חידון רוק מס' 36

אם אין אף אחד אחר אז אני אתנדב

3. כן, קונצרט בניו יורק ב 1976 הצטרף בונהם לסגולים באופן חד פעמי. 4. דיב קלמפסון מהמבאל פאי, שלורד לא חשב שהוא מתאים ללהקה. מה שאני לא עושה בשבילכם...

LadyG

New member
יפה לך. תודה מקרב לב

והתשובות: 1.Hush 2.Rainman והשיר Lonely Avenue 3. קונצרט בניו-יורק 1976 4.Dave Clem Clempson מ- Humble Pie ג´ון לורד טען שלא נמצא מתאים. 5. Tommy Bolin Terry & Julie.6 בשיר waterloo Sunset 7. Till Death Do Us Part שעליה מבוססת הסדרה האמריקאית All in the Family. 8. the Pretenders 8א. ג´ימי הנדריקס על Little Wing 9.אריק קלפטון ודווין אולמן ב- layla and other assorted love songs Band Of Gypsys.10 11. א.I saw a lion he was standing alone with a tadpole in a jar ב.Dancing Days מתוך Houses Of The Holy Freddie King.12 13. Brian, Carl, Dennis 14.במושב האחורי של אוטובוס גרייהאונד. "I was born in the backseat of a Greyhound bus. Rollin´ down highway Forty-one." Got Live If You Want It.15 ותיכף הנקודות.

LadyG

New member
והנקודות השבוע

גרימבל 6 הניבלונגים 5 נוש 2 פייפר 2 פינק 1 ותיכף מצב נקודות מצטבר

LadyG

New member
והמצטבר לחודש יוני

גרימבל - 10 הניבלונגים 7 יון - 3 גי' פורס 3 ג'ו 1 נוש 3 פייפר 2 חולוני 1 רית'ם 1 תומר 1 פינק 1 זה המצב לאחר שבועיים של חודש יוני. תעשו משהו, תעצרו את גרימבל.

Grimble Grumble

New member
לא שאני רוצה להיות קטנוני אבל...

עניתי על: 10 8 הראשונה 12 11 (2 נקודות) 2 6 ו8 השניה... כביכול 8 נקודות ולא 6...

LadyG

New member
תהיה קטנוני ../images/Emo13.gif

מצאתי עם מי להסתבך: כשגרימבל צודק אז גרימבל צודק. הוא רק מגדיל את הפער. סורי פייפר יקירתי, אני גורעת ממך נקודה. גרימבל ענה על שאלה 2 - 2 דקות לפנייך והטבלה החדשה: גרימבל - 12 הניבלונגים 7 יון - 3 גי' פורס 3 נוש 2 פייפר 2 חולוני 1 רית'ם 1 תומר 1 פינק 1 ג'ו 1

למעלה