חידון רוק #17

Grimble Grumble

New member
חידון רוק #17

אוקיי, מתישהו גם אני צריך להכין איזה חידון... נתחיל משאלה שפינק שלח לי כבר לפני שנים וכבר 3 חידונים שאני שוכח לשים אותה: 1. באילו אלבומים של פינק פלויד שרים 4 חברים מהלהקה? מי שר בכל אחד מהאלבומים. ונמשיך במספר שאלות מבית היוצר של malods. 2. מה שם החברה שהפיקה את מרבית העטיפות לאלבומים של פינק פלויד? 3. בעטיפת האלבום "let it be" איזה מן חברי הלהקה נמצא ברקע אדום? 4. איזה להקה כונתה "נערי צ´רטרהאוס"? ואם כבר אני אוסף תרומות, אז מספר שאלות של niraf... השאלות הן כמיטב המסורת של חידון הפורום - תרגום שורות מאנגלית לעברית... מבצע ושם השיר מתבקשים: 5. אני מרגיש שאני מזדקן/והשירים שכבר שרתי/הד במרחק, כמו קולה של תחנת רוח מסתובבת.. 6. חיכיתי זמן רב כל כך/להיות במקום שאליו אני הולך/באור השמש של אהבתך 7. רוץ ארנב רוץ/חפור את הבור הזה, שכח את השמש/וכשלבסוף תיגמר העבודה/אל תשב/זמן לחפור עוד אחד. 8. לא יודע איך היא מצאה אותי/כי באפלה צעדתי/והרס שכב סביבי/מקרב בו לא ניצחתי 9. מישהו אמר לי שיש בחורה אי שם/עם אהבה בעיניים ופרחים בשערה/לקחתי סיכון על מטוס סילון/לעולם אל תתן לי לומר לך שכולם אותו הדבר/הים היה אדום והשמיים אפורים 10. אמור לי איפה נחה חירותך/הרחובות הם שדות שלעולם לא מתים 11. או אלוהים אני החלום האמריקאי/אבל עכשיו אני מריח כמו וזלין/ואני בנזונה יפה/ אני הולך להשיג עבודה ולהיות ממש עשיר. ועכשיו למספר שאלות שלי... 12. איזה שיר של קווין הוא בחלקו בספרדית? 13. ואיזה שיר של קווין הוא בחלקו בסינית? 14. איך נקרא הפסטיבל המפורסם של להקת מאדנס בפילסבורי פארק? 15. מה שם בנו של גארי מור (גיטריסט לא פחות טוב מאבא´לה) 16. באיזה כינוי התפרסם דון ואן ולייט? מי נתן לו את הכינוי הזה? 17. ובאיזה כינוי התפרסם פול הווסון? 18. על עטיפת איזה אלבום נראה סולן הלהקה בבריכה של שעועית ברוטב עגבניות? 19. על עטיפת איזה אלבום יש שלט שאומר "העלאת נוסעים בלבד" 20. ולסיום, כמיטב המסורת, מצורפת תמונה חלקית של עטיפה של אלבום, מהו האלבום? בהצלחה

moshel

New member
,תשובה 4

כי כל 4 החברים גבריאל ראתרפורד פיליפס ובאנקס למדו בפנימיה הזאת פנימיית צרטרהאוס

LadyG

New member
תשובה 6

I´ve been waiting so long Till the day I am going In the sunshine of your love קלפטון המלך

LadyG

New member
תשובה 10

זה הולך ככה Oh tell me where your freedom lies The street are fields that never dies אז כאן אני במבוכה. זה לדעתי של דוראן דוראן - קריסטל שיפ וזה מספיק חמור שאני בכלל זוכרת את זה. מה זה עושה פה?

LadyG

New member
תשובה 7

פינק פלויד Breath איך זה לא בא מיד Run rabbit run Dig the hole, forget the sun

למעלה