חידון נחמד (+:

חידון נחמד (+:

1. בלעדי מי החלומות שלכם לא יתגשמו? 2. את מי אתם רואים והכול נהיה בסדר? 3. כשהדם יפסיק לזרום, לאן תרצו לעוף? 4. לאיזה יום אתם שואלים, מייחלים ומתפללים? 5. אתם פוחדים למות? 6. מהו סוף העולם בישבלכם? 7. מי עוזר לכם להירגע? (חוץ מרטלין וריגעון של הדס) 8. הייתם מוכנים לחיות לעד? 9. מה כל כך חשוב לכם לא לשכוח? 10. במה אתם רוצים להאמין? 11. מהו החלום שלכם? 12. באיזה מקום הכי טוב לכם להיות? וזהו <-:

חח.. זה בטח מאיזה פורום של היהודים.

או משו...
1. בלעדי מי החלומות שלכם לא יתגשמו? בלעדי האופטימיות. 2. את מי אתם רואים והכול נהיה בסדר? מממ.. מתן. 3. כשהדם יפסיק לזרום, לאן תרצו לעוף? כמה שיותר רחוק, או סתם להודו. 4. לאיזה יום אתם שואלים, מייחלים ומתפללים? ליום שבו אני באמת אוהב. 5. אתם פוחדים למות? לא... חח. 6. מהו סוף העולם בישבלכם? לאבד אנשים שחשובים לי. 7. מי עוזר לכם להירגע? זה משאלה 2, ואלה כשאני איתה לבד. 8. הייתם מוכנים לחיות לעד? רק אם אני לא אזדקן מדי. 9. מה כל כך חשוב לכם לא לשכוח? איך זה להרגיש. 10. במה אתם רוצים להאמין? באושר.
11. מהו החלום שלכם? אסור לגלות אחרת זה לא יתגשם...
סתם, יש יותר מדי... כרגע שנת שירות בארה"ב. 12. באיזה מקום הכי טוב לכם להיות? עם אנשים שאני אוהבת, ואז טיפה לבד.

The Macker Girl

New member
נו, שיהיה...

1. בלעדי מי החלומות שלכם לא יתגשמו? שביר להניח שבלעדיי. 2. את מי אתם רואים והכל נהיה בסדר? אם אני אגיד את זה פה, תחשבו שאני מטומטמת, אז עזבו... 3. כשהדם יפסיק לזרום, לאן תרצו לעוף? למקום שיש בו דם?
4. לאיזה יום אתם שואלים, מייחלים ומתפללים? ליום שיהיה בו טוב. 5. אתם פוחדים למות? יותר מפחיד לחיות, לא? 6. מהו סוף העולם בשבילכם? היום שתגמר בו המוזיקה. 7. מי עוזר לכם להירגע? לא ריטלין ורגיעון של הדס זה בטוח. ראו תשובה 2. 8. הייתם מוכנים לחיות לעד? זה תלוי - לחיות לעד בגיל צעיר, או לחיות עד גיל 18738367? כי אם זו הכוונה השנייה, אז ממש לא. 9. מה כל כך חשוב לכם לא לשכוח? איך מחייכים. 10. במה אתם רוצים להאמין? שיהיה טוב. מתישהו. 11. מהו החלום שלכם? אמממ... להמשיך לכתוב, להמשיך לצלם. לא יודעת. להישאר אני, בעיקר. 12. באיזה מקום הכי טוב לכם להיות? כל מקום שיש בו מוזיקה, אם זה חדר או הופעה. העיקר שיש.

תורי ../images/Emo70.gif תורי ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

1. בלעדי מי החלומות שלכם לא יתגשמו? ברור שבלעדי! 2. את מי אתם רואים והכול נהיה בסדר? את הכלבה שלי (?) 3. כשהדם יפסיק לזרום, לאן תרצו לעוף? זה כבר לא יעניין אותי ... 4. לאיזה יום אתם שואלים, מייחלים ומתפללים? שמוקי יוציא כבר ת'דיסק הזהההההההה
5. אתם פוחדים למות? יותר מפחיד לחיות... 6. מהו סוף העולם בישבלכם? שכדור הארץ יתפוצץ ???? 7. מי עוזר לכם להירגע? (חוץ מרטלין וריגעון של הדס)... מוזיקה! 8. הייתם מוכנים לחיות לעד? הלוווו שאלה רטורית! 9. מה כל כך חשוב לכם לא לשכוח? ימי הולדת! 10. במה אתם רוצים להאמין? שהכל לטובה. 11. מהו החלום שלכם? ברגע זה ? לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12. באיזה מקום הכי טוב לכם להיות? במיטה!!!

° w a v e °

New member
../images/Emo121.gif

. בלעדי מי החלומות שלכם לא יתגשמו? בלעדיי? 2. את מי אתם רואים והכול נהיה בסדר? הרבה דברים :] 3. כשהדם יפסיק לזרום, לאן תרצו לעוף? לגן עדן
4. לאיזה יום אתם שואלים, מייחלים ומתפללים? ליום השלישי אחרי התעודות
, וליום שייצא כבר הדיסק!! 5. אתם פוחדים למות? לפעמים... 6. מהו סוף העולם בישבלכם? סוף החיים [?] 7. מי עוזר לכם להירגע? (חוץ מרטלין וריגעון של הדס) רגיעון מפרחי באך
סתם סתם.. אממ... שירים בעיקר
8. הייתם מוכנים לחיות לעד? לא!!! 9. מה כל כך חשוב לכם לא לשכוח? לקנות ת'ספר המ*דיין הזה בספרות!
10. במה אתם רוצים להאמין? שיהיה טוב 11. מהו החלום שלכם? להיות שמייחה ומאושרת
12. באיזה מקום הכי טוב לכם להיות? במיטה

..................................

1. בלעדי 2. סבתא שלי 3. לגן עדן 4. שיהיה שלום 5. כן 6. שיקרה משהו למישהו שאני אוהב 7. מוזיקה 8. לא ממש... 9. ימי הולדת של חברים\משפחה או לראות יצפאן 10. שיהיה שלום 11. להצליח בחיים, להיות ראפר (אני וחבר כותבים שירים ביחד יש לנו כבר 7 שירים והתחלנו רק משהתחיל הבצפר השנה) 12. בבית

אני....

1י מי החלומות שלכם לא יתגשמו? ממממממממ בלי אלוהים...... 2 את מי אתם רואים והכל נהיה בסדר? את החברה.... 3.כשהדפ יפסיק לזרום,לאן תרצו לעוף?? יאאא לג'מייקה... 4. לאיזה יום אתם שואלים מייחלים ומתפללים? ליום רביעי הופעה של ברי... 5. אתם פוחדים למות?? מממממממ כן אני משער... 6.מהו סוף העולם בשבילכם? שלא תהיה עוד מוזיקה בעולם,בעעע מפחיד ביותר...(ושלא ימכרו עוד נובלס...) 7.מי עוזר לכם להירגע? ממממ הילדה שאני הכי אוהב בעולם,בת דודתי המופלאה 8. הייתם מוכנים לחיות לעד? ברור... 9. מה כ"כ חשוב לכם לא לשכוח? לאהוב, ולהיות בנאדם..... 10. במה אתם רוצים להאמין?? שאלוהים הוא בסך הכל איזה שיבוש של מילה שמישו המציא.... 11. מהו החלום שלכם? ממממ לשחק כדורסל.... באיזה מקום הכי