חידון צח"מ

אור2221

New member
חידון צח"מ

נו, אני צריכה להצדיק את האדום לפעמים. אני חושבת שיש רק שאלה אחת שחזרה על עצמה משאלון קודם. אני כבר מזהירה, שהחידונים שלי לא קלים, אבל אין בהם ספוילרים או דברים מלפני שצח"מ התחילה להיות משודרת בישראל. 1. דרו הצטלמה בעירום למגזין לפני כ-9 שנים. מי היה הצלם? 2. מזכירתו של ג'ק, מה היה שמה? ואיך קראו לבעלה? 3. בלוויה המדומה של פול (בעיצומה של עלילת קסנדרה/הרצח של ג'ורג' רולינגס), מי גילה שזו לא הגופה של פול בארון? 4. איך קראו לאשתו הראשונה של דיוויד קימבל? (רמז, זו שהוא רצח?) 5. למה דיויד בכלל התחיל את המעורבות עם נינה? 6. כשניקי הלכה לג'ושוע לנדרס, אז הגניקולוג שלה ולימים בעלה - מה היתה הבעיה הגניקולוגית שהוא אבחן לה? 7. מה היה המקצוע האהוב ביותר על קאסי בתור ילדה? (גם אליס נפלה בשאלה הזו) 8. ויקטור הוא הסנדק של מי? 9. איך ריק קרא למרי ג'ו? 10. שני הילדים של כותבת הסדרה, קיי אלדן, הופיעו בY&R. אילו דמויות הם שיחקו?

kawa

New member
....

1. מלקולם? 2. קרול, סטיב 3. ??? אבא שלו? 4. ? 5. הכסף של הצ'נסלורים? 6. צ'סטות או משהו כזה? 7. לשחק עם הבובות שלה? 8. אשלי? ( סתם אין לי מושג ) 9. ...

kawa

New member
מוסיפה חידון משלי

1. באילו נסיבות כריסטין וג'ק אבוט מצאו את עצמם בקשרי משפחה? 2. מדוע עברה אשלי התמוטטות עצבים? 3. עם מי התחתנה אשלי לאחר התמוטטות העצבים? 4. ניקי חזרה באופן חד פעמים לסטריפטיז ( לא מדובר על העתיד אלא על העבר ) באילו נסיבות? 5. ניקי בעבר הייתה חולה סופנית. מדוע המשיכה להעמיד פני חולה גם כאשר הבריאה ( התשובה יכולה לבוא גם מאינטואציה ) 6. כיום ויקטוריה שונאת את ג'ק אבוט. אבל פעם ג'ק עשה בשבילה משהו מיוחד מאד מאד מאד..... מהו? 7. כיצד הגיע פיליס לראשונה לג'נואה סיטי? 8. מה היה מקצועה של כריסטין לפני עריכת דין? ושמה בעבר? 9. מה סיפקה נינה לריאן שויקטוריה לא יכלה לספק לו? 10. מה קרה לפארן בעקבות תאונת הדרכים? ( הלכתי קצת לפרה היסטוריה, אני מודה
) ענבל

ים כחול

New member
../images/Emo12.gif צטערת לבשר לכם ש.......

שהכל אצלי מעורפל ..... קדימה אלופי צח"מ - רגשו אותנו
אני כבר סקרנית להיזכר בתשובות האלו

