חידון 4X4. איפה אני ?
M miki69 New member 1/8/07 #10 רמז, בעליה זה קשה ,עבה, ועדיף לשים גלגל שמאל גלגל שמאל על הקיר והרי היא המדרגה לבית ........
Z zepelin New member 1/8/07 #11 גם בירידה די מפחיד, רק מה, מי יחזור את ה"אסון טבע " הזה. כל הדרך מלחמה, בורות דרדרת ומה לא. וגם שברים של מטוס מרוסק.
גם בירידה די מפחיד, רק מה, מי יחזור את ה"אסון טבע " הזה. כל הדרך מלחמה, בורות דרדרת ומה לא. וגם שברים של מטוס מרוסק.
Z zepelin New member 1/8/07 #18 ../images/Emo128.gif נחל קטן, נפרץ ע"י חיל הנדסה, זורם מצידו ה מזרחי של המכתש הקטן לנחל צין +-. נחל מי___ות.
../images/Emo128.gif נחל קטן, נפרץ ע"י חיל הנדסה, זורם מצידו ה מזרחי של המכתש הקטן לנחל צין +-. נחל מי___ות.
ס סמי השפן New member 2/8/07 #21 מיצלעות? זה בכלל עביר ל4X4? עשה מיצווה, שלח לי את ה TWL של המסלול? (אם הקלטת אותו בכלל טוב.....) [email protected]
מיצלעות? זה בכלל עביר ל4X4? עשה מיצווה, שלח לי את ה TWL של המסלול? (אם הקלטת אותו בכלל טוב.....) [email protected]
Z zepelin New member 2/8/07 #22 ../images/Emo127.gifנכון. אם עביר ?? לא בטוח שהיום מותר להכנס לשם. הייתי שם די מזמן עם הטראנו הקודם. אשלח לך תמונות מהמסלול, לא הקלטתי אותו.
../images/Emo127.gifנכון. אם עביר ?? לא בטוח שהיום מותר להכנס לשם. הייתי שם די מזמן עם הטראנו הקודם. אשלח לך תמונות מהמסלול, לא הקלטתי אותו.
ס סמי השפן New member 1/8/07 #13 המשך החידון... איפה אני?? בן של זונה המעלה הזה נ.ב. בסוף כולם עברו בשלום