חידון רוק 34.

LadyG

New member
והתשובות....

1.סטילי דן מתוך הרומןשל "William S. Burroughs "Naked Lunch the Long and Winding Road.2 3.בילי ג´ואל. 4.אלינוי 5.סנדי דני עליה השלום 6.שחור Big Red.7 Byrds.8 Apostrophe.9 Moving Sidewalks.10 11.תופים. Bruce Springsteen.12 Procol Harum.13 14.קוד שדה התעופה של טורונטו. 15.מי הם "מאדמוואזל,סימוס ו-נובס" הכלבים שהקליטו עם פינק פלויד. 16.The Stooges אין להם קלידן. 17.אלי מגן. 18. להקת "השניצלים", יחד עם תזמורת רשות השידור של זוזו מוסא. מצב נקודות וחלוקת תארים עוד מעט.

LadyG

New member
והניקוד השבוע

מכיוון שהיו לנו גם קצת חילוקי דעות בעיקר בשאלה 16, אני מבקשת מהלסי שחיבר את השאלות למי מגיע הניקוד עבור שאלה ז. ואני מפרסמת עכשיו ניקוד זמני ואחרי שתערערו, תצעקו, תביעו את מחאותיכם וכו' אפרסם ניקוד חודשי גרימבל - תשובות 1, 8, 9, 14 - 5 נקודות (כולל שאלת הבונוס). קאונטרי ג'ו - תשובות 2, 4, 10, 13 - 4 נקודות ג'י פורס - תשובות 6, 11, 12 - 18 חלקית (ענה ראשון על תזמורת ראשות השידור) - 3.5 נקודות פליי - תשובות 3, 7, 17, 18 (הוסיף את השניצלין) 3.5 נקודות פייפר - תשובה 5 - נקודה אחת ניר - תשובה 15 - 2 נקודות (שאלת בונוס) אני מחכה להחלטה בנושא שאלה 16 ולטענותיכם שבטח יבואו לפני שאני מפרסמת סיכום לחודש מאי.

LadyG

New member
../images/Emo47.gifויש לנו ../images/Emo47.gif

מצב הנקודות המצטבר: 16 - Grimble Grumble 12- Country Joe 11.5- GeForce 6.5 - The Fly 3 - The RhythM RogerW - 3 3 - Piper 2 - Dylan 2 - הולדן קולפילד בשדה 2- גדי שבת 2- Nir of GondaliN 2 - הניבלונגים 2- noosh 1 - giba 70 1 - Comfortably Pink 1 - Wonder Goat הגמד הענק שלנו הוא המלך. ברכות מצוות הנהלת החידון. מדליית הכסף לקאונטרי ג'ו ומדליית הארד לג'יפורס וברכותנו גם לכם. בשבוע הבא אנחנו רוצים לראות אתכם חוסמים את הגמד הענק, אחרת הוא ימשיך להשתולל. בשבוע הבא, חידון חדש לחודש חדש ובסופו מלך חדש.

country joe

New member
הצעה

לדעתי כדאי לאפס את הנקודות כל חודש, ואחרי כמה חודשים לעשות גם ניקוד מצטבר.

hells bells

New member
ברכות לגמד../images/Emo70.gif

האמת? לא נראה לי שמישהו כאן יוכל לעצור אותו. לא ג'ו, לא ג'יפורס, לא זבוביק,וגם לא אזנו (הולדן) הגאון הפרטי שלנו. אולי נמנה אותו לנשיא? הרי הוא אוכל כאן את כולם בלי לקלף את העור אפילו.

country joe

New member
היי היי

אם לא הייתם עושים את החידון כשהייתי בבי"ס בהחלט היה לי סיכוי לזכות החודש! לא לזלזל הלס...

Grimble Grumble

New member
האם אני שומע התבכיינות?

שכחת כנראה שאני השתתפתי רק ב3 מ5 החידונים החודש

LadyG

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי

לעשות. לכן זה מלך החודש. בשבוע הבא כולם מתחילים מאפס וכן יהיה גם ניקוד מצטבר.

noam rapaport

New member
התשובות שלי - למיטב ידיעתי

1) סטילי דן 5) סנדי דני 6) שחור 8) הבירדז 9) אפוסטרוף 12) ברוס ספרינגסטין 15) שם של כלב ? (ניחוש....) 16) פינק פלויד הם הבריטים היחידים. כל השאר מאמריקה. 17) אלי מגן.