dvd3434

New member
הנסיון שלי

1. דרו הצטלמה בעירום למגזין לפני כ-9 שנים. מי היה הצלם? מלקולם? 2. מזכירתו של ג'ק, מה היה שמה? ואיך קראו לבעלה? לא ידוע 3. בלוויה המדומה של פול (בעיצומה של עלילת קסנדרה/הרצח של ג'ורג' רולינגס), מי גילה שזו לא הגופה של פול בארון? מרי ג'ו? 4. איך קראו לאשתו הראשונה של דיוויד קימבל? (רמז, זו שהוא רצח?) לא ידוע 5. למה דיויד בכלל התחיל את המעורבות עם נינה? בגלל הכסף? 6. כשניקי הלכה לג'ושוע לנדרס, אז הגניקולוג שלה ולימים בעלה - מה היתה הבעיה הגניקולוגית שהוא אבחן לה? בעיה ברחם? 7. מה היה המקצוע האהוב ביותר על קאסי בתור ילדה? (גם אליס נפלה בשאלה הזו) חשבון 8. ויקטור הוא הסנדק של מי? ברוק? 9. איך ריק קרא למרי ג'ו? לא יודע 10. שני הילדים של כותבת הסדרה, קיי אלדן, הופיעו בY&R. אילו דמויות הם שיחקו? לא יודע. יותר מדי קשה החידון הזה...

אור2221

New member
תשובות

1. אמה של כריס, ג'סיקה, התחתנה עם ג'ון, אבא של ג'ק. 2. עשתה הפלה לתינוק של ויקטור, ראה ערך סצינת הגשם הידועה לשמצה. 3.סטיבן לסיטר, הפסיכיאטר שלה. 4. ניקי למען האמת חזרה מספר פעמים לסטריפטיז, לפחות שלוש שאני יכולה לזכור והיתה עוד אחת. הפעם הראשונה היה כאשר היא חשבה שויקטור חזר אליה רק בגלל שהיא חולה (כאשר היא גילתה על המחלה שלה). הלכה לג'ינה שיכורה ומדוכאת והחליטה לעשות סטריפטיז. הפעם השניה היתה ב1990, כשויקטור יצא עם קסנדרה, ניקי היתה בארוחה עם ג'ק, לפי דעתי עוד לפני שהם התחתנו או אולי קצת אחרי, ניקי שתתה יותר מדי (זה היה לפני כאבי הגב) ואז ראתה את ויקטור וקסנדרה בחדר האוכל הפרטי והתחילה לעשות לויקטור סטרפטיז מול קסנדרה המשועשעת, שניה לפני שהחלק העליון ירד ג'ק הופיע וגרר אותה כאשר ויקטור נובח עליו "קח אותה הביתה, או שאני אעשה זאת". היא לא זכרה כלום בבוקר למחרת שויקטור הופיע לדבר איתה. פעם השלישית היתה כאשר היא היתה עמוק בתוך ההתמכרות לשתיה, היא לא התכוונה לשתות יותר מדי אבל כדי לרקוד עם ג'ק בלי שיכאב לה, היא היתה צריכה לשתות. הם היו במסעדה, רקדו ואז ג'ק הלך לקבל שיחת טלפון בזמן שגבר ניגש אל ניקי, זיהה אותה מימי הזוהר שלה והכריז עליה לקהל המסעדה שעודדו אותה לרקוד. ג'ק גרר אותה משם בכח ולמחרת בבוקר זה הופיע בעיתון וויקטוריה (ה'תר טום היתה בתפקיד מספר חודשים מועט בלבד) היתה די מזועזעת ושאלה אותה כמה רחוק היא היתה הולכת. 5. היו כמה דברים, היא לא רצתה שויקטור יעזוב אותה (היא הבינה שהוא חזר אליה רק בגלל המחלה - הוא לא סיפר לה שהיא חולה, היא גילתה במפתיע, הלכה הביתה לספר לו ומצאה אותו מחובק עם אשלי...) אבל היה שם גם יצר נקמה, היא די עינתה אותו עם קלטות סוחטות דמעות שהיא השאירה. 6. הציל את חייה כאשר טבעה בברכת המשפחה. 7. היא היתה אשתו בנפרד של דני. 8. דוגמנית. תמיד קראו לה כריסטין, אבל היא נקראה קריקט (יעני, צרצר). 9.סקס איכותי. 10. איבדה את זכרונה.

