכני,ופרי אופ קיינד? רמז: זה משהו שסקאלי אמרה למאלדר זה משהו שאקרלי אמר למאלדר...וזה משהו שג'ימי אמר לטימי.... אוקיי הקיר נשבר.. עמכם הסליחה.. )באיזה פרקים הופיע קויקוג? מנוחתו האחרונה של קלייד ברוקמן וביג בלו.

מוסיפה לאופק תשובות

בפרק קדיש לא רק הוזכר אלא גם הראו דגל צלב קרס. ואם זכרוני אינו מטעה גם בפרק הקולוסרי אני חושבת שהוזכר או צויר צלב הקרס.

pusher

New member
זה בדיוק למה שהתכונתי!!!!!!!!

תודה לאל עינת!!!!!! אבל אני לא מאמינה עליך....איך את לא יודעת מה קרה לקלטת הדיגיטלית...

Gilliana

New member
אף אחד לא ממש יודע

לאחרונה הקלטת נראתה בידיו של אלכס קרייצ'ק (ראי כתב אישום) כשהו מוכר מתוכה סודות לממשלת צרפת. מה קרה איתה הלאה פשוט לא מראים לנו.

pusher

New member
אוקיי אני מוותרת...תשובות:

1)אכן בקונס וונטד-פייפר מארו. 2)זה היה קל!
קרייצ'ק ניגש בפרק למעשן בהשתלטות הסרטן השחור ונתן לו ת'קלטת בתמורה למיקום העב"מ....אני היתי מופתעת כי למה שקרייצ'ק ירצה את זה? אז נזכרתי שהוא היה בהשתלטות ואמרתי אההה....כאשר הסרטן חזר למקומו בעב"מ, קרייצ'ק נשאר שם תקוע כמו צדיק תמים. 3)C.I. capitol ice המקום שבו היה הלוקר עם המעטפת וקופסת הקלטת הריקה.4)ג'יי דה בום,אחד מקורבנות הSYZYGY 5)ה-CALUSARI 6)סקאלי איימה על מאלדר ואמרה לו: "you'r one of them" אקרלי אמר את אותו דבר שאיים על מאלדר טימי איים על ג'ימי ואמר את אותו הדבר! זהוווו...כל-כך קשה?

למעלה