חידון שון פול!

חידון שון פול!

כידוע, שון פול מגיע לארץ להופעה ב28 לחודש (בראשון לציון למי ששואל) ולכן תפוז מחלקים אלבומים שלו ל-30 העונים הראשונים לחידון הקצר שהם פרסמו. הנה החידון שיהיה לכם בהצלחה. אם יש לכם שאלות לגבי ההופעה, או סתם שאלות לגבי שון פול, השרשור הזה הוא המקום. וכן, מסתבר שהוא עדיין בחיים.

TakTik

New member
יש לי שאלה.

אם אני עונה בכוונה לא נכון על כל השאלות, אז זה אומר שאני יכול להיות בטוח שלא ישלחו לי?

DJ$upreme

New member
צחוק צחוק, אני בטוח ששון פול פרפורמר מעולה

וכמה שאני לא אוהב ראגאמאפין הייתי הולך לראות את ההופעה ואולי אף אעשה כן.

TakTik

New member
האמת?

בהחלט יש מצב שאתה צודק. בעיקר אם הוא מופיע עם נגנים חיים. מצד שני, לא הייתי טורח לגרור את עצמי להופעה, אפילו אם רק בגלל נחיל בני ה12 שיגרור את עצמו לשם, וכאב הראש שאני אחזור איתו. וואו...אני מזדקן.

Da Judge

New member
אחי, נו באמת, אתה לא מזדקן..

ווייק אפ אנד סמל דה פורמלין, אתה זקן.

Da Judge

New member
שון פול יותר קרוב לדאנסהאל

ו100 הייתי משלם. 200 זה מוגזם. על קייפלטון שילמתי 160, ועם כל הכבוד לשון פול..

12356

New member
יצא לי לראות אותו בMTV מופיע לפעמים...

בוא נגיד שהוא דופק חימום קפיצות כמה דקות מאחורי הבמה כמו משוגע רק להתחמם... אבל ממה שהיה זכור לי מבחינת השירים... הוא עולה עם פלייבק ונחנק ונותן לפלייבק להמשיך משפטים שלו... אולי אני טועה... אולי לא...

דוראללל

New member
טוב אולי קצת אלכוהול זורם בדמי עכשיו

מה שלא קורה בדרך כלל...אבל אנשים, מה נדפקתם? שון פול כאילו (שיאו וכזה) שון פול, אולי אני יוצא פה פאקצה אבל פאקיט זה שון פול שבא לכאן להופיע אנשים! כאילו אתם יכולים לעשות את ההשוואות הכי פתטיות בעולם אבל בסופו של דבר כולכם תיהיו שם ומי שלא התבאס פצצות...מה אתם שומעים באוטו? טוב יש סיבה שאני נכנס לכאן פעם בכמה שבועות תמיד נכון? גם אם זה ב4 ומשהו בבוקר אחרי שאני חוזר מכל מקום אפשרי במרכז..והפעם הסיבה היא ראפ4לייף או Rap4Life or (זה תמיד מתחיל ככה..אבל חכו להמשך) מחלק לכם 10 כרטיסים ו8 אלבומים. כן כן 10 כרטיסים להופעה של Sean Paul! אז אם גם אתם רוצים לצעוק כמו מטורפים GIVE IT UP TO ME ובחינם (לכל אלו שאמרו פה שהם לא מוכנים לשים 200 שקל , אגב 150 אצל יחצנים) זה המקום בשבילכם http://www.rap4life.co.il

Funky Giraffe

New member
מי ישמע עשית אותו איזה ליבינג לג'נד

תרגיע כולה שון פול... אין לו איכויות של אחד למליון, פשוט יש לו מפיקים נכונים, קול טוב והמון מזל. כמוהו (וגם יותר טובים ממנו בין היתר) יש זיליון בדאנסהול.

דוראללל

New member
יש עוד מלא כמוהו...

אבל אף אחד לא עושה את זה כל כך טוב תאכלס.. הוא נגע בסאונד שאף אחד לא נגע בו, הוא יצר סטייל מיוחד בשירים שלו ועובדה שהוא תפס חזק, בכל העולם.

Funky Giraffe

New member
ד''א

באוטו אני שומע את מיקרופון למקסימום 2. תודה על ההתעניינות.

Coldplayplay

New member
ככה זה בישראל

רגילים לאמנים בסדר גודל של אלביס פרסלי...אז מי זה שון פול לעזאזל..אנחנו יותר טובים

למעלה