kawa

New member
דרך אגב,לא היה לי מושג על כל הפעמים

שניקי חזרה לסטריפטיז. ידעתי על פעם אחת. הופתעתי. בואנה, הם תותחים צח"מ באפיון פסיכולוגי של דמויות. נראה שניקי, כל פעם שיש אירוע שמערער את הביטחון שלה במעמדה הגבוה, היא כמו באינסנטינקט חוזרת לשם, לסטריפטיז. ואני נתתתי לצח"ח פחות קרדיט על איפיון פסיכולוגי של דמויות

kawa

New member
"את היית ימי רביעי בערב שלי"

אני לא זוכרת במדויק האמת, חשבתי שזה קרה פעם אחת, ועשכשיו אני מבינה שיותר. ניקי הייתה חולה, הלכה למסעדה, אולי לבד, אולי עם ג'ק. איש אחד זיהה אותה ואמר לה- 'את היית היום רביעי שלי' במן נוסטלגיה חרוטה בנפש הכמהה. היא רצתה להזכיר לו שהיא עדיין במיטבה, התחילה ( ולבסוף ויקטור בא וקילקלק לנו הצופים ) שם עליה מעיל ולקח אותה בבושה כמו שלוקחים כלב סורח שהשתין לא במקום הנכון או ילד אוטיסט שהתפרע בכנס רשמי. ניקי אמרה לו בהתרסה של מעמד הפועלים I DID IT FOR LIVING

אור2221

New member
קטעים איתך

את זוכרת דווקא את הפעם הראשונה ולא את אלו שהיו שנים אחריה. אני בהחלט יכולה לדמיין את זה, לא ראיתי, התחלתי לצפות שנתיים אח"כ.

מזל שאני משומעמם בעבודה

ג'סיקה אמא של קריקט התחתנה עם ג'ון אבוט אביו של ג'ק היא הפילה את הילד שלה ושל ויקטור דר" לסטר - הרופא שטיפל בה לא זוכר כי רצתה להשאיר את ויקטור איתה כי ידעה שהוא ואשלי מנהלים רומן הציל אותה מטביעה בבריכה בעקבות דני רומולטי אבי בנה דוגמנית קריקט סקס תזכירו לי מי זאת פראן?

Dawn12

New member
יש! חידונים! ../images/Emo3.gif

1. הצלם של דרו היה בלייד, וזאת בערך התשובה היחידה שאני בטוח בה
2. המזכירה של ג'ק היתה קרול כמובן ואין לי מושג איך קראו לבעלה. לא זוכר שהוא היה קיים בכלל. 3. ניחוש פרוע (לא ראיתי את העלילה) - ניקי? 4. גם את העלילה הזאת לא ראיתי, אבל הסיכומים באתר עשו את שלהם.
קראו לה רבקה. 5. אני מניח שהתשובה הברורה היא כסף, כך שזו מן הסתם לא התשובה. אולי הוא חשק בכריס ורצה להתקרב אליה דרך נינה? !yeah, right
6. נקסט 7. מתמטיקה?
8. אממ... לא יודע, אבל אני אשמח לדעת. 9. נקסט! 10. אחד מהם גילם את ניקולס בצעירותו ואני לא יודע אם היתה לה בת או בן נוספים. נלך על בן שגילם את פיליפ (יכול להיות שהבת היתה ויקי הקטנה?) נראה לי שהמסקנה המתבקשת היא שאת חייבת לבחון אותנו לעתים קרובות יותר. לפחות מהשאלון שלי מסתמן שהמצב מביש ונראה לי שכולנו קצת חלודים. בכל מקרה - אחלה רעיון!

Kalla

New member
מהמעט שאני יודעת:

2. לבעלה של קרול המזכירה קראו, כמדומני, סקיפ. החידון השני: 1. אמה של כריס התחתנה עם אביו של ג'ק קצת לפני שמתה מאיידס. 2. כי היא גילתה שבעלה, בלייד, נרצח (נדמה לי) ומחליף אותו ללא ידיעתה אחיו המטורף והרצחני. 3. עם קול. 4. כשהיא השכרה והלכה למסעדה עם ג' שהיה אז בעלה. 5. כדי להתקרב לויקטור? 6. הציל את חייה, נדמה לי שהיא נפלה לבריכה והוא משה אותה מן המים. 7. הגיעה מניו יורק בעקבות דני, והביאה איתם את מי שהציגה כבנם המשותף. 8. מקצוע - דוגמנית. שם - לא יודעת. 9. סקס, והרבה. 10. מי זאת פארן?

