חידון/סקר/משחק.....

mor kutcher

New member
חידון/סקר/משחק.....

לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לזה...חח.. אוקיי, כל אחד צריך לכתוב 5 רגעים שהוא הכי אהב של כל זוג/דמות מהסדרה!!! כדי להפוך את זה ליותר קל:
5 הרגעים שהכי אהבתם של אריק ודונה
5 הרגעים שהכי אהבתם של ג'קי וקלסו
5 הרגעים שהכי אהבתם של ג'קי והייד
6 הרגעים שהכי אהבתם של החבורה(כל דמות-רגע 1!)
5 הרגעים שהכי אהבתם בסדרה כולה
יאללה אנשים!!!לעבודה!!!
עוד מעט אני אכתוב את שלי....

mor kutcher

New member
תשובות שלי>>>

אריק ודונה: 1.כמובן, הרגע שבו הם חוזרים אחד לשני בפרק הראשון של העונה ה5...
2.בפרק אחרון של עונה 4-דונה מנסה לחזור לאריק אבל הוא חושב שהיא רוצה אותו רק בגלל שקייסי עזב אותה... 3.נשיקה ראשונה...
4.מתארסים.... 5.נראה אם תזכרו-בפרק שהם הלכו לרקוד בדיסקו, בסוף הפרק אריק ודונה רוקדים בחצר של אריק...זה היה קטע נורא יפה!!! (בטוח היו עוד קטעים מדהימים אבל רק אלו עלו לי לראש כרגע...) ג'קי וקלסו: 1.משלימים בעונה שלישית אחרי כל המבחנים של ג'קי... 2."I choose you"-חח אני אפילו מצטטת!!!זה הקטע שג'קי אומרת לקלסו לבחור מישהי לנשק והוא בוחר בה...
3.בנשף בעונה 1-כשהם חוזרים אחד אל השני ורוקדים סלואו... 4.כשהם בצריף קרח של קלסו וג'קי מפרגנת לקלסו על זה שהוא יודע את כל התשובות לשאלות עליה, והם כמעט חוזרים להיות ביחד(אל תשאלו, יש לי סטיות בכל הנוגע לזוג הזה...) 5.זה היה ממש אחרי שהם חזרו להיות ביחד, כשקלסו עשה לג'קי סופשבוע רומנטי...לא זוכרת בדיוק את הקטע, אבל הם היו מתוווווקים! ג'קי והייד: 1.כשהם חזרו אחד אל השניה אחרי שהם רבו(כשג'קי אמרה לאנט "גט אוף מיי בויפרנד!")... 2.כשהייד גילח את הזקן בשבילה...
3.כל הקטע עם "איך לעזאזל הרומן בינהם התחיל?!"... 4.כשהם היו "מעודדות"!!! 5.כשג'קי ישנה אצל הייד... טוףףףף, אני חייבת לזוז אז את השאר אני אמשיך אח"כ או מחר...... תכתבו גם אתם!!!!!

popit

New member
אני אגיב אבל לא עכשיו אני קצת חולה

וזה הרבה...

axnholic

New member
תבריאי מהר

גם אני חולה מיום שבת, זו ממש מגפה מתוך 1000 תלמידים בבית ספר שלי אני חושב ש900 חולים

popit

New member
עונה!!!

אריק ודונה
: אריק מציע נישואים. דונה מחליטה שהיא מוכנה. נתפסים במכונית. חוזרים להיות ביחד בקליפורניה. פנטזיה בשחור לבן מהפרק השלישי לעונה השישית(בטח רק חלק ראו) זה מה שאני מוצאת אצלם...
ג'קי וקלסו
: ג'קי וקלסו בנשף של "tornado prom". קלסו צריך לבחור את מי לנשק והוא בוחר את ג'קי. קלסו מרשים את ג'קי בבקתה ב"ice shack". ג'קי חושבת שקלסו מחביא לה את טבעת המחוייבות בגלידה וטורפת את כולה סתם. ג'קי וקלסו חוזרים להיות ביחד באמצע העונה השלישית.
ג'קי והייד
(הזוג הכי שווה בטלוויזיה): אריק דונה ופז תופסים אותם במחסן. ג'קי אומרת להייד שהיא אוהבת אותו. הייד אומר לג'קי שהוא אוהב אותה(שהם נפרדים...עצוב!!) עוד קטע מהעונה השישית(מהפרק השלישי, מי שראה יידע!). הייד מתגלח בשביל ג'קי כי אבא שלה נשלח לכלא. אני אעבור על רגע לכל דמות, זה ממש קשה!!!במקום זה ציטוטים של כל אחד בסוף...
5 הרגעים הכי טובים בסדרה!
ג'קי ולורי הולכות מכות(בכלל, כל הפרק של "קט'ס פייט קלאב") הייד אומר לג'קי שהוא
אותה(בלתי נשכח!!!) ג'קי בפנטזייה עליה ועל הייד בתור עשירים, ופז המשרת ששובר את האגרטל. קלסו יורה בהייד ברובה אוויר. וחמישי אין לי בראש...אח''כ אני אוסיף, שאני אזכר... |חיפושית|ציטוט לכל אחד|חיפושית|: ג'קי-"foreigns lies" (פרק ארוחה ובריחה), יש לה הרבה שורות, פשוט לא ממש זוכרת... קלסו-"BBBBBUUURRRNNNN!!!" דונה-"i'm Fez, i love candy.whore.good day!i said good day!" פז-כל הציטוטים!יש לו הכי הרבה שורות... הייד-גם לו יש מלא, לא ממש זוכרת סורי... אריק-כל הקטעים עם הציניות, לא זוכרת הכל... רד-"dumbass!!!"

למעלה