חידון רוק מס´ 19 #

LadyG

New member
חידון רוק מס´ 19 #

יום שישי חזר ואיתו החידון השבועי שלנו. גרימבל שומר על המולדת ואני בתפקיד ממלאת המקום. I´ve got Friday in my mind איזה כייף שיום שישי היום. ונתחיל בשאלות מבית היוצר של Sceptic: 1. מה יוצא דופן במתופף ריק אלן? 2. באיזה סדרה מצויירת השתתף פראנק זאפה, ובאיזה תפקיד? 3. מיהו האב של בניהם של הזמרת מליסה את´רידג´? 4. אילו שני גיטריסטים גאונים ערכו "קרב גיטרות" לזכרו של מנהל הביטלס המנוח, בריאן אפשטיין? ומבית מדרשו של The one and only hells bells: 5. מה המקבילה העברית ל- Whiskey in the Jar של ליזי הרזה (וגם של מטליקה)? 6. מה שם השיר הארוך ביותר של ארבעת המופלאים? 7. באיזו להקה היה חבר אחיה של ארוסתו המיתולגית של פול מקרטני? ומהו להיטם הגדול? ומבית מדרשו של MOSHEL : 8. למי כתב קלפטון את השיר ליילה וביצעו דרק והדומינוס? ומספר שאלות שלי ונתחיל בשאלות על הסטונס: 9. מפיק מוסיקלי מפורסם ניגן על גיטרה אקוסטית באחד מלהיטי הסטונס. מי המפיק ובאיזה שיר? 10. מי אסף את חברי הלהקה המקורית ע"י פרסום מודעה בעיתון Jazz News ? 11. איזה משיריהם פורש כשיר על הרואין? 12. איזה שיר קיבל את שמו מהערה של מיק על קצב החיים המטורף של חברי הלהקה? 13. באיזה להקה ניגד רון ווד לפני שהצטרף לסטונס? וקצת ביטלס: 14. מי החיפושית שאמרה ב- 1970 את המשפט הבא וביאזה סיטואציה הוא נאמר: Thank you on behalf of the group and ourselves. I hope we passed the audition. 15. איפה ומתי נערך הקונצרט האחרון של הלהקה? 16. באיזה אלבום הופיעו לראשונה מילות השירים מודפסות? 17. מה שם הסרט האנטי מלחמתי בכיכובו של ג´ון? 18. מיהו האומן הראשון שהוציא אלבום באולפני Apple לאחר שנבחר מתוך אלפים ששלחו קלטות דמו לחברה? 19. איזה מאורע חשוב בתולדות הלהקה אירע ב- 7 בפברואר 1964? והפינה החדשה שלי: ציטוט של אושיית רוק מפורסמת. עליכם לומר של מי הציטוט ובמקרה הזה על מי נאמר הציטוט? It was hard living with him. It would have been so great if we´d just had a guy like Sting - a normal guy whos extremely talented too. Someone who didn´t have to be on the verge of life and death every second תודה ל- Sceptic (את שאר השאלות אני שומרת לחידון הבא) להלס בלס ולמושל. תמשיכו לשלוח שאלות. הן מתקבלות באהבה רבה. אז קדימה לפתור. סופשבוע נפלא לכולכם.

sceptic

New member
הלס גנב לי כמה תשובות :) אז זה מה

שנשאר, בנתיים. 6. אולי Everybody´s Got Something To Hide Except Me And My Monkey? 8. פאטי בויד, אשתו של האריסון, שאח"כ התחתנה עם קלפטון.

moshel

New member
,תשובות

1 - אין לו יד 6 לפי דעתי I WANT YOU 7 פיט וגורדון? 9 אל קופר ? 13 THE FACE 15 על הגג בסרט LET IT BE 19 הם קיבלו עיטור ממלכת אנגליה זה מהזיכרון תני לי לחשוב עוד

sceptic

New member
שאלה שבע

בטמטומי חשבתי שהכונה היא לשיר עם השם הארוך ביותר. מושל צודק.

great one

New member
דרך אגב ריק אלן...

עבר בשנת 1984 תאונת דרכים קשה מאוד שאילצה לקטוע לו את היד. נולד במקור כריצ´ארד ג´ון סיריל אלן.

LadyG

New member
הבהרה לשאלה 15

הכוונה לקונצרט אמיתי ולא להופעה על הגג.

moshel

New member
תשובה 2

הוא גילם את האפיפיור בסידרה אם אני מאיית אותה נכון REN AND STIMPY

country joe

New member
תשובות

13. the birds הבריטים בין היתר. 15. 29/8/66 בקנדלסטיק פארק. 16. סרג´נט פפר. 17. How I won the war.

great one

New member
תשובה 13

רון ווד היה בין היתר בלהקות FACES, the Creation the Jeff Beck Group

TheFly

New member
5 - Whiskey in the jar לי בכל אופן

תמיד מזכיר את "סימן שאתה צעיר"

למעלה