חידון שירים!

Moondust

New member
חידון שירים!../images/Emo41.gif

אנשים, אתם מתים! רק התחילה שנת הלימודים וכבר הפורום יבש? בכל מקרה, כדי לעורר אתכם, הכנתי חידון של שירים מרומח הדרקון. אני אתן כמה שורות משירים שונים מכל מיני ספרים, ואתם תצטרכו לזהות אותם. כל השירים באנגלית, חלק תורגמו לעברית וחלק לא. למנצח מובטח פרס גדול (טוב, אז לא, אני מנסה לגרום לכם להגיב
) 1. Now restless, silent in a box, 2. For I have felt the hot spit of injustice 3. Where all children share laughter and play 4. Only the hawk remembers death 5. For all the sailors love her 6. Into its arms our souls will fly 7. How quiet is the midnight, love, 8. Seven they were from the hot lands 9. The Sun, the splendid eye 10. like heaven's rain or tears יאללה, לעבודה! זהו את השיר והספר ממנו הוא לקוח.

הנה כמה:

אני לא ממש בטוח... 3 או 7. השיר של סהר פז. 4. שיר ההספדה של אבירי סולאמניה? 5. שיר הלכת של גדילן! 6. השיר של מינה! 8. השיר של הברברי ההוא מהר חומת הקרח נראה לי...

Moondust

New member
3 או 7 - ../images/Emo128.gif../images/Emo41.gif

אף אחד מהם הוא לא השיר של סהר-פז, תחשוב שוב. כל השאר - נכון ומדויק.

Moondust

New member
יפה מאוד!../images/Emo41.gif

עכשיו נשאר רק לפתור את 3 ו - 10. עוד שורה? רמז? שאני אגלה?

strahd

New member
אני יודע את 10

זאת השורה הראשונה של מזמור הדרקון מדרקונים של דמדומי הסתיו: שמעו את הזקן בעוד הוא מספר שירים כמו דמעות או משהו משהו משהו

Moondust

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

"שמעו לחכם עת שירו יקלח כמו מטר משמיים, כמו דמע, למחות את אבק הנשייה הנושן מסיפור תפארתו של רומח הדרקון. בעידן נשכח, לא זכר לו ולא שריד, בפרוח העולם לראשונה בעלומיו עת שלושת הירחים עלו מחיק היער באו הדרקונים, גדולים ונוראים, להילחם בעולמנו זה, בקרין..." ייתכנו טעויות פה ושם, כתבתי את זה מהזיכרון. ועכשיו נשאר רק 3. מי יודע את 3? תיארתי לעצמי שלא יפתרו אותו, אבל קיוויתי שמישהו בכל זאת יודע... אין פותר?

נצל"ש

מצטער על ההפרעה לחידון השירים, אבל פשוט אף אחד לא הגיב להודעה שלי, אז רציתי להעלות אותה קצת... טוב, אז... שמתי לב שיש כאן כמה שמות מעניינים (מונדאסט, נייט אוף דרקנס, מיסטרס אוף בלאד, סייבר תות' וכו') אז חשבתי שאולי כל אחד יספר למה הוא בחר את הכינוי שלו, ואלי גם את החתימה... משעמם, אני יודע, אבל אני סקרן, וחוץ מזה, בלאו הכי אין ממש מה לעשות... והפעם, אכפת לכם להגיב...?

Moondust

New member
הניק שלי?../images/Emo41.gif

נדמה לי שהסברתי על זה פעם, אבל הנה הסבר מפורט: יש סדרה מצוירת שקוראים לה Moondreamers, שמככבים בה ילדים קטנים עם שיער זוהר שמייצרים חלומות ואחראים על הכוכבים והשמש. נשמע אידיוטי? אולי. אבל לי הייתה התמכרות ילדות קשה ביותר לסדרה הזו, ויש לו עוד קלטת עם כמה פרקים. לכן, עלצתי מאוד כשהסתבר לי שאפשר למצוא פרקים של זה בתוכנות שיתוף למיניהן. ובזמן שחגגתי על הנוסטלגיה (שהייתה באיכות גרועה, בעסה) שמתי לב ל Moondreamer חמודה עם שיער כחול בשם Moondust (שאחראית על יצירת כוכבים, אם זה מעניין מישהו) שמשום מה נעלמה מעיני קודם לכן. ו Moondust זה שם יפה. הנה התמונה היחידה הנורמלית שלה שיש לי - פאנארט קטן.

