חידון רוק # 27

LadyG

New member
חידון רוק # 27

לפני שפרוייקט האלבומים ישתלט עלינו, עם חלוקת פסלוני האוסקר לזוכים, רשימות הסיכומים ונאומי התודה, אני מנסה להשחיל חידון קטן. השבוע לא שלחתם שאלות שלכם, למעט הניבלונגים שהפתיע בהחלט עם שאלה משלו ואיתה נפתח: 1. איזה אגדת רוק השתתף בעשיית האלבום Urban Space Man של The Bonzo Dog Band תחת שם בדוי ובאיזה שם בדוי? 2. איזו להקה מהמערב היתה הראשונה להופיע בברית המועצות? 3. Five to One של הדורס. מה משמעות השם? 4. ריי ודייב דיוויס מהקינקס למדו באותו בית ספר בלונדון בו למדה אגדת רוק נוספת? מיהי האגדה ושם בית הספר אגב הוא Grimshow Scholl London. 5. איזה שיר גרם לבוב דילן "לחשמל" את הגיטרה שלו? 6. בריאן ג'ונס מהסטונס מת באותו בית בו גר בעבר סופר ידוע. מיהו הסופר ומהי יצירתו המפורסמת? 7. באיזה שיר מופיע בפעם הראשונה סיטאר ? (והכוונה אינה לשירי עם הודיים). 8. מי כתב שיר פארודיה על השיר משאלה 7 ואיך נקראה הפרודיה? 9. Bad Company הורכבה מ"פליטי" 3 להקות חשובות. מהן הלהקות? 10. ציטוט השבוע - איזה אגדת רוק אמרה את המשפט הבא: I'm not saying you shouldn't enjoy your sucess to some extent, but I don't think you should change your whole lifestyle because of it אני מזכירה לכם, ששאלותיכם תמיד מתקבלות בברכה ויפורסמו עם קרדיט מלא. אנא שילחו שאלות אלי במסר עם תשובות כמובן. סופשבוע נעים לכולכם.

John LennonS

New member
תשובה לשאלה מספר 7

השיר הראשון שמופיע בו סיטאר לראשונה אם אינני טועה הוא: Norwegin Wood - The Beatles

ThE RhythM

New member
8?

אז אם אכן התשובה ל7 היא norwegin wood, כמובן שהפראדויה היא של פראנק זאפה ושמה הוא norwegin jim יומקסים!

Paranoid Y

New member
תשובה לשאלה 6!!../images/Emo13.gif

בריאן ג'ונס מת בבית שגר בו בעבר הסופר A.A. Milne ... שכתב את פו הדוב
.. אני חושב..

Paranoid Y

New member
השאלה הראשונה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חושב שזה היה פול מקארתני!! תחת השם: Apollo C. Vermouth .. לא??

Paranoid Y

New member
והרביעית...

ריי ודייב למדו באותו בית ספר עם רוד סטיוארט..ואפילו שיחקו בקבוצת הכדורגל של הבית ספר

giba70

New member
A Long Shot

אני לא סגור על זה, אבל נדמה לי ש-Five To One מתכוון לכך שבוייטנאם נהרג אחד מכל חמישה חיילים אמריקנים. אולי אני טועה גם בעובדה הזאת וגם במקור השם של השיר.

LadyG

New member
התשובות

1. פול מקרטני תחת השם הבדוי Apollo C Vermouth - כל הכבוד. חשבתי שלא תפתרו. 2. מאנפרד מאן 3. לפי הדורס היחס בין לבנים לשחורים בארה"ב 4. נכון מאוד. רוד סטיוארט 5. השיר שגרם לבוב דילן "לחשמל" את הגיטרה שלו הוא בית השמש העולה בביצוע The Animals. 6. א.א.מילאן וספרו הידוע פו הדב. 7. לנון צדקת - יער נורווגי. 8. אני משאירה אותה פתוחה משום שיש לי בראש שאלת המשך לחידון בא. 9. Free, קינג קרימזון ומוט דה הופל. נכון גדי. 10. הציטוט שייך לרורי גלאגר, שאני מנהלת עבורו מסע יחצ"נות בשבועות האחרונים. גם אגדת רוק גדולה וגם אדם צנוע. תודה לפותרים ובמיוחד לחדשים שהצטרפו השבוע לחידון. תשלחו הרבה שאלות כדי שנוכל להמשיך במסורת ולקיים חידונים מגוונים כמה שאפשר.

למעלה