חידון ER:

ERerERotem

New member
חידון ER:

מי לדעתכם מתוך שחקני אי.אר מרכיב את הזוג המושלם? ומי מרכיב את הזוג הדחוה, הנורא, הבלתי אפשרי, הכזה לא הולך, והמעורר חלחלה?? בקיצור... איזה שני דמויות נועדו להיות ביחד ואיזה שני דמויות שאם הם יהיו ביחד תמלמלו משהו כמו: What the... לדעתי: הזוג המושלם: קרטר ואבי (ברווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווור) הזוג ה - Hell No: לוקה וקרי.... חי חי חי.... אתם מדמיינים לעצמכם? חההההההההההההההההההההההה!!!
נפלאותיו של הדמיון...

~*~gaL

New member
אני משנה לי את זה טיפה..

זוגות "אפשריים" שהם הכי הכי לדעתי, זה קרטר ואבי, דאג וקרול ומארק ואליזבת´. אם את מתכוונת לזוגות "אפשריים" (היו ביחד בעבר וכו´) שהם לא זוג מי יודע מה לדעתי, אז זה לוקה ואבי, קרטר וסוזן, קרול ולוקה.. (אני לא כותבת קרטר וצ´ן, בגלל שזה לא כ"כ אפשרי, יו נואו.) אם את מתכוונת לזוגות לא אפשריים אבל לא מי יודע מה, אז הרשימה פה היא ארוכה...

ERerERotem

New member
אני חושבת...

בדיוק כמוך בעניין לוקה ואבי וסוזן וקרטר ולוקה וקרול... שמתם לב? לוקה לקח כבר לשני רופאים את הבנות... למשל: לדעתי קרטר ואבי צריכים להיות ביחד. אז הם לא ישר ביחד, היא קודם כל עם לוקה. קרול ודאג צריכים להיות ביחד. אז הם נפרדים. ולמי היא הולכת??? ללוקה!!!!! לוקה הוא כמו תחנת מעבר כזאתי. ולמרות שאני לא אוהבת אותו בגלל שהוא לקח לקרטר את אבי, לא מגיע לו שייתנו לו מוניטין כזה בסידרה. כי בין לוקה ואבי לא היה שום דבר מיוחד. הוא היה רק תחנת מעבר. לדעתי.

mgirl

New member
אוקיי, הנה

מתוקף היותי קארבית (יאדה יאדה יאדה) אני בוחרת בקרטר ואבי. ולזוג ה(what the?) אני בוחרת ב... טוב, האמת שעד לפני כמה חודשים הייתי אומרת מלוצ´י ואבי בביטחון גמור. אבל הפנפיק (הגרוע) שכתבתי על אבצ´י, נתן לי פרספקטיבה שונה לדברים
בקיצור, לדעתי זה... אממ... וואו, איזה בחירה קשה נורא. טוב, לדעתי- אליזבת´ ולוקה. (כשכתבתי פעם ראשונה יצא לי בטעות אליזבת´ וקרי. צירוף מקרים? איי דונט ת´ינק סו!
)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחח
את לא יודעת איך הצחקת אותי עכשיו
אבל הן באמת יהיו זוג נורא......

ברור

מארק ואליזבת!!!!!!! ואחריהם קרטר ואבי הזוג האפשרי אבל אף פעם לא יהיה רוברט וקרי והזוג הבלתי אפשרי רוברט וקרטר!!!!!!!!!!!!!

candy land

New member
כאילו דההההההההה ש

מארק וליזי כמו שרוברט קורא לה,וקרטר ואבי! הכי גרוע זה קרטר וסוזן...

candy land

New member
מה פיתאום?

רומנו עם הקרחת... אבל הוא יכול להיות נחמד כשהוא רוצה... הוא לא רוצה כל כך הרבה פעמים,זאת הבעיה!

WizMaster

New member
עוד זוג בלתי אפשרי...

דווקא אני חשבתי על כיוון אחר... מה דעתכם על יוש ואבי?

mgirl

New member
יוש? הא?

סתם, אני יודעת מי זה יוש. אבל יוש ואבי? הוא אפילו לא דמות!

למעלה