חידון רוק 40

LadyG

New member
והתשובות - קצת באיחור

1. Iron Butterfly והאלבום הוא כמובן In-A-Gadda-Da-Vida שמכר מעל 8 מיליון עותקים בשנה הראשונה לאחר צאתו, מאז קיבלה הלקה מולטי פלטינה על האלבום 2.Vanilla Fudge 3.Michel Bastian 4. מיטש מיטשל, שהיה חלק מהחוויה של ג´ימי הנדריקס, נכשל באודישן לאמרסון לייק ופאלמר, קרל פאלמר שנבחר במקומו, היה המתופף של The Crazy World of Arthur Brown 5. ארתור בראון מהשאלה הקודמת. 6. שיר של לי בשם ´My Diary´ הוקלט על ידי Rosa Lee Brooks ב 1965 (היה זה השיר הראשון של לי שהוקלט) בהקלטת השיר ניגן גיטריסט אלמוני אז בשם ג´ימי הנדריקס. 7."The Pretty Things" 8. סטיב מאריוט מהפאסיס. 9. Mellow Yellow של דונובן. 10 .זוהר לוי, והאלבום הוא פס קול ההצגה "מלכת האמבטיה" של חנוך לוין אותו הלחין לוי. 11. רוג'ר ווטרס. עוד מעט נקודות

LadyG

New member
ומצב הנקודות לשבוע

קאונטרי ג'ו - 3 נקודות עבור שאלות 1,6,9 רית'ם - 4 נקודות עבור 2,4,7,11 פייפר - 2 נקודות עבור שאלות 3, 9 (מקבלת ניקוד גם אם לא זו היתה כוונת המשורר). יואב - 1 נקודה עבור שאלה 4 (יחד עם רית'ם על השלמת התשובה) נוש - 1 נקודה עבור שאלה 8 תומר - 1 נקודה עבור שאלה 10 ושאלה 5 נשארה מיותמת. מחכה להערות/הארות - הרהורים וערעורים. אם אין תגובות אפרסם עוד מעט מצב נקודות מצטבר לחודש יולי. להזכירכם, ביום שישי הקרוב חידון שלם המוקדש ל-4 המופלאים...ולא...זה לא יהיה קל.

ThE RhythM

New member
ערעור קטון לטובת נושי

אני חושב שאם אני קיבלתי נקודה על שאלה 2 גם נושקעס צריכה לקבל...ענינו עליה בהפרש של כמה שניות (גם אם התחלפה הדקה!) ...And Justice for All!

קיר קמט

New member
זה לא פייר

אם הוא בא אליה ככה עם המחוות, איך אני אמור להתחיל איתה? נושי... תגידי, את באה לפה הרבה?
(קיר, שמתחיל להיות איש המחאות הרשמי של הפורום. לפחות זה!)

למעלה