חידון פורום!

Marsha Figg

New member
חחחח../images/Emo13.gif תיכנסו לזה:

אתר סבבה שמצאתי... תכנסו!! (ותעשו מה שכתוב שם, אני עשיתי וזה יצא אחלה)

bAlBuLa

New member
ועכשיו ראיתי את השאלה עליי!

אני בעצמי לא יודעת את התשובה המדוייקת.. אז ככה, או שזה את אנגליה {שתשרף..} *לא שמעתם את זה ממני..* או..שקוראים לי בלבולה ולא שני אבל אני כמעט בטוחה שזה את אנגליה, נכון?

היי../images/Emo70.gif אני שם../images/Emo9.gif לא מאמין

פשוט לא מאמין שנכנסתי לחידון פורום תודה תודה תודה ננסה לענות: 1. בן יהודה 5. מדונה(פאן) 6. דובי מטורפת (כמובן!) 9. זה לא פאנפיק!!!! זה סלאש!!!!!!!
10. סמים זה רעעעעעע? 11. כי אולי... היא דיבולת...? 12.
16. אני דווקא זוכר את זה!!! אממממ שרה או אורה או... אה!!!!!! ענבל!!!!!! משתי הסיבות שנתנו לה (היה אחד שהיא הורגת אותנו והשני שהיא הורגת אחרים... עזבו...) 17. תמר דינור.. אממ.... זיקוק??? 19. בטוח משהו עארסי (אני סקרן- אלך לראות בתשובות של אחרים....) השאר נמאס לי לענות- לא זוכר במדויק תווודה!

Marsha Figg

New member
../images/Emo41.gifהתשובות!!!!!!!../images/Emo41.gif

לנוחיותיכם, הנה כל השאלות, עם התשובות מיד אחריהם ב[סוגריים מרובעים]. כן, הפעם תיקנתי את המספרים ההפוכים (מוות לוורד): 1. מהו שם משפחתה של ענבל? [בן יהודה] 2. לירון החליפה את הכינוי שלה לתקופה קצרה, ואז חזרה ל-s.riddle . לאיזה כינוי היא שינתה? [Hannibal Lecter Girl] 3. מיהי בוֹאי? [שם קודם למושית: פשוט אמרו לה "בואי", והיא תבוא לבד, מתוך השיר על פרת משה רבנו] 4. מה איריס הפילה לתהום בטיול השנתי שלה? [תפוצ´יפס ואת המשקפת של המדריך שלה] 5. איזה פורום מנהלת מעיין? [פורום מדונה] 6. מה מהבאים לא היה כינוי של הדס (וונקי): דובי גירל, דובי מטורפת, דובי חולה על דארקו, דובי (בת). [דובי גירל] 7. מהו שם משפחתה הבדוי של שרה? (לא חובה לדייק לחלוטין, אבל להיות הכי קרובים שאפשר!) [טרסלביטנציה] 8. מיהי\מיהו "---"? [אתי, כשהיא הייתה בבית מלון בחו"ל, או שלא בחו"ל, אני לא בטוחה…] 9. איזה פאנפיק תירגם פורג´ (האחים וויזלי)? [מעיל הגשם] 10. השלמ\י את המשפט: סמים זה… [רעעע] 11. למה כולם קינאו בשיבולת? [כי הכינוי שלה היה #שיבולת#-היא הייתה הראשונה ברשימת החברים ז"ל] 12. באיזה מבחן קיבל מייג´ן 0? (*בורחת*) [מתמטיקה] 13. שאלה קלה-מיהי יחזקאלה? [החדשה הטיפוסית בפורום שהופיעה בקטגוריית הטופיק הממוחזר של השנה במושית הזהב] 14. מהו השינוי (המזערי) שחל בכינוי של מעיין עם הזמן? [מ-madonnafan ל-MadonnaFan] 15. איזו שאלה שאל "גופליש" שוב ושוב? [מה הערך של המטבעות של הקוסמים] 16. מי זכה\זכתה בפרס "בעל/ת הפוטנציאל הגדול ביותר להגיע לכלא" בטקס מושית הזהב? [ענבל, בגין אי השמדת פורום הארי פוטר בתפוז] 17. מה שם המשפחה של תמר דינור? *בורחת במהירות* [אני עדיין מחפשת את התשובה] 18. מה שונאת שני (bAlBuLa או משהו כזה) במיוחד? [ערבים] 19. לפי שרה-מה לא מתאים למייג´ן להגיד? (זה פשוט נשמע לא טבעי) [קול בייבי!] 20. איך קוראים לתיפי?[תהילה] 21. מי כתב\ה את "איריזיסטבל פויזון" (Irresistible Poison)? [Rhysenn] 22. מה שמה הפרטי של girl of hell? [מאשה] 23. מהו שמו המדוייק של אהובה של לין? נקד\י. [הַייִלִי ג´וֹאֶל אוֹסְמֶנְט] 24. למי קשורה המילה "שסם"? [קסם] 25. ושאלה אחרונה-בסיפור של יעל (nagini potter), מיהן שתי החברות הטובות של הגיבורה הראשית, נגיני? [ויני ומאב]
רחלי

Lady Wood

New member
אז....צדקתי! יהיייטרלילי! שני שונאת

-ערבים! חחח אויש אני פשוט גדולה מהחיים.. *מחייכת במתיקות*
צדקתי, צדקתי, צדקתי, צדקתי!!!! E&F

bAlBuLa

New member
אבל..אבל..

מאיפה את יודעת את זה? זאת אומרת..את קצת צודקת, התחלתי ממש לשנוא אותם בזמן האחרון, אבל כתבתי את זה בפורום? ShAnY

Marsha Figg

New member
פעם,

כשהכינוי שלך עוד היה שני~!, החתימה שלך היתה שני-שונאת ערבים או משהו כזה.

Mooa-Numi

New member
תיקון לתשובה לשאלה 13 *שיעול*

13. שאלה קלה-מיהי יחזקאלה? [החדשה הטיפוסית בפורום שהופיעה בקטגוריית הטופיק הממוחזר של השנה במושית הזהב על פי מיכל (Mooa-Numi)] *שיעול*

bAlBuLa

New member
אתם חייבים להכנס לכאן!!!!!../images/Emo124.gif

אני לא יהייה פה היום...ומחר אולי רק בערב, העכבר שלי הלך פייפן! ושני המחשבים האחרים בשימוש של העבודה של אמא שלי.. ככה שרק מהמחשב הזה אני יכולה להיכנס, אבל בנתיים העכבר הרוס מחר אנחנו קונים עכבר..אבל עד אז אני לא כאן ShAnY בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת אבא שלי התקשר מארה"ב ואמר שהוא יחזור עוד..שבוע וחצי בערך ואז בחופש פסח נטוס לאיטליה או שוויץ..אבל אין לי כח.. כי זה מתנגש בתאריכים אחרים..

למעלה