חידון 4400

TheLost

New member
חידון 4400

מדי שבוע ביום שני אני אפרסם פה חידון 4400 (בלי נדרים
) על הפרק שישודר יום לפני כן היום זה קצת באיחור, אבל לא נורא, אולי תצליחו לזכור... פרק 1.04 בארץ / 1.03 באמריקה- "Becoming" - "להיות": 1. מהו שמה של הכתבת שסוקרת את ה-4400 בתוכניתה? 2. פיל גיבסון, שדיבר עם ריינלד - מיהו? 3. כמה עלה לנוקס חשבון הדלק? 4. מה סטיילי ממלמל כשהולך ברחוב וחולצתו הלבנה מוכתמת בדם (הכוונה למשפט שחוזר הכי הרבה פעמים)? 5. בת כמה לילי הייתה כשהוריה התגרשו? 6. מה מאיה חזתה לשמרטפית שלה? 7. היכן יש לריצ'ארד בני דודים? 8. לפי האישה איתה שון דיבר, באיזו שעה מתחילים הדיבורים במקום בו ה-4400 חזרו? 9. כשמיטצ'ל (ונוקס) ניסו לתפוס את פליסיה, הם טענו כי איבדו כלב. מה היה שם הכלב? 10. מהו תאריך היעלמותו המדויק של אוליבר נוקס? תשובות במסרים בלבד!

Hen m

New member
כל הכבוד על היוזמה../images/Emo70.gif

אם הייתי יודע יותר מרק 4 תשובות לשאלות הייתי עונה...
אפשר לשלוח גם רק 4 תשובות?..

axnholic

New member
יש לי את כל הפרקים על המחשב

אני לא אשתתף במשחק [אני תמיד אדע את כל התשובות]. בכל מקרה, אחלה רעיון

TheLost

New member
חבל כי רק SHEX ענה לי ../images/Emo10.gif

1. מהו שמה של הכתבת שסוקרת את ה-4400 בתוכניתה? ברברה ייטס 2. פיל גיבסון, שדיבר עם ריינלד - מיהו? המפיק של התוכנית של ברברה ייטס 3. כמה עלה לנוקס חשבון הדלק? 27.75$ 4. מה סטיילי ממלמל כשהולך ברחוב וחולצתו הלבנה מוכתמת בדם (הכוונה למשפט שחוזר הכי הרבה פעמים)? – "תנו לי לומר לכם משהו..." 5. בת כמה לילי הייתה כשהוריה התגרשו? – בת 14 6. מה מאיה חזתה לשמרטפית שלה? – שהיא תזומן לעשות עבודתה בחבר מושבעים 7. היכן יש לריצ'ארד בני דודים? – בסנט לואיס 8. לפי האישה איתה שון דיבר, באיזו שעה מתחילים הדיבורים במקום בו ה-4400 חזרו? – 11 בלילה 9. כשמיטצ'ל (ונוקס) ניסו לתפוס את פליסיה, הם טענו כי איבדו כלב. מה היה שם הכלב? – בוס 10. מהו תאריך היעלמותו המדויק של אוליבר נוקס? – ה-22 באוגוסט 1983

SHEX

New member
קוראים לי עופר..../images/Emo95.gif

זה אפילו מופיע בחתימה

למעלה