חידון רוק מס´ 19 #

LadyG

New member
סיכום ביניים

נשארו בלתי פתורות 4, 7 באופן חלקי, 9, 10, 11, 12, 18

moshel

New member
תשובה ל12

יכול להיות שהוא היתכוון לזה שאין לו סיפוק????? בגלל קצב החיים המטורף של הלהקה אם כך התשובה היא (I Can´t Get No) Satisfaction

moshel

New member
תשובה ל 11

מורפאוס היה אל השינב במיתולוגיה היוונית הסם מורפיום נגזר מהשם מורפאוס אז לפי דעתי הם חשבו שהשיר Sister Morphine מסמל משהוא שקשור להירואין?? טוב זה מה שאני חושב אין לי תשובה מדויקת לשתי השאלות גם 11 וגם 12 אני רק מסיק מסקנות מושל

טוב, ביום ראשון בוחן על הסטונס

באמת אני לא מבין אותכם, לי כבר יש בגרות!, אני לא צריך את זה, אם אתם לא רוצים ללמוד פשוט תגידו
תשובות הסטונס: 9. פיל ספקטור. 10. מי שקרא את הודעתיה של הליידי השבוע יכל לנחש: בראיין ג´ונס. 11. הכוונה היא כמובן לסוכר החום. 12. 19th Nervous Breakdown.

טוב בשביל שלא יגידו שזו תשובה חלקית

הכוונה היא לפיט טאושאנד ולג´ימי הנדריקס שקימו קרב גיטריסטים כמחווה לאפשטיין, ב 29 לינואר 1969, שנתיים קודם לכן הופיעו הנדריקס ו the who במופע מיוחד לזכר אפשטיין.

LadyG

New member
והתשובות המלאות

1. יש לו יד אחת 2. רן וסטימפי בתפקיד האפיפיור 3. דייויד קרוסבי 4. פיט טאונשנד וג´ימי הנדריקס 5. סימן שאתה צעיר 6. Everybody´s got something to hide except me and my monkey 7 פיטר וגורדון והשיר היוא Please lock me away 8. פטי בויד 9. פיל ספקטור ונדמה לי שלא נקבתם בשם השיר - Play with fire 10. ברייאן ג´ונס (אתם לא קוראים את מה שאני כותבת) 11. Brown Suger 12. 19th nervous breakdown 13. The Faces 14. ג´ון לנון לאחר ההופעה על הגג 15. סן פרנסיסקו 29.8.1966 - Candelestic Park 16. סרג´נט פפר 17. How I won the war 18. זה היה קשה - ג´ימס טיילור 19. מטוס פאן אם בטיסה מס´ 101 נחת בשדה התעופה קנדי בשעה 1335 ו- 10,000 מעריצים עמדו וחיכו למופלאים בשדה. 20. רובי קריגר על החיים עם הגדול מכולם ג´ימס דאגלס מוריסון תודה מיוחדת ל- sceptic הלס בלס ומושל על השאלות. בשבוע הבא בוחן פתע בנושא הסטונס. תתחילו להתכונן כי השאלות בפעם הבאה יהיו אכזריות. אתם מוזמנים לשלוח שאלות מבית היוצר שלכם. כל עזרה מתקבלת בברכה ואהבה גדולה.

למעלה