חידון פוקימון הרשמי!

חידון פוקימון הרשמי!

כולם מוזמנים לחידון הפוקימון הרישמי, על העונות החדשות, על הסרטים, על הפוקימונים, ועל הכל... שיערך ביום שישי הבא, בצאט תפוז, חדר חידון פוקימון, בין השעות 15:00-16:30 תאריך : 27/10/00 והזוכה המאושר בחידון יזכה ב- 3 סירטונים מליגת ג`ולט 15 סירטונים מהעונה החדשה 4 סירטונים מהסרט פוקימון 2000 3 פרסומות לסרט השלישי, הרביעי , והחמישי 10 כתובות של אתרי פוקימון נדירים ושווים ועוד ועוד... לכן תירשמו! ההרשמה כאן בפורום עד ה- 26/10/00. בהצלחה!

mr. man

New member
ומי בדיוק אתה?

יש לי כמה שאלות בקשר ל``רשמיות`` של החידון הזה. 1. מה זה הפרסים האלו? כל אחד יכול להוריד סרטונים מהאינטרנט. 2. מה זה בדיוק כתובות של אתרים נדירים? ממתי אתר נחשב לנדיר? אם יש בו את הסרטונים מסעיף 1? 3. לא מצאת מקום יותר מתאים לחידון חוץ מצ`אט תפוז? אם זה היה רשמי, היית מצפה לפרסים כמו גיימבוי, קלטות של הסרט ודברים כאלה. לא סרטונים בלתי חוקיים. אז זה סתם חידון, וסתם חידונים כאלה יש כל 5 דקות בצ`אט תפוז. מצטער להרוס לך את היוזמה.

נכון, אבל....

אבל יש לי סירטונים שאין לאף אחד בפורום הבן זונה הזה! ואם אתה טוב בפוקימון, אתה יכול גם להצטרף לחידון. (וסליחה על הקללה פשוט עצבנת אותי כהוגן)@@@@@@@@@ הפרופסור הכועס

mr. man

New member
תרגע...

מאיפה אתה קובע שאלו סרטונים שאין לאף אחד בפורום הזה? וחוץ מזה, נראה לי שרוב האנשים פה מעדיפים לא לדעת מה יקרה בהמשך של הסדרה, ולחכות. אחרת למה אנחנו מחכים כבר כל כך הרבה זמן? בשביל לראות משהו שאנחנו כבר יודעים מה הולך לקרות שם?

אורי.14

New member
כמה דברים

1. mr man ו pikachuit צודקים בהחלט! אם אתה עושה חידון עם פרסים, אז שהפרסים יהיו יותר אטרקטיביים ושאף אחד לא יכול להשיג, ולא דברים לא חוקיים שכולם כמעט יכולים להשיג. וגם איך אתה יודע שהסרטים שיש לך אין לאף אחד? לדוגמא, אמרת שאתה נותן סרטונים מליגת ג`ולט (ג`וטו), אז יש לי פרקים מלאים של זה. סרטונים מהסרט השני- יש לי את הסרט השני הבקרובים של הסרט השלישי והרביעי- יש לי גם- וזה אפילו באתר שלי 2. אומרים ביפנית ליגת ג`ולט, אבל באנגלית, שינו את זה לג`וטו. לעונה השלישית קוראים Pokemon the johto jornies שאגב, יש את הפתיחה והסיום שלה באנגלית באתר שלי

Pikachuit

New member
איזה פרסים .. שווים לתחת!

מה השטויות האלה ?? מה אנחנו צריכים פרסומות קטנות ?? 3 סרטונים מליגת ג`ולט .. למה אי אפשר להוריד פרקים? (אני הורדתי פרקים של ליגת ג`ולט .. והעונה החדשה). 15 סרטונים מהעונה החדשה .. נו .. אותו קטע .. אפשר גם להוריד. 4 סרטונים מהסרט פוקימון 2000.. יש לי כבר את הסרט באנגלית באורך מלא כולל הסרטון הזה בהתחלה (Pikachu`s Rescue Adventure) 3 פרסומות לסרטים .. נו באמת .. שטויות יותר מהכל ! 10 כתובות אתרי פוקימון נדירים .. אני חושבת שאנחנו נחליט מה נדיר ומה לא .. לא אתה. וההודעה הזאת לא נרשמה מתוך התלהבות או משהו .. רק להגיד לכם שפרסים כאלה לא שווה אפילו להתאמץ בשבילם .. שאתם יכולים להשיג דברים מלאים באותה כמות של מאמץ!. ומי שבאמת רוצה יכול!

למעלה