חידון קליל:

חידון קליל:

1. להקה שביקרה בארץ והתפרסמה בזכות הלהיט: בכה ילד בכה. 2. שיתפו פעולה עם סטיב סטריינג' מויזאז'. מי האנשים ומאיזו להקה? 3. להקה ביישנית מדי. 4. תאומים שהם שלישייה. 5. קליפ של דייויד בואי שנפסל ולכן נאלץ להוציא ממנו קטעים מסויימים. 6. שרו על ג'ינו (GENO) 7. הייתה להקת גל חדש עם סולן קרח. 8. המיוחדים שרו על עיר מסויימת. 9. היו רק גברים ואח"כ היתווספו נשים. 10. היכן היה וינס קלארק לפני יאזו? 11. בשנות השבעים היתה להקת פאנק (פ דגושה) ובשנות השמונים התעדנה.

greenzg

New member
זה בינתיים

1- בלו זו 3- קאג'גוגו 4- תאומי תומפסון 6- רצי חצות של דיקסי 8- עיר רפאים 9- הליגה האנושית 10- דפש מוד

turrican

New member
Greenzg

אתה מפתיע אותי בידע שלך. סחתיין.. לגבי הליגה האנושית , זה נכון שהם הוקמו כגברים , אבל ניתן לומר בעצם שההרכב שהיה Pre Human League לא שיחרר סינגל משמעותי והיה מחתרתי. וכבר ב-1981 אחרי האלבום Reproduction שהושפע מאד מ-Kraftwerk הלהקה הוגדרה כלהקה רק עם התפצלות הלהקה ל-2 הרכבים : Heaven 17 והליגה האנושית, כאשר -2 הנשים משפילד הצטרפו (קאטרל וסוזן סולי) ורייט השתדרג כקלידן (הוא היה ה"מפיק האומונתי לפני כן)

Ice machinE

New member
חלק מהתשובות ../images/Emo163.gif

1. u2? 3. kajagoogoo - too shy 4. thompson twins 8. ultravox - vienna? 10. depeche mode

שמש27

New member
באמת קליל... ../images/Emo13.gif

1. בלו זו, כמובן (שמענו אותם אתמול, אלפא קבל ח"ח). 2. אולי אנשיו של דיויד בואי, עכבישי המאדים ? בזכות אלאדין אני יודע שסטיב שם הלך איתם לפני השופל בקליפ... 3. קג'גוגו עם "טו שיי שיי, דו הש, האי דו האי" (בעברית זה טיפה יותר מפגר מאנגלית. טיפה.) 4. תאומי תומפסון. חרשנו עליהם בפורום. 5. וואלה לא יודע. 6. אולי סנטנה ? 7. בלאמנש ? 8. דה ספיישלס עם עיר הרפאים (דן כנר היה גאה בי. כמעט.) 9. הליגה האנושית ? אלה שמצאו זמרות בפאב המקומי ? 10. בדפש מוד, כאילו וואו ? או שזה הפוך ? 11. אלה הם רוקסי מיוזיק כמובן - וסליחה שאני אוהב אותם מדיום ריר, כמו שהם סיימו... אין כמו "אותה סצינה" או "אבאלון"... להתמוגג. יאללה, תשלימו.

2 6 ו- 7 טעות 11 הכוונה לא אליהם-->

רוקסי מיוזיק היו להקת ארט רוק ורוק זוהר בגדול. היו להם גם שירי פאנק אך הם לא הוגדרו ככזו.

Ice machinE

New member
וינס היה ב-2 להקות לפני ../images/Emo163.gif

שהוא הצטרף לאליסון ידידתנו. הוא התחיל את דכרו ב-composition of sound עם מרטין ואנדי ואחרי זה בדפש מוד. אחרי זה יאזו ולבסוף נחת באירייז'ר עם אנדי בל והוא שם עד היום. או כמו שהגדירו אותו אתמול, זונה מוסיקלית.

turrican

New member
לא מדוייק עד סופו

אתה צודק לגבי ווינס קלארק האגדי . היה לו אפיסודה קצרה עם להקת Assembly שאח"כ הפכה לאיריייזר אבל זה משהו שהרוב לא יודעים ולא מכירים. הלהיט היה אז : "Never Never"

עם סאל סולו הקרחוני

שהתחרה בכמות השיער עם באסטארד מ bad manners (שאגב בהחלט יכול להשתתף באחד מסרטי אוסטין פאוורס בתור אחיו של dr evil או שיבוט איימתני של mini me)

tofit

New member
אבל אני פתרתי את 11

מה אני כזו קטנה שלא רואים אותי??

turrican

New member
נו באמת??

ככה אתה מתעלם מטופיתי שלנו?? סתם שברתי את הראש.. אל תעלב אבל ההגדרה הזו של להקת פאנק שהתעדנה מתאימה לעוד 5 להקות נוספות שאני מכיר.. אבל סבבה של חידון!!

למעלה