חידון רוק מספר 33.

hells bells

New member
כחחח תראו מה עשה לכם הגמד!

תתפללו שישאירו אותו שבת בשבוע הבא!

Grimble Grumble

New member
האמת היא שיש לי משפט שבוע הבא

ואני צופה ריתוק של שבוע-שבועיים... ככה שזה מאד מאד הגיוני...

HelterSkelter1

New member
11 לא הגיוני

אתם מתכוונים ההופעה הרישמית האחרונה, או ההופעה האחת לפני האחרונה. האחרונה הייתה על הגג של אבי רואד, ואמא שלי עברה שם בדיוק

TheFly

New member
תיקון

אף אחד מחברי אמריקה לא נותן בתופים דיואי באנל אמנם מקיש מדיי פעם על כלי הקשה אבל המתופף שמגיע להקלטות אינו חבר בלהקה

LadyG

New member
והתשובות

1.הנשרים. 2.דונובן. 3.Booker T. And The MG´s 4. אף אחד,כולם גיטריסטים. 5.Frank Beard isn´t it ironic? 6.תלמיד בית-ספר 7.פול! ג´יימס פול מקרטני. 8.יום שבת 9.מת אסיר תודה. 10.Instant Karma 11. the cyrkle the ronettes the remains 12. ביטלס - ריבולבר klaus voormann חלוקת נקודות ואותות הצטיינות קצת יותר מאוחר, אני צריכה לצאת מהבית. תודה לכולם על ההשתתפות הערה.

GeForce 5

New member
|שיעול| ליידי |שיעול|

ממממ מממ ... לפני חלוקת הנק'... מחאתי האישית... 1. גם התשובה שלי קונה. 3. כנ"ל. השאלה היא, האם התשובה נחשבת נכונה לפי התשובה ששלח מציע השאלה (אם יש כזה) או פשוט אם היא נכונה... לא אסבול את המקום השני

Grimble Grumble

New member
|שיעול| ג'י פורס |שיעול|

על פי החוקים כמה שאני יודע, מי שעונה ראשון תשובה נכונה מקבל את הנקודות... בשני המקרים עניתי לפניך בכל מקרה...

LadyG

New member
מי שעונה ראשון מקבל את הנקודות

ושעת ההודעה היא הקובעת. תיכף תוצאות.

LadyG

New member
ומצב הנקודות לשבוע זה

גרימבל מוביל עם 5 נקודות ג'יפורס בעקבותיו עם 3 נקודות (תתפלל שגרימבל ישאר שבת) הניבלונגים עם 2 נקודות (לכבוד הוא לנו שבחרת לטוס אל-על אופפפס סליחה להשתתף בחידון הטריוויה שלנו) הזבובון עם נקודה ועז הפלא עם נקודה ושוב אני מזכירה כל הקודם זוכה. שעת שליחת התשובה היא הקובעת (כמובן, אם היא נכונה). צוות החידון החרוץ כבר הכין חידון פיצוצי לשבוע הבא. הלסי, אולי בעצם אין לנו חיים? מה דעתך? מצב הנקודות המצטבר בהודעה הבאה. טענות, תלונות כגון את קיפחת אותי, אני פתרתי ראשון, התשובה שגויה וכו' נא לשרשר (הכי חשוב - לשרשר) והלסי ואני נכנס את ועדת העירעורים ונענה בהקדם. שיהיה לכולכם שבוע הנפלא.

LadyG

New member
והנקודות המצטברות

ולמצב הנקודות המצטבר: 11 - Grimble Grumble 8- Country Joe 5- GeForce 3 - The RhythM RogerW - 3 3 - The Fly 2 - Dylan 2 - הולדן קולפילד בשדה 2- גדי שבת 2- Piper 2 - הניבלונגים 1 - giba 70 1 - Comfortably Pink 1 - noosh 1 - Wonder Goat שבוע הבא חידון חדש ובו יוכתר/תוכתר מלך/מלכת הפורום (בנות-אני מאמינה בכן). פרומואים לקראת השעה המדוייקת יעלו בחסות הלסי בלסי.

למעלה