חידון על הישרדות

חידון על הישרדות

1: מי כתב B בתור קול הצבעה? 2: איזה עונה לא נתנו למשתתפים סירה? 3: איך ק'אטי נפסלה מתחרות החסינות האחרונה? 4: באיזו עונה היו שתי משתתפים יהודים ומה שמם? 5: מי מהמשתתפות מהעונה הראשונה שיקרה על העבודה שלה? 6: מי עובדת 3 עבודות שבעה ימים בשבוע 7: מי השניה שזחתה בהכי הרבה אתגרים? 8: מה קשור ג'נה מעונה ראשונה ולאליזה עונה תשיעיית? 9: במה האשימו את כריסטה מעונה 7? 10: מה צד מייקל קספין? 11: כמה "בלבואות" נתנו לשבטים בהישרדות 7? 12: מה זה פרופואס? 13: איך יצה פסקול מפיינל 4? 14: איזה עונה הצחיל ג'ף פרודס להנחות את האיחוד, ולמה? 15:מי המתמודד הכי זקן בהישרדות? בהצלחה 12:

הציניקן

New member
מנסה כמה שאני יכול

1. נראה לי שפרנק מעונה 3, בהתייחס לברנדון? 2. עונה 3 4. עונה 8- אית'ן זוהן ורוב ססטרנינו 5. קלי 6. טויילה 7. ג'נה מורסקה? 8. שתיהן נורא נורא מעצבנות? אבל נורא נורא נורא מעצבנות? 9. שזרקה את הדגים 10. חזיר-בר שאסור לצוד באוסטרליה? 11. לא בטוח שאני מבין למה הכוונה, אבל גם לנחש של רופרט וגם לשבט המאוחד קראו בלבואה. 13. הגריל אבן לא טובה. 14. עונה 5, כי איזה מגיש קרא לאמבר מטומטמת או משהו כזה באיחוד של עונה 4 15. חייב להיות רודי באולסטאר, לא?

LOVEtheMcMAHONS

New member
מוסיף רק מה שלא נכתב בתשובה מעלי

1. נדמה לי דווקא הכוונה ל- C.B - כך טום נהג להצביע לקלרנס בלאק מאחר ולא ידע לאיית את שמו 3. נליה העירה לה שהיא "חשופה" ובאינסטינקט קאת'י סידרה את החולצה למנוע מהציץ להציץ ונפלה. 5. נדמה לי שמדובר בקלי וו. 7. אתגרים הכוונה אתגרי חסינות או בכלל ? קלי וו. זכתה בהכי הרבה. ג'נה מורסקה זכתה ב-4 חסינויות. דארה זכתה גם ב-4 תחרויות (3 חסינות ו-1 פרס) 14. אמנם החל מעונה 5. שלושת העונות הראשונות הנחה בריאן גאמבל שקרא לאמבר "טיפשה" באיחוד של העונה השלישית שניסה להשוות את אחת השורדות לשורדות מעונה 2. את האיחוד של עונה 4 הנחתה רוזי אודונל וג'ף החל להנחות בעונה החמישית.

RedDevil16

New member
אמממ... קצת קשה בגלל טעויות כתיב

1. נדמה לי שאתה מבלבל. לא זכור לי. 2. אפריקה, מן הסתם... 3. נליה אמרה לה שהציצים שלה בחוץ, אז היא הושיטה יד לסדר את החולצה שלה, ונפלה. 4. האול-סטארס: אית'ן זון ורוב ססטרנינו. 5. לא זוכר. 6. טווילה
מעונה 9. 7. השנייה בסה"כ הכללי? זו תהיה קלי וויגלסוורת'. השנייה מבין הנשים? ג'נה מורסקה
8. שתיהן לא סותמות ת'פה? 9. זריקת הדגים לאחר הדחת רופרט. סנדרה היתה האחראית האמיתית. 10. מייקל סקופין צד חזיר. היה ענק. 11. אם בבלבואות אתה מתכוון למטבע הפנמי, נדמה לי 600, בתחילת המשחק, לקניות. גם לנחש של רופרט קראו בלבואה, וגם לשבט המאוחד. 12. אה? 13. הגריל אבן סגולה בטרייבל של הפיינל 4, למרות שלא קיבל שום קול נגדו. 14. חמישית. לפניו הנחו ברייאנט גאמבל היבש (עונות 1-3), שנשלח משום שאמר לקלי גולדסמיט שהיא לא היתה סתומה כמו אמבר, ורוזי אודונל (עונה 4), שניצלה את האיחוד למופע סטנד-אפ פרטי משלה. 15. רודי כשהתמודד באול-סטארס. במקום השני - רודי כשהתמודד בבורנאו.

אומר במה צדקתם

1: לא 2: לא ראיתי את אפריקה אז שתי עונות שאין להם סירה 3:נכון 4:כן אבל יש עוד עונה חוץ מהאולסטר 5:נכון 6:נכון 7: נכון 8: לא 9: נכון 10: גם נכון 11: הקבנה לכסף ולא 12: לא 13: נכון 14: נכון 15:נכון אם רוצים רמזים תפנו אלי

הציניקן

New member
לגבי 3- או מיי גוד! לא ראיתי את

עונה 4, אבל זה נשמע לי כ"כ בזוי (לא מבחינת הפעולה של נליה, אלא מבחינת כל הסיטואציה הזו באתגר של הפיינל 3). זה בהחלט מנצח את הפסילות של ג'נה ואמבר מעונה 8.

IDOffryn

New member
תשובה ל8

חבר של אחת מהן הוא האקס של השניה או משהו כזה

adi007

New member
נראה לי

שהן למדו ביחד.. שמעתי על זה איפשהו.. יכול להיות?

RedDevil16

New member
לגבי שאלה 2...

אני לא יודע אם זו הכוונה, אבל אם אני לא טועה, בעונה 6 היה אסור להם להיכנס למים, אז בטח לא היתה להם סירה. למרות שיש לי תמונה בראש של ג'נה ומתיו חותרים ברייט אוף פאסאג', אבל אולי נתנו להם את הסירה רק לצורך העניין.

n l m

New member
בקשר לסירה

נראה לי עונה 3 בגלל שלא היה ים אז בשביל מה הם היו צריכים סירה?

למעלה