חידון קטן......

jessica120

New member
חידון קטן......

היי הנה חידון האלופה למי שרוצה: הדמות האהובה עלי: הדמות השנואה עלי: דמות אהובה מהיסטורית האלופה: דמות שנואה מהיסטורית האלופה: דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת: דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית: את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי: סער או תום: תום או סיגי: טובה או מילי: דמות שאתם רוצים להחזיר: מיטל או סיגי: זהו...אמרתי קצרצר?... אז יאללה לענות! נ.ב. אני חדשדשה.... בייי!!!!!

jessica120

New member
אני עונה לעצמי...

הדמות האהובה עלי: ליאני!!!!!!!!!!!!!! הדמות השנואה עלי: דורי דמות אהובה מהיסטורית האלופה: מיטל דמות שנואה מהיסטורית האלופה: אההה אין... דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת: מיטל דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית: אין...כולם טובים.... את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי: ליאן!!!! היא יותר שווה!!! סער או תום: אהה תום תום או סיגי: סיגי יותר חמודה מתום טובה או מילי: טובה...קורעת אותי!!! דמות שאתם רוצים להחזיר: מיטל מיטל או סיגי: סיגי!!

mafins

New member
=]=]=]=]=]=]=]=]

אין לי כוח הכל אבל... את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי: ליאן סער או תום: תום תום או סיגי: תום טובה או מילי: טובה דמות שאתם רוצים להחזיר: מיטל או סיגי: סיגע

oOoMoRioOo

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

היי הנה חידון האלופה למי שרוצה: הדמות האהובה עלי: הדמות השנואה עלי: דמות אהובה מהיסטורית האלופה: מיטל דמות שנואה מהיסטורית האלופה: גוזף דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת: דריה- ורד פלדמן
דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית: אממ אף אחד אולי את ג'וזף את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי: ליאן ברור
סער או תום: אממ סער תום או סיגי: סיגי טובה או מילי: טובה.. חח
דמות שאתם רוצים להחזיר: מיטל או סיגי: סיגייייי

oOoMoRioOo

New member
מתקנת...

דילגתי על שניים הדמות האהובה עלי: אממ קאריןןןן
הדמות השנואה עלי: אבא של דורי!

עונה=]]

הדמות האהובה עלי: רני זילג =] הדמות השנואה עלי:מילי =/ דמות אהובה מהיסטורית האלופה: יענו מהעונה הקודמת? אלונה =] דמות שנואה מהיסטורית האלופה:הממ.. ההוא מהעונה הקודמת ...איך קוראאים לו לעוזר של ג'וזף .. דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת: אלונה דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית:טובה את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי:ליאן סער או תום:תום תום או סיגי:סיגי טובה או מילי:טובה דמות שאתם רוצים להחזיר: מיטל או סיגי:סיגיייייייייייייייייי

עונה

הדמות האהובה עלי: סיגי תום אוסקר הדמות השנואה עלי: דורי דמות אהובה מהיסטורית האלופה: מיטל דמות שנואה מהיסטורית האלופה: לא זוכרת חחח דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת: יוסוף סוויד!!!!!!! דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית: דורי את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי: ניקי סער או תום: תום תום או סיגי: קשה חח טובה או מילי: טובה

khzh120

New member
היי ג'סי

איזה כיף שהצטרפת!!! אבל תני לי להבהיר לך דבר 1: ניקי יותר שווה מליאן. נ-ק-ו-ד-ה...! ואל תתווכחי איתי...
ברוכה הבאה לפורום
מחברתך הכי טובה פז...! נ.ב ניקי יותר שווה מליאן...!@# נה נה בננה חיחי ביי

jessica120

New member
אהההה!!!

אהההה!!! פז-פז תאכלי ת'לב!!!!! רובם של המגיבים בפורום מהעונים אומרים שליאן יותר ש!!ה ואני 100 מתוכם!!!!!! אז- ננה בננה ננה בננה ננה בננה!!!!! שוקולד בננה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושתדעי: רק תחלמי שג'וליה תגיע לרמה של עדי: אז: ליאן: 1.הכי-הכי-הכי-הכי-הכי יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. והיא שחקנית הרבה יותר מוכשרת מג'וליה!!!! 3. וחוף מזה את עדי מכירים ממזמן!!!!! (גיא פינס,השמיניה,פילפל!!!,והאלופה!!!!!!!!!!!!!!!) ואת ג'וליה את אהבת-הכרת רק מהאלופה ולפני לא ידעת על קיומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ננה בננה!!!!!!!!!!!!! 4. רוב המגיבים בפורום אומרים שליאן יותר יפה!!!! אז- ננה בננה שוקולד בננה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי: ליאן-עדי הרבה יותר שווה מניקי-ג'וליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ביי ביי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחח..............

