חידון סקר

חידון סקר

איזה שחקן של מכבי תא היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של מכבי חיפה היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של בני יהודה היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של ביתר ירושלים היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של מכבי פת"ח היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של מכבי נתניה היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של הפועל כפר סבא היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של נצרת עילית היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של הפועל פתח היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של בני סכנין היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של אשדוד היתם רוצים ליראות בהפועל?

למה אתם לא עונים???????

תענו על זה זה חשוב לי ליראות מי השחקנים הכי טובים מכל קבוצה שמתי גם בפורומים אחרים ושם הם ענו אז תענו גם אתם בבקשה

אני עונה

איזה שחקן של מכבי תא היתם רוצים ליראות בהפועל? את לירן כהן או שטראובר איזה שחקן של מכבי חיפה היתם רוצים ליראות בהפועל? דירסאו או קולאוטי או ארביטמן איזה שחקן של בני יהודה היתם רוצים ליראות בהפועל? בן לוז ביטון אנימה וביטון השני גם איזה שחקן של ביתר ירושלים היתם רוצים ליראות בהפועל? את ליאור אסלין איזה שחקן של מכבי פת"ח היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של מכבי נתניה היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של הפועל כפר סבא היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של נצרת עילית היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של הפועל פתח היתם רוצים ליראות בהפועל? איזה שחקן של בני סכנין היתם רוצים ליראות בהפועל? סואן איזה שחקן של אשדוד היתם רוצים ליראות בהפועל? אובוקה

סטלנרי

New member
אתה רוצה לראות את שטראובר בהפועל?

מה נסגר איתך ? היורש הנאו גרמני של אובארוב , בהפועל ? גועל נפש.

סטלנרי

New member
זה שהוא גדל בהפועל זה אומר משהו?

אלימלך גדל במכבי , כנ"ל בן לוז . לעומת זאת אובארוב ושטראובר לא , אבל הם המכביסטים הכי גדולים שיש , זה שאמרת ששטראובר בהפועל עשה לי חלחלה , לא רוצה מכביסטים בהפועל.

למעלה