חידון #3

johny_abola

New member
חידון #3

1. מה קריימר עונה לג´רי כשהוא שואל אותו: "קריימר, למה אני אף פעם לא פוגש את החברים שלך?"? 2. ממי איליין גנבה את הרעיון לקריקטורה שלה? על מה החזיר שמצוייר בה מתלונן? 3. איזה יין קריימר ומיקי מזמינים כשהם יוצאים עם קרן וג´ולי? 4. באילו פעמים מופיעים שני ההיספאניים הגייז? 5. איזה רק ניומן שותה אצל הסופ נאצי? 6. ראשי תיבות של פד"ר 7. באילו הזדמנויות ישב ג´רי ברציף ליד הים עם היונים וחשב? 8. איך אומרים ג´רי בהודית? 9. איזה משפט מסיים את הסדרה וגם מתחיל אותה? 10. מהו השם המלא של ג´ורג´? המשך יבוא

capsl0ck

New member
אני ינסה:

1. קריימר עונה "הם תוהים למה הם לא פוגשים אותך." 2. גנבה את הרעיון מהניו יורקר, החזיר מתלונן שהוא נמוך "איי וויש איי וואז תולר..." 3. מרלו 4. מופיעים בפרק עם הסופ נאצי, ובפרק עם הצעדת איידס 5. ג´ימאלייה, משהו כזה... 6. אין לי מושג
7. בפרק שהוא מוצא את האישה לעתיד שלו, הוא יושב וחושב אם הוא רוצה להתחתן איתה 8. ג´אגדיש 9. לא יודע גם 10. ג´ורג´ לואיס קוסטנזה חוץ מ6 ו9 נראה לי שהכל נכון

tzimi

New member
השלמות../images/Emo108.gif

4. גם במצעד הפורטו ריקני. 5. ג´ימבאלאיה. 6. פרנקלין דלנו רומנובסקי. 7. גם כשהוא צריך לבחור בין ה"הללוווו" לחברה שלו. 9. the second button make the shirt, look at it - it´s too high...".

למעלה