חידון קולדפליי נוסף...

Coldplayist

New member
חידון קולדפליי נוסף...

שאלות קצת יותר מאתגרות (למתחילים כמובן): 1. מה מסמלות הטבעות הצבעוניות על אצבעותיו של כריס? 2. לפני שוויל הפך מתופף, על מה הוא ניגן קודם? 3. מה הם הפסים השחורים של ידיו של כריס, ומה היה לפניהם? 4. ב- Twisted Logic Tour, לרוב הביצוע של don't panic שונה. איך הוא מתבצע? 5. מה פירוש השם: Square One? שאלות בונוס (לא קשות במיוחד): 6. לזכר מי מבצעים קולדפליי את Til Kingdom come? 7. לאיזה שיר עשו קולדפליי ביצוע מיוחד בפסטיבל גלנ... האחרון? 8. בהופעות לא מעטות, משתמשים כריס או ג'וני בכלי נגינה נוסף. מהו? 9. כמה קליפים לשיר Trouble? 10. את השיר talk לקחו קולדפליי מלהקה בשם .... ?

טל 888

New member
באמת אפעם לא הבנתי מזה הפסים

השחורים שיש לו ביד והטבעות!!! מאוד מענין.... תענו מהר אני במתח טחחח
(לא השעות שלי
)

Galadriel 3000

New member
אוקיי נו...

1. מה מסמלות הטבעות הצבעוניות על אצבעותיו של כריס? את האלבום X&Y 2. לפני שוויל הפך מתופף, על מה הוא ניגן קודם? גיטרה ופסנתר 3. מה הם הפסים השחורים של ידיו של כריס, ומה היה לפניהם? מסמלים את מייק טרייד פייר, ולפניהם היה פשוט כתוב make trade fair? 4. ב- Twisted Logic Tour, לרוב הביצוע של don't panic שונה. איך הוא מתבצע? עם מפוחית נראה לי... 5. מה פירוש השם: Square One? נקודת ההתחלה. שאלות בונוס (לא קשות במיוחד): 6. לזכר מי מבצעים קולדפליי את Til Kingdom come? אין לי שמץ. 7. לאיזה שיר עשו קולדפליי ביצוע מיוחד בפסטיבל גלנ... האחרון? can't get you out of my head 8. בהופעות לא מעטות, משתמשים כריס או ג'וני בכלי נגינה נוסף. מהו? מפוחית או בנג'ו נראה לי... 9. כמה קליפים לשיר Trouble? שניים 10. את השיר talk לקחו קולדפליי מלהקה בשם .... ? הם לא לקחו אותו, הם לקחו רק את המנגינה הראשית מלהקה בשם kraftwerk

Roy1232

New member
../images/Emo31.gif

הן
מסמלות
גם אני חשבתי בהתחלה שהטבעות זה MTF.

לאאאא../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

אבל היו לו את הטבעות עוד לפני X&Y ... ככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןן
תעזבו אותי אנלא אוהבת את קולדפליי ביכלל.

Roy1232

New member
scar tissue that I wish you

sawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww |קול של כושי| bla bla bla bla bla awwwwwwwwwwwwwwwwww close your eyes but not kiss you causeeeeeeeeeeeeeeeeee bla bla bla די לרד הוט צ'ילי פפרז!

Sivan38

New member
ששש =]

שום דיי לרד הוט צ'ילי פפרס---> רד הוט רולזז (:) להקה מצויינת בדיוק כמו קולדפליי :) California rest in peace חחחחחחח :]

כי ברור שהתשובות הנכונות משעממות

1. הטבעות הצבעוניות מסמלות 2 דברים: - את ברית הנישואים שלו עם ה|גבנצ| - את השתייכותו בסתר למועדון הליצנים-הלא-שמנים-אוהבי-גבינה-זמרים-ארמדילוים. 2. פעם וויל ניגן על פורס ביצים. הוא בעצם ההשראה שלי. 3. הפסים השחורים שעל היד של כריס מססמלים שבט אינדיאני נכחד שהיה פעם בבריטניה. הם היו השבט האינדיאני הלבן הראשון אי פעם ובבריטניה בכלל. ואז הם נכחדו. 4. שרון חזיז עשתה קולות רקע 5. סקוואר וואן זה אומר ריבוע 1 ומשתמע מהמשחק הנודע בשם 'קלאס'. לפי חוויותיו של כריס הוא אפפעם לא הצליח לעבור את ריבוע 1 6. הם מבצעים אותו לזכר החשמונאים 7. הם עשו ביצוע מיוחד לשיר 'אצלנו בישראל' כי שרון חזיז לחצה S: 8. בפורס ביצים של וויל 9. יש הרבה. אז הבעיה (טראבל) היא לבחור איזה מהם
10. קולדפליי? רועי תקן אותי אם אני טועה!

daylighter

New member
אנערף

אחי עזוב כריס סאטלן הוא סתם שם את זה נראה לי בכל מקרה תמצא תשובה בפורום העולמי או הבריטי......

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

(בלי להסתכל בתשובות) 1. Make Fare Trade - סחר הוגן 2. הוא ניגן גם על גיטרה, אבל לפי מה שאני יודע הוא יודע לנגן כמעט על כל דבר והוא למד לנגן על תופים (ובהצלחה) בשביל להצטרף לקולדפליי. 5. Square One זה כינוי להתחלה. 6. לזכרו של ג'וני קאש (הם כתבו את השיר בשבילו והוא מת לפני ההקלטה) 9. 2 או 3 10. הבהרה - הם ממש לא לקחו את השיר TALK. הם בסה"כ לקחו את הריף הראשי משיר של קראפטוורק (לשיר קוראים Computer World) ובנו שיר אחר לגמרי עם הריף הזה.

aviGODFATHER

New member
אההה ו-7...

הם עשו קאבר לשיר Can't Get U Out Of My Head של קיילי מינוג, שהייתה אמורה להופיע אבל בגלל הסרטן שהיה לה היא לא יכלה להופיע

למעלה