חידון רוק #17

LadyG

New member
תשובה 14

נדמה לי שקראו לזה מאדסטוק או משהו דומה.

LadyG

New member
תשובה 1

אני זוכרת אחד. Saucerful סיד בארט, רוג´ר ווטרס, דיויד גילמור ונדמה לי ריצ´רד רייט

LadyG

New member
תשובה 16

היה פעם captain beefheart שלמיטב זכרוני שמו היה דון ואן ולייט והיה לו גם קשר לזאפה או משהו כזה.

country joe

New member
תשובות

2. היפגנוסיס. 6. סאנשיין אוף יור לאב/קרים. 7. breath/פלויד. 16. קפטן ביפהארט. 18. who-sell out 20. זאפה והאמהות- פריק אאוט ואיפה השאלות שלי???

tsifke

New member
תשובות ל- 9\10\11

9- going to callifornia-led zeppelin 10- the crystal ship-the doors 11- bobby brown- franck zappa

LadyG

New member
גרימבל ואני מתחלקים שבוע שבוע

(כמו טבחים בצבא). בשבוע הבא השאלות שלך מככבות בראש החידון.

LadyG

New member
תשובה 8

נדמה לי שאף אחד לא פתר. זו קצת פשלה שלא ידעתי מיד. פתאום הבוקר, אני מסתכלת על המילים ונו באמת I know not how she found me For in the darkess I was walkong and destruction lay around me from a fight I could not win וזו הגברת בשחור של אוריה היפ

lady_anne

New member
תשובה 13

Teo Torriate מתוך A Day at the Races (תמיד חשבתי שזה ביפאנית, משום מה).

ruthyanat

New member
זה בהחלט כן

ביפנית.... נכתב ע"י הלהקה למעריצים היפנים שהיתה בין המדינות היותר אוהדות של קווין

Grimble Grumble

New member
נו.. למה אתם מחכים?

יש עוד 5 שאלות שצריכות להיפתר... 1 (גברת ג´ נתנה חלק מהתשובה לא את כולה) 12 (איניואנדו זאת לא התשובה) 15 (רמז, הוא לא בלוזיסט כמו אבא, אלא ממיטב הטכנאים שלנו) 17 (לא בדיוק אגדת רוק, אבל בהחלט אחד המוסיקאים הבולטים ב20 השנים האחרונות) 19 (כבר נאמר "משהו של הדורס" קשה כ"כ לכתוב את שם האלבום?)

למעלה