LadyG

New member
הלסי תהיה מנומס

אולי נועם פתר להנאתו את החידון? אז נועם, נראה לי שיש לך המון ידע. אנחנו מפרסמים את החידון בכל יום שישי בשעה 1900. למקומות, היכון....צא.

moshel

New member
נועם רפפורט

טוב אז רק לידעתכם נועם הוא אחד מידידי הקרובים והצטרף לפורום בהמלצתי האישית לכול מי שלא מכיר את השם אז נועם הוא לפי דעתי הקלידן מס אחד בארץ היה חבר בלהקת שליחי הבלוז בהררכב המקורי בשנים האחרונות הוא אחד הנגים שמלווים את חמי רודנר והפתיחה היפיפיה של השיר גאולה עם אורגן ההמונד שיכת כולה לו כרגע הוא עסוק בהפקת הדיסק האישי שלו ומצטרף ללהקת ex-band הלהקה שתופיע בערב יום שישי ה13-ליל שלושת הקדושים כדי לחזק אותה בנגינת האורגן רק לידיעתכם יש לנו תיגבור רציני ביותר לפורום בעיקבות ההצטרפות שלו והפורם לפי דעתי עולה כרגע לפחות ב5 דרגות למעלה הבן אדם פשוט בעל ידע פשוט פנטסטי ( לכן אסור לולהשתתף בחידון כי הוא יפתור את הכול תוך 5 דקות ) והוא ישמח לעזור לכולם הוא גם אדם שמח ונחמד בחים הפרטים ואני באופן אישי שמח שאני נמנה על חוג החברים שלו ברוך הבא לפורום נועם ראפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפורט שלך moshel

GeForce 5

New member
ברוך הבא נועם ../images/Emo24.gif

תמיד כיף לקבל אנשים חדשים (שעברו את גיל 11).... במיוחד אם מושל ממליץ ואומר שאתה קלידן מצויין... (היכון למבול השאלות שאני הולך להמטיר עליך בנושא)... :) ומחאתי הקטנה לחידון... שאלה 15 אני פתרתי! ואפילו הבאתי תמונה, אך לא קיבלתי נקודות (למרות שהלס הבטיח לי 3
). חודש הבא אני אראה לכם מאיפה משתין הדג! גמד, ברכותיי אח שלי! אתה

hells bells

New member
ברוך הבא נועם.

התחלנו להתבכיין ג'י? זה נכון שאתה פתרת ואף הגדלת לעשות והבאת תמונה. אבל היה מי ששלח תשובה נכונה 15 דקות לפניך,ולכן הוא קיבל את 2 הנקודות. שבוע הבא שאלות חדשות חידון חדש ו......מלך ישן. מקום שני פתוח ומקבל מועמדים.

ThePiper

New member
../images/Emo4.gifרק 3 נקודות

להגנתי יאמר שבאתי רק לפני 3 חודשים שעוד עשו את החידונים על שעות ביה"ס
ליידי! לא יפה שהבהלת אותי ואמרת לי שלא יהיו שאלות על לד זפלין! שוב הוכחתי שזה הדבר היחידי שאני יכולה לענות עליו :)

קרימזון

New member
נועם רפפורט!

המורה שלי לבס סיפר לי עליך! הוא אמר לי שאתה הקלידן הכי טוב בארץ! נדמה לי שהוא הזכיר הופעה שלך, שלו ושל אלון אדלר ואולי עוד כמה ביום רביעי שעבר או לפני שבועיים אבל לא היה לי איך להגיע... מכיר אולי בטעות את משה דוידזון?...

ברוך הבא נועם ../images/Emo168.gif

(אין אייקון של קלידים בתפוז) את החידון אומנם החמצת קצת, אבל נשמח לשמוע עוד ממך גם בשירשורים אחרים

Grimble Grumble

New member
בקשר לשאלה 16...

לא חושב שהתשובה "סטוג'ס כי אין להם קלידן" מתאימה... כי על אותו משקל אפשר יש לכם גם את: הדורס - היחידה בלי באסיסט ואפילו פינק פלויד - היחידה בלי זמר

למעלה