חידון שירים!

Mical the III

New member
גם אני לא ממש ידעתי שיש עוד ../images/Emo121.gif

פורומים ובה"פ הייתי המיכל השלישית אז קראתי לי Mical The III

KagomeSama

New member
אז ככה...

הניר שלי הוא על שם קאגומה, מהסדרה אינויאשה. בגלל שכבר הייתה קאגומה אחת, אז בחרתי בכינוי קאגומה סאמה, אבל אני עומדת להחליף אותו ממילא... החתימה הקודמת שלי הייתה מהספר "סדרה של צרות" ועכשיו השם למעלה זה הכינוי של הדמות שלי ממשחק תפקידים אחד, והציטוט למטה הוא מסדרה חמודה חמודה בשם אנדרגריידס. ניטס וגימפי שיחקו משחק אחד, וגימפי רימה והשתמש באוזניות, ואז ניטס שאל אותו ובלה בלה

Some one new

New member
אני -

הכינוי - זה הראשון שעלה לי לראש. למעשה, יש לי כינוי אחר, שאני משתמשת בו לעיתים קרובות הרבה יותר - נראה לי באמת שאני אעבור אליו...
כרגע אני נשארת עם הכינוי הזה כמחווה לעודד ("הנורווגים באים", וגם AMORPHIOS
) אז לכינוי שאני משתמשת בו בד"כ - Lady of Gondolin - מבוסס, כמו אצל ניר, על דמות מהעיר הקסומה מהסלימריליון... והחתימה - מורכבת ממשפט יפה בפינית, ומציטוט מהשיר המקסים If של רודיארד קיפלינג, אדם שהיצירה שלו מאוד מעניינת אותי לאחרונה

Laguna MIF

New member
אני!

אני לא חדשה...אולי תוכלו לנחש מי אני.... נקראתי על שם בושם "הלגונה" >>>>>>>>>>>>>Made In France<<<<<<<<<<<<<

Laguna MIF

New member
יש לי שאלה../images/Emo32.gif

איפה אפשר להוריד את השיר החדש (היחסית חדש) של "KORN" (לסרט "טומב ריידר 2") אני פשוט לא זוכרת איך קוראים לו.... אם מישהו יודע,בבקשה תגיבו להודעה שלי.... >>>>>>>>>>>>>Made In France<<<<<<<<<<<<<

SaberTooth

New member
אין לדבר על הורדות מכל סוג בפורום.

חוקים של תפוז אנשים.

Laguna MIF

New member
אני לא מבינה את זה ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

איך השם שלי השתנה פתאום????? אוף! איזו פאשלה! בקיצור-מעכשיו זה הניק שלי... >>>>>>>>Made In France<<<<<<<<<

SaberTooth

New member
זו תקלה מוכרת בתפוז...

שכשיש כמה משתמשים על מחשב, השמות לפעמים "קופצים".

Miss Pigmelion

New member
אממ...אני..סיפור מרתק|נ-א|

רציתי לקרוא לי בהתחלה AXIOMA הניק הקבוע שלי במקומות כאלה...אבלללל....ישנה תחרות על הניק הזה במקומות כאלה בין חברה שלי לביני, מי שנרשמת ראשונה זוכה בו..היא נרשמה ראשונה. באותו זמן היא התאמנה על המחזה גבירתי הנאווה, הלא הוא פיגמליון. השם צלצל לי בראש טוב, לא היה לי ניק אחר באותו הזמן אז בחרתי מיס פיגמליון. אני מתה על הניק כאוס..אני אחליף ביום מן הימים..אולי. החתימה? יש 2 חלקים: בדיחת הקרש המתחלפת הודעות ומסרים בדיחת הקרש הזאת קורעת אותי כל פעם מחדש....ושדרתי אותה לאייקונים של תפוז, והמשפטים אלו המוטו של חייי... אני אוהפת בדיחות קרש!!! הן הכי מצחיקות!!

GingerBread Man

New member
בדיחות קרש כמו:

פיל ועכבר קופצים מבניין מי יגיע קודם? תשובה: מה אכפת לקיפוד, הוא לא אוהב חומוס?
או ערבי יהודי ונוצרי נמצאים על מטוס ומתערבים ביניהם: מי שיקפוץ מהמטוס וישאר בחיים יקבל מיליון דולר משני האחרים. הערבי קופץ - מתרסק הנוצרי קופץ - מתרסק היהודי קופץ - מתרסק. בדיחות כאלה את אוהבת? כי אם כן יש לי סטוקים שלהם.

Moondust

New member
אני קוראת...../images/Emo41.gif

ואלה שירים יפים. כדאי לכם לקרוא. בחייכם, אתם קוראים ספר של 300 עמודים ואין לכם כוח לקרוא את השירים שמופיעים בו? עצלנים! ואתם מפסידים. תתאמצו קצת, חלק מהציטוטים שרשמתי תורגמו, לא יכול להיות שאתם לא זוכרים כלום...

Uzumaki Naruto

New member
שלי!!

הניק: על שם כוכב הסדרה "naruto" ששמו ד"א uzumaki naruto רציתי רק את השם הפרטי, (naruto) אבל נידמה לי שהוא היה תפוס... סדרה מעולה! (הנה תמונה מהסדרה...) לגבי החתימה, הראשון זה ציטוט מהסדרה naruto והאמרה השנייה, (שפעם ד"א, הייתה ציטוט מדרקוני להבת קיץ) אבל החלפתי אותה בבדיחה מעולה...

למעלה