חידון ראשון שלי ...

Ass Man

New member
חידון ראשון שלי ...

אז ככה , אני בטוח שהוא יהיה די קל לרובכם הגדול ... אבל בתור התחלה , זה חידון ראשון , והוא לא אמור להיות קשה מדי ... אז בואו נתחיל : 1) על מה ג´רי וג´ורג´ מדברים בבית הקפה בפרק הראשון ? 2) במה עובד ג´ורג´ בפרקים הראשונים ? 3) בפרק של החניון , איפה בסופו של דבר חנו החבורה ? 4) בפרק "הביולוג הימי" , איפה נמצא בסופו של דבר הכדור גולף של קריימר ? 5) כשדודו של ג´רי (Uncle Leo) מדבר איתו , הוא עושה משהו מעצבן מאוד , מה זה ? 6) מה עשה פאפי שגרם לג´רי לתת את הספה לג´ורג´ ? 7) מה ג´ורג´ עשה כדי שמה שפאפי עשה לא יפריע לו ? וזהו לבינתיים , אם יש שאלה לא מובנת או משהו כזה , אתם יכולים להפנות שאלות אליי ... אז אנא , התחילו לענות , והתשובות (אם לא יתקבלו על ידיכם , יתקבלו על ידיי בעוד 24 או 48 שעות ...) בהצלחה !

tuchi

New member
תשובות לחידון

על הכפתור בחולצה הסגולה של ג´ורג´ (זה גם השיחה האחרוה שלהם בפרק האחרון) בנדלן את שלוש וארבע אני לא זוכר תופס אותו בזרוע השתין עליה הפך את הכריות

JOE KALIBER

New member
חלק...

1) על הכפתור 2) נדלן 3) לא זוכר 4) בתוך לוויתן (BIG FISH) 5) צועק אני חושב 6) משתין עליה נראה לי 7) הופך את הכרית נראה לי

bryant

New member
תשובות

1)על הכפתור שלא במקום(גם בסוף הפרק האחרון) 2)נדל"ן 3)המזגן היה בסגול 23 לא זוכר המכונית 4)בתוך ליביתן 5)תופס את היד 6)השתין עליה 7)הפך את הכרית

תשובות

1.על חשיבות הכפתורים 2.סוכן נדלן 3.נדמה לי סגול.....משהו 4.בפה של הלוויתן[a hole in one] 5.תופס את ידו ומדבר על קאזן ג´פרי 6.פאפי עשה פיפי 7.הופך את הכרית

למעלה