Dawn12

New member
מתי יתפרסמו התשובות?

אני משתוקק לדעת כמה קיבלתי

אור2221

New member
תשובות

1. דרו הצטלמה בעירום למגזין לפני כ-9 שנים. מי היה הצלם? בלייד. 2. מזכירתו של ג'ק, מה היה שמה? ואיך קראו לבעלה? קרול וסקיפ. 3. בלוויה המדומה של פול (בעיצומה של עלילת קסנדרה/הרצח של ג'ורג' רולינגס), מי גילה שזו לא הגופה של פול בארון? לורן, כמובן. 4. איך קראו לאשתו הראשונה של דיוויד קימבל? (רמז, זו שהוא רצח?) רבקה... 5. למה דיויד בכלל התחיל את המעורבות עם נינה? ג'יל שכרה אותו כדי ש"ישגיח על נינה והילד". ג'יל לא סמכה על נינה שהיא אמא טובה לנכד שלה, וחשבה שהיא תרעיל אותו נגדה או משהו כזה, והיא שכרה את דייויד כדי שיצא איתה. 6. כשניקי הלכה לג'ושוע לנדרס, אז הגניקולוג שלה ולימים בעלה - מה היתה הבעיה הגניקולוגית שהוא אבחן לה? ציסטה. 7. מה היה המקצוע האהוב ביותר על קאסי בתור ילדה? (גם אליס נפלה בשאלה הזו) כולכם נפלתם איפה שאליס נפלה. המקצוע היה איות (spelling). 8. ויקטור הוא הסנדק של מי? קולין!! הבת של בראד. בראד וטרייסי בחרו בויקטור (שהיה נשוי לאשלי) לסנדק של התינוקת, טרייסי רצתה את ג'ק, בראד סירב בתוקף וביקש את ויקטור שהיה המום, אבל הסכים ברצון בסוף. 9. איך ריק קרא למרי ג'ו? מרילין. 10. שני הילדים של כותבת הסדרה, קיי אלדן, הופיעו בY&R. אילו דמויות הם שיחקו? ניקולס ניומן הקטן (ג'ון אלדן) והת'ר ווילאמס (הבת של פול), קונסטנס אלדן.

Dawn12

New member
אם ככה אז אני אפילו לא עובר

נשארתי כיתה יחד עם יפעת
אבל בהתחשב בעובדה שרוב השאלות כאן נגעו לעלילות שבכלל לא ראיתי הייתי אומר שהמצב לא כזה גרוע.

kawa

New member
הבת של פול?????????????

אז מה מרי מזיינת את השכל. קיבלה את הנכדה שהיא רוצה. הת'ר.... מי זאת הת'ר? ומי האישה המאושרת שהופרתה על ידי פול ובכך זכתה לאישורה של מרי הן עלי אדמות והן בשמיים ( שם יש למרי קשרים ) ? ענבל

אור2221

New member
אז ככה

כשפול היה צעיר, ממש צעיר, בן 20 - הוא שכב עם מישהי בשם אפריל והכניס אותה להריון. מפה לשם הנישואין לא החזיקו מעמד והם נפרדו, ולא שמענו מהאם או הילדה שנים עד שב94 (98 אצלנו) אפריל הגיעה לGC עם ילדה כבת 12 ובעל מכה. בסוף אפריל הרגה את בעלה המכה (ניחוש אחד מי הגנה עליה), פול מאוד תמך בה אבל לא נוצר שם קשר רומנטי והם לא סיפרו לילדה (מסיבות שלא ממש ברורות לי) שרוברט, הגבר המכה, לא היה אבא שלה אלא שפול הוא האב האמיתי שלה. זו הת'ר.

למעלה