חידון רוק מס´ 21 #

gilgamesh

New member
תשובות זפליניות

בואו נראה 8.אני יודע שהשיר baba,i'm gonna leave you ,נכתב למעשה במקור ע"י anne bredon ,וג'ואן באאז שרה אותו הרבה לפני הזפלינים,אז אני מנחש שאן ברדון תבעה אותם,אבל אני לא יודע אם זה השיר אליו כיוונת דעתך. 9.אני חושב שהאלבום שמורכב אך ורק ממקוריים הוא האלבום השני 10.על קונצרט בסינגפור שבוטל לא שמעתי,אבל ככל הידוע לי ב1975 בוטל קונצרט באמריקה,עקב תאונת דרכים של פלאנט ואישתו ביוון,וב1977 בוטל עוד קונצרט,סיבוב הופעות בעצם,גם הוא באמריקה,עקב מות בנו בן השש של פלאנט מזיהום בקיבה,הרבה מזל אין לפלאנט.. 13.השיר הביב הנ"ל מדבר בכלליות על עזיבת אישה רעה ומציאת אישה טובה,והוא נכתב כמחווה לג'וני מיטשל,הקנדית האגדית. וזהו בינתיים.

TheFly

New member
הקונצרט ב-75 בארה"ב

בוטל בגלל שג'ימי פייג' שבר אצבע

TheFly

New member
נו נמשיך נראה לי שאני לבד ../images/Emo13.gif 9

In Through the Out Door מעניין כמה מה-6 יש לכם באוסף???

LadyG

New member
זבוב...תעשה לי טובה

ותפתור כבר את החידון עד הסוף. ולגבי הציטטות, חכה חכה מה אני מכינה לך לחידון הבא.

TheFly

New member
10 - שערך הארוך נערה שערך הקצר

לד זפלין לא כל כך ביטלו את הופעתם כמו שהרשויות בסינגפור אסרו על כניסתם למדינה בשל רעמות השיער שלהם. ככה זה כשהולכים ברחוב הסינגפורי נטולי חשש מכך שידבק לכם לסוליית הנעליים מסטיק

LadyG

New member
בכוחות משותפים הצלחתם

לפתור את רוב החידון. להלן התשובות 1.Cream - I feel free 2. Blind Faith - Had to cry today הקשר בין שני השירים - ג'ינג'ר בייקר ואריק קלפטון היו חלק משני הסופר גרופ הנ"ל. 3. לא יכול לישון עכשיו 4. תני לי מחסה 5. מלאכי הגיהנום. 6. אנג'י - אשתו הראשונה של בואי. לטענת מושל בסוף החתונה שלה עם בואי נערכה אוגיה ענקית שבעקבותיה התאהב בה מיק וכתב עליה שיר. אני מכירה גרסה קצת אחרת שטוענת שאנג'י מצאה את מיק ובואי ביחד במיטה אבל מה זה בעצם משנה. שמח בטח היה שם. 7. מריאן פיתפול 8. וילי דיקסון. השיר הוא I can't quit you babay 9. In through the outdoor 10. בגלל שיערם הארוך. 11. Starship 12. Fender Telecaster לפי מיטב הבנתי, אבל אני לא מתווכחת עם הלס בענייני גיטרות. 13. לרוברט פלאנט היה פחד מטיסות והיה צורך להעלותו על מטוס שיכור לגמרי ועל כך נכתב השיר. 14. מאמה קאס 15. Kiss 16. Klaatu - אתם כנראה צעירים מדי. 17. הונדה (אופנועים). 18. Going Mobile 19. ג'ניס (המלכה) ג'ופלין. להזכירכם, שאלותיכם יתקבלו בהרבה אהבה. תודה מקרב
ל- Sceptic ול- Moshel.

LadyG

New member
לא בטוחה לגבי שום דבר

בדקתי ואתה צודק וגם אלבומים קודמים שלהם מורכבים מחומר מקורי בלבד. Sorry - לא יקרה שנית.

למעלה