חידון שחקנים וסדרות 2

vand

New member
חידון שחקנים וסדרות 2

כבר עשיתי פעם אחת חידון כזה והוא יצא די מוצלח אז הנה עוד אחד. הפעם הוא קצר יותר וקשה יותר. 1. מי הוא השחקן בנמלטים אשר נבחן לתפקיד אסיר מסוים אולם לבסוף נבחר לשחק אסיר אחר? 2. איזה שחקנ/ית שמשחק/ת בבטאלסטאר גלקטיקה בתפקיד די שולי שיחק/ה בעבר בגרסה המקורית של בטאלסטאר גלקטיקה בתפקיד ראשי? 3. איזה שחקנ/ית הופיע/ה לא פעם בסקראבס, הופיע/ה בפרק אחד של פחות ממושלמת וגם מופיע/ה בתפקיד ראשי בסדרה חדשה שנרכשה ע"י יס? 4. איזה שחקנ/ית הופיעה בסמולוויל, בעל טבעי וגם משחק/ת בתפקיד ראשי בסדרה חדשה שנרכשה ע"י יס? 5. איזה שחקנ/ית שהופיע/ה בכמה פרקים בעונה 2 של מגרש ביתי הופיע/ה בפרק בעונה ה-5 של סקראבס ששודר ממש לא מזמן? 6. איזה שחקנ/ית הופיע/ה בתפקיד ראשי בסדרה בערוץ וגם מופיע/ה בתפקיד די גדול בסדרה חדשה שנרכשה ע"י יס וגם מופיע/ה בתפקיד קטן בסדרה חדשה אחרת שנרכשה ע"י יס? 7. איזה שחקנ/ית הופיע/ה בתפקיד ראשי בסדרה בערוץ וגם מופיע/ה בפרק של היום במחשבות פליליות?

DreamS_HunteR

New member
אמאלה../images/Emo121.gif

אני חושב שהתשובה לשאלה 1 היא וונתוורת'.. אבל אני לא בטוח.

snier1991

New member
1)אני חושב שזה בארוז

2)זכור לי משהו אולי אדאמה 3)ג'ניפר לאב יואיט 4)ג'ניפר לאב יואיט(אחד מהם בטוח נכון והשני זה אמנדה פיט או טינה פיי אבל אני לא יכול להמר מאתיים פעם אז נהמר פעמיים ואולי נצדק פעם את) 5) 6)אמנדה פיט 7)

vand

New member
הכל לא נכון

כנראה באמת עשיתי את זה קשה מדי

יש בעיה עם החידון שלך הוא לא ממוקד

אני כמובן יודעת את התשובות, אבל לחלק מהשאלות, בגלל שהן מאד כלליות, יש יותר מתשובה אחת. לדוגמא לשאלה 3 יש יותר מתשובה אחת, שאלה 5 היא נטולת מימד זמן - מה הכוונה בלא מזמן? וכמובן ששאלה 2 היא ממש לא מדוייקת - לא רק שהתפקיד שלו לא קטן, אלא אף גודל והופך משמעותי בעונה 3, הוא לא היחיד מהסדרה המקרוית.

קובי במקום לצחוק אולי תשתתף?

זה מאד קל להתלונן כל הזמן - ובפורום הזה זה מתרחש אחת לשבוע בערך - ש"יבש" או "אין אף אחד" או כל מיני תיאורים שמזכירים מדבר, והנה בה מישהו עם יוזמה וכותב חידון, אז למה לא להשתתף? אני כמובן מסירה את עצמי מהשתתפות כי אני יודעת את כל התשובות ואז החידון יגמר נורא מהר.

קובי221

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המטרה היא שתעני באם את יודעת. אז אם את באמת יודעת--- תעני. ואני לא עונה כי אני לא יודע כלום. גם האפשרות, שאני אענה, נתונה לשיקולי
.

אני אענה רק לשאלה 2 כי כבר כמעט

רמזתי על התשובה, את שאר השאלות אני משאירה פתוחות - זה לא מסובך, תהיו יסודיים ותגלו את התשובות. לדעתי הוא התכוון ב-2 לשחק ריצ'ארד האץ' ששיחק את אפולו בסדרה המקורית - שאמד אהבתי כילדה אבל אין ספק בראייה היום שהיא גרועה ביותר - והיום משחק את טום זארק. אבל הוא לא השחקן המקורי היחיד בסדרה.

snier1991

New member
איך את יודעת תשובות לסדרות שאת לא

צופה בהן(בהנחה שלא בדקת באינטרנט) דוגמת מגרש ביתי או פחות ממושלמת?

בפחות ממושלמת צפיתי, לצערי הרב גם

בעונתה האחרונה והעלובה של סדרה שפעם הצליחה ללכוד בדיוק רב את האינטריגות הבין משרדיות והפכה בעונתה הרביעית לשדופה ודלילה כמו הכוכבת שלה. מגרש ביתי צפיתי בשתי העונות הראשונות שהיו סבירות ונטשתי בשלישית כשהבנתי שהם החליטו לחלוטין לזנוח צופים אינטלגנטים ולכוון לאותו הקהל של OC. וחוץ מזה, אני בעלת ידע רב בתחומים רבים כך שחידון כזה לא מהווה בעיה עבורי.

למעלה