khzh120

New member
עונה../images/Emo13.gif

הדמות האהובה עלי:ניקי(ניק-ניק)
הדמות השנואה עלי:דורי דמות אהובה מהיסטורית האלופה: כל העונות? עונה ראשונה דריה עונה שנייה ניקי
דמות שנואה מהיסטורית האלופה:מילי דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת:מיטל ודריה דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית:אמ... אולי.. מילי את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי:ניקי איתך לעד
שונאת את ליאן.... גר... עדי הימלבלוי חמודה חיחי.... סער או תום: תום תום או סיגי: סיגי ז"ל )" טובה או מילי: טובה...מצחיקולה... דמות שאתם רוצים להחזיר: אממ...מיטל מיטל או סיגי:סיגי ז"ל )"

לולי 180

New member
עונה..משעמם! ../images/Emo3.gif

הדמות האהובה עלי: יעל הדמות השנואה עלי: ליאן ודורי דמות אהובה מהיסטורית האלופה: מיטל דמות שנואה מהיסטורית האלופה: אין דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת: מיטל דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית: דורי את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי: ניקי סער או תום: תום תום או סיגי: מיטל טובה או מילי: טובה דמות שאתם רוצים להחזיר: סיגי מיטל או סיגי: מיטל

עוונה בטירוף../images/Emo11.gif../images/Emo70.gif

הדמות האהובה עלי:יעל
הדמות השנואה עלי:קארין
דמות אהובה מהיסטורית האלופה:מיטל
דמות שנואה מהיסטורית האלופה:ליאן
דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת:מיטלי
דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית:קארין
את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי:ניקי,בוודאי
איזו שאלה! סער או תום:לא הוא ולא הוא
תום או סיגי:סיגי
בעצם,יעל
טובה או מילי:טובה
דמות שאתם רוצים להחזיר: מיטל או סיגי:מיטל
מצטערת סיגיל'ה גם את חמודה אבל מיטל רוולז

mika95

New member
עונה../images/Emo221.gif

הדמות האהובה עלי: אין לי
הדמות השנואה עלי: אבא של של דורי,ליאן,וסמדר. דמות אהובה מהיסטורית האלופה: מיטל
דמות שנואה מהיסטורית האלופה: החבר של ג'וזף מהעונה הראשונה... דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת: מיטל
דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית: אף אחת
,כל אחת משפרת את העלילה... את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי: ניקי סער או תום: תום תום או סיגי: סיגי ז"ל
טובה או מילי:טובה
דמות שאתם רוצים להחזיר: מיטל או סיגי:סיגייי
,אבל גם את מיטל אני רוצה

N י ל ק י

New member
עונה

הדמות האהובה עלי: קארין אה סליחה... ויקי הדמות השנואה עלי: דורי דמות אהובה מהיסטורית האלופה: מיטל, דריה, סיגי
דמות שנואה מהיסטורית האלופה: אלונה דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת: דריה
דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית: דורי|!! את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי: ליאן סער או תום: תום תום או סיגי: סיגי טובה או מילי: מילי דמות שאתם רוצים להחזיר: מיטל או סיגי: שאלה קשה
אבל סיגי

wounded animal

New member
../images/Emo54.gif

הדמות האהובה עלי: סער, תום, ליאן, ג'לל, דריה, סיגי הדמות השנואה עלי: מיטל, דורי, ג'וזף, יעל דמות אהובה מהיסטורית האלופה: אלו שלמעלה דמות שנואה מהיסטורית האלופה: אלו שבשורה השנייה דמות שהייתי מעדיף להביא מהעונה הקודמת: דריה וג'לל דמות שהייתי מעדיף להעיף מהעונה הנוכחית: דורי, יעל את מי הייתם מעדיפים: ליאן או ניקי: ליאן
סער או תום: אההה קשה, לא יכולה
תום או סיגי: אהההההה אין מצב
טובה או מילי: מילי, אני פשוט אוהבת את לירון
דמות שאתם רוצים להחזיר: מיטל או סיגי: סיגי

למעלה