חידון רוק מס´ 21 #

LadyG

New member
חידון רוק מס´ 21 #

יום שישי חזר... נתחיל בשאלות שלכם - מבית היוצר של Sceptic - שורות מתורגמות לעברית. אנא זהו את המקור: 1. "אני יכול לנסוע במורד הכביש, עיני לא רואות/למרות שמוחי רוצה לפרוץ בבכי" 2. "ראיתי את השלט שלך, ופספסתי אותך שם/אני לוקח את הסיכון לראות את הרוח בעינייך" מה הקשר בין שני השירים? ותרגום הפוך - שיר עברי מתורגם לאנגלית: 3. "Outside the seeing dog/Barking infront of a moon that stopped on my window" ומבית ה- MOSHEL מקצה שיפורים בנושא הסטונס: 4. מהו שמו של הסרט שתעד הופעה של האבנים שבמהלכה נרצח אדם 5. מה היה שמה של חברת האבטחה שאיבטחה את אותו קונצרט 6. מי זו אנג´י שעל שמה נכתב השיר המפורסם ואיזה ארוע מסעיר קרה בסוף החתונה שלה 7. למי נכתב במקור השיר כשהדמעות זולגות וכמה שאלות שלי ונתחיל עם לד זפ: 8. מיהו אומן הבלוז שתבע את לד זפ על גנבת שיר? ומהו השיר? 9. באיזה אלבום מאלבומי לד זפ כל השירים מקוריים? 10. ב- 1972 ביטלו הזפלינים קונצרט בסינגפור. מדוע? 11. איך נקרא המטוס הפרטי של חברי הזפ? 12. על איזה גיטרה ניגן פייג´ בסולו המפורסם בסוף Stairway to heaven (זו לא הגיטרה הרגילה שלו). 13. על מה בעצם נכתב השיר Going to California ? ושאלות ידע כללי: 14. באיזה שם מכירים כולנו את אלן נעמי כהן? 15. איזה להקת סבנטיס טענה שדם חברי הלהקה עורבב בדיו אדומה ושימש להדפסת ספר קומיקס על הלהקה? 16. מיהי להקת ה"מיסתורין" שסירבה לחשוף את זהות חבריה באמצע שנות ה- 70ועוררה גל שמועות עצום, שבעצם מדובר בביטלס? 17. לו ריד תרם את שירו Walk on the wild side לג´ינגל פרסומת בתחילת שנות ה- 70. לאיזה פרסומת? 18. פיט טאונשנד שר באלבום Who´s Next שיר שלם כסולן. מה השיר? ולסיום ציטטת השבוע: 19. מי היא אושיית הרוק שאמרה את המשפט הבא ברעיון עיתונאי ובדיעבד, כמה צדקה. I´m here to have a party while I´m on this earth. I´m gettin´ it now, today. I don´t even know where I´m gonna be twenty years from now, so I´m just gonna keep on rockin´, cause if I start saving up bits and pieces of me, man, there ain´t gonna be nothing left for me תודה רבה ל- Sceptic ולמושל. הניבלונגים - לא שכחתי את השאלה שלך (לא להאמין, מנהל הפורום שונא החידונים שלח לי שאלה), אבל יש לי תכניות אחרות עליה. להזכירכם, שילחו שאלות. הן מתקבלות באהבה רבה. סוף שבוע נפלא לכולכם.

hells bells

New member
אישתו של דיויד בואי

וואללה לא יודע מה קרה בסוף החתונה,לא הזמינו אותי

TheFly

New member
2

מילים - סטיב ויינווד שמשום מה לא הזכרנו אותו יותר מידי כאן ביצוע - האדמ"ור קלפטון ישנו ביצוע גם של בליינד פיית' HAD TO CRY TODAY It's already written that today will be one to remember. The feeling's the same as being outside of your door. Had to cry today. Well I saw your sign and I missed you there. I'm taking the chance to see the wind in your eyes while I listen. You say you can't reach me but you want everyone to be free. נותר למצוא רק את 1 ואת הקשר

TheFly

New member
1

I FEEL FREE - David Bowei Dear when I dance with you We move like the sea You, you're all I want to know I feel free I feel free I can walk down the street there's no one there the pavement is one huge crowd I can drive down the road my eyes can't see but my mind wants to cry out loud I can walk down the street there's no one there the pavement is one huge crowd I can drive down the road my eyes can't see but my mind wants to cry out loud My mind wants to cry out loud I feel free Dance floor is like the sea The ceiling is the sky You're the sun, and as you shine on me I feel free I feel free I feel free את הקשר טרם מצאתי

country joe

New member
תשובות

1. cream - feel free 4. gimme shelter 5. מלאכי הגהינום 7. מריאן פיית'פול 8. דייזד אנד קונפיוזד 16. אוטופיה (?)

TheFly

New member
1+2 - מקצה שיפורים

1. ברוס ובראון כתבו הביצוע המקורי של הקצפת באלבום קצפת טריה (נשמע מצחיק בעברית). 2. סטיב ויינווד כתב , הביצוע המקורי של בליינד פיית' במקור באלבום הנושא את השם המקורי בליינד פיית'
הקשר ביניהם הוא האדמ"ור שמבצע אותם באלבומי הסולו שלו ???

gilgamesh

New member
3

אם אינני טועה מדובר בשלום חנוך עם תמוז,את שם השיר אני לא זוכר במדויק ,אבל עוד פעם, אם אינני טועה מדובר ב"טיול לילי"

גדי שבת

New member
תשובות נוספות

4. Gimme Shelter 6. אישתו של דיוויד בואי, שנדמה תפסה את בעלה הטרי עם מיק ג'אגר במיטה 9. נדמה לי שהחל מהאלבום הרביעי של לד זפלין, כל אלבומי האולפן כללו רק שירים מקוריים

gilgamesh

New member
תיקון ל3-לא יכול לישון עכשיו

זה שם השיר,בקשר לטיול ככל הנראה התבלבלתי עם טיול ליפו מ"אדם בתוך עצמו" משתתף בצער משפחת רמון

LadyG

New member
מה קורה לכם?

למה כל כך הרבה שאלות לא פתורות? 8, 9, 10, 11, 13, 15, 16, 17. אז אני מחכה עוד קצת לפני פרסום התשובות. תעשו מאמץ קל.

למעלה