חידון רוק 37

Paranoid Y

New member
12

ההופעה הראשונה בצרפת הייתה ב Olympia Theater בפריז, צרפת.. וזה היה ב- 05/03/72

giba70

New member
4. Central Scrutinizer

ה"אח הגדול" שמקשיב למוזיקה ובודק אם היא ראויה לשידור.

ThE RhythM

New member
אהההה זו באמת היתה התשובה?!

אוף!! אני צריך להתחיל לקחת הימורים.

giba70

New member
האמת שאין לי מושג, גם הימור

חשבתי שאולי זו הדמות אליה מתכוונים...

Grimble Grumble

New member
דווקא על שאלה 1 לא ענו?

זה קל... קדימה קדימה (אני יודע שמישהו - או יותר נכון מישהי פה יודעת את התשובה...)

giba70

New member
אז למה שלא תענה בעצמך?

הרי בחידון שלך לא השתתפת...

Grimble Grumble

New member
אמרתי שאני לא משתתף השבוע...

יכולתי לענות על חצי מהשאלות עוד לפני שמישהו היה כותב משהו אם הייתי משתתף... בכל מקרה מה הרוחב של המעגל?

giba70

New member
9. אולי Broadway The Hard Way?

אני חושב שזה האלבום האחרון (אמנם מ-88) שבו יש קטעים חדשים ומקוריים. אלבומים אחרים שהוזכרו כאן מכילים קטעים מהופעות שהוקלטו לפני כן אם אינני טועה Playground Psychotics או ביצועים תזמורתיים The Yellow Shark. כך גם לגבי Make A Jazz Noise Here ו-Ahead Of Their Time

giba70

New member
5. שתי "תאונות"

לא יודע מה זאפה אמר בראיונות, אבל היו שני ארועים שמהם הוא יצא בזול: 1) בסיבוב הופעות ב-1971 הופיעו "האמהות" בפסטיבל מונטריי לחוף אגם ז'נבה בשוויץ. כתוצאה מזיקוק שירה מישהו מהקהל התקרה העשויה כפות דקלים החלה להישרף ועמה כל התפאורה על הבמה וכך גם האולם עצמו. האירוע הונצח בשיר של דיפרפל "עשן על המים". 2) מאוחר יותר בהמשך המסע באירופה הופיעו "האמהות" באנגליה ובאחת ההופעות בזמן ההדרן בחור מהקהל בשם טרוור האוול עלה על הבמה והחטיף לזאפה אגרוף שהפיל אותו מגובה 5 מטר לפיר התזמורת. התוצאה: שבר בצלע, צוואר מעוקם, חתך בסנטר, סדק ברגל, חור בחלק האחורי של הפדחת, יד משותקת. מה שקרה הוא שקולו של זאפה נעשה נמוך בשליש אוקטבה והרגל שנפגעה נשארה מעט עקומה וקצרה יותר מהשנייה, ועל כך הוא שר בשיר Dancin' Fool.

Grimble Grumble

New member
רק על 1 לא ענו פה

אז דייויד בואי בשיר The Width Of The Circle So we asked a simple black bird,who was happy as can be And he laughed insane and quipped kahlil gibran

LadyG

New member
והתשובות....

1) דייויד בואי בשיר The Width Of A Circle מתוך The Man Who Sold The World 2) השאלה לקוחה משורה משיר באותו שם של פרנק זאפה, התשובה המלאה היא ההמשך של השיר והיא כדלקמן: Some say your nose some say your toes but I think i´ts your mind 3) האבל נשיא צ´כוסלובקיה שלא רק העריץ את המוסיקה שלו לא גם את האינטלקט של זאפה. 4) רון האברד מייסד הכנסייה הסיינטולוגית 5) קפה וסיגריות 6) נסיון ליצירת פורנוגרפיה 7) Ray Estrada 8) ג´ימי הנדריקס 9) The Yellow Shark 10) Patrick Moraz וזה האלבום היחיד של יס בו הוא מנגן. 11) Chris Squire על הבאס 12) Newcastle 24.5.1970 13) Southern Comfort ישר מהבקבוק. 14) ג´ון לנון

LadyG

New member
וכמה הערות

גרימבל צודק - גנבתי לו את שאלה 3. אני מתנצלת ואשתדל שדבר כזה לא יקרה שנית. אנחנו מתחילים לחזור על עצמנו. לא פתרתם את שאלות 4, 5, 7 ו- 12. ועוד אמרו לי שהחידון היה הפעם קל מאוד. ולנקודות: גרימבל - 1 רית'ם - 3 הלטר סקלטר - 2 פליי - 2 נוש - 2 הניבלונגים - 1 שאלה 3 - ענו עליה ביחד הלטר סקלטר ורית'ם ואני נותנת לכל אחד מהם נקודה יען כי אני טובת לב. ערעורים וטענות ניתן כמובן לשרשר. עוד מעט מצב נקודות מצטבר.

למעלה