אז ככה

הכינוי המקורי שלי, ובכל מקום אחר חוץ מכאן הוא DARK KNIGHT, אבל הוא היה תפוס
. בכל מקרה, בפעם הראשונה שהשתתפתי בפורום באינטרנט(זה היה פורום מ"ת) הייתי צריך לבחור כינוי, ובאותה התקופה הייתי מטורף על כל מה שנוגע לימי הביניים בכלל, ולאבירות בפרט. אבל סתם להיות אביר זה משעמם, אז ניסיתי להוסיף כל מיני דבר, וזה הכי יפה שיצא, ולדעתי יצא טוב מאוד. -Dark Knight-

בקשר לחתימה

שיניתי אותה קצת עכשיו, כשכולם יודעים שיש לי אייסיקיו(ושלמרות זאת אני ממעט להכנס אליו). -Dark Knight- היא למעשה החותמת שלי, ואני גם משתמש בה כשאני שולח דואר אלקטרוני לא פורמלי. וכידוע לכולם, שני המשפטים בחתימה הם ציטוטים אהובים מהרומח ולדעתי מאוד תבונתיים, וכמובן מציגים את החיים באור פסימי
.

SaberTooth

New member
המפ...

אין שום סיפור מיוחד, זה פשוט השם הראשון שקפץ לי לראש בזמן שנרשמתי לתפוז.

טוב...

בינתיים, הסיפור שובר הלבבות של מונדאסט על התמכרות ילדים מוביל (תמונה יפה, דרך אגב!)... אבל (ק)נייט אוף דארקנס מתקרב... טוב, אז... אני בחרתי בכינוי שלי משלוש סיבות: מארק- הוא הכינוי שלי עם החברים. אתם יכולים לשאול אפילו את נופר (לאורנה נסיכת קלינסטי). מג- קוסם, כאילו דה... קלשון- הנשק הקר לקרב פנים אל פנים האהוב עלי... אפשר להשתמש בו כמו במטה חובלים (נו... מקל שאתה חובט איתו באנשים בטכניקה מגניבה...) וגם אפשר למשוח את החודים שלו ברעל ולנעוץ באנשים. ולא אכפת לי שאתם חושבים שזה נשק של מינוטאורים...!!! החתימה היא כאילו מהזמן בו אני לומד איך להשתמש בקלשון...

נו, טוב ../images/Emo110.gif

הניק - אתם כבר יודעים מאיפה זה. החתימה - למטה זה ציטוט מלהבת קיץ, למעלה זה שיר של הביטלס שמתחלף אצלי כל שבועיים(אני תמיד שומעת משהו ואז רצה לעדכן את החתימה) - כרגע זה lucy in the sky with diamonds .

GingerBread Man

New member
הניק שלי הוא מחווה לפינק פלויד

ולגיטריסט המוביל והזמר הראשון שלהם שנקרא סיד בארט והשתגע וכך נקטעה קריירה מבטיחה. יש לו שיר שנקרא בייק ושם יש בית בית שהולך: I've got a clan of GingerBread men. Here a man there a man lots of gingerbread men. take a couple if you wish, theyre on the dish. הניק הקודם שלי היה ניר אוף גונדולין על שם העיר האגדית מהסילמריליון של טולקין.

צו צאנג

New member
המ....../images/Emo68.gif

וול כעיקרון כל הניק הזה היה בשביל לכתוב בפורום ה"פ (הייתי קטנה! לא ידעתי אז שיש עוד פורומים
) אז רציתי להיות מקורית, היו שם מלאא הארי פוטרים, דראקו, הרמיוני ועוד כל מיני, אבל לא היה אף צ'ו צ'אנג, אז כמובן כדי להיות מקורית
קראתי לעצמי צו צאנג
החתימה? אוסף של שטויות

למעלה