חידון קשה יותר!!

חידון קשה יותר!!

לאחר שיטוט קצר באתר הרשמי האמריקאי והישראלי גיליתי שהרבה שאלות ששאלתי הן שאלות נפוצות, ושאלות אחרות שרציתי לשאול כמו מספר הדירה של ג´רי קרמר וניומן כבר נשאלו. אז הנה שאלות אחרות כאשר לא כולן קשורות לצפייה רק בפרקים!! 1. איזו דמות נוספת מלבד ג´רי פנתה אל ניומן במשפט: "Hello, Newman"? ובאיזה פרק זה קרה? 2, מהו דגם (!!!) בובת חלון הראווה שנוצרה השראת איליין? 3. דיוויד פאדי הוא אוהד שרוף של קבוצת ההוקי הדיוולס ( THE DEVILS) ולכן הוא צובע את פניו באותו פרק. נגד מי הם שיחקו: איזו קבוצה אוהדים ג´רי וחבריו???? 4. אלק ברג, שנתן לג´רי להשתמש במינוי שלו כדי לצפות במשחק, הוא שמו של אדם אמיתי. מיהו???? 5. פרק "ההתערבות" נכתב בהשראתה של תחרות אמיתית ולא בעקבות טראומת ה"תפיסה באמצע". מי השתתף בתחרות ואף זכה להיות "אדון הממלכה"??? איה - קדימה לעבודה!!

ה-איה

New member
אאוצ´!!!

מודה שהמומחיות שלי היא יותר על הפרקים עצמם... לא יודעת את התשובות לכל השאלות, אבל הנה מה שאני כן יודעת: 1. אמא של ג´רי, בפרק שהוא מתמזמז עם ריצ´ל בסרט "רשימת שינדלר" וניומן בא להשטנקר עליהם להורים של ג´רי. 2. הדגם הוא TR6 3. ג´רי וחבריו אוהדים את הריינג´רס 4. אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 5. אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם ארבע קשור לג´ון האוסמן או שזה סתם שם שאני זוכרת מהפרק הזה? טוב נו, שלוש מחמש זה לא רע.... איה

bryant

New member
תשובות

1.אמא שלו 2.??? 3.ניו יורק יאנקיז 4.??? 5.ג´רי

תשובות.....

1. נדמה לי גורג שהוא הלך לניומן שיבא לו איזה מאכל מיוחד בישביל הבוס שלו 2.TR6 3.הם שיחקו נגד הניו יורק ריינגרס שגרי וחבריו אוהדים 4.לא יודע 5.נדמה לי גרי אבל לא בטוח

אני מתנצל אבל הנה כמה רמזים..

את התשובה לשאלה 3 גיליתי במקרה. כאשר צפיתי באחד הפרקים. זה היה ממש בסוף... "אדון הממלכה" שזכה בתחרות הוא לא שחקן בסידרה. אפשר לנחש, זו לא בושה. התשובות הנכונות יהיו בעוד 24 או 48 שעות. בהצלחה

ה-איה

New member
ניחוש פראי

אולי אדון הממלכה הוא לארי דיוויד? נו נו נו יש 4 מחמש?

התשובה הנכונה!!! וכל השאר

1. אכן אמא של ג´רי (איך קוראים לה???? &%@!) בפרק "רשימת שינדלר" 2. TR6 (I prefer to think of her as.... Elaine( 3. ריינג´רס כמובן. 4. אלק ברג, למי שיסתכל בקרדיטים בסוף,יגלה שהוא אחד מיועצי התוכנית. 5. לארי דיוויד (המפיק הראשי ביחד עם ג´רי) הגדול, הודה באחד מהראיונות שהוא עצמו לא נתפס ע"י אמא שלו באותה סיטואציה אבל הוא כן זכה בהתערבות עם חברים שלו מי יהיה "אדון הממלכה". איה. מעכשיו אין שאלות קלות!!! (מקווה שאצליח להביך אותך)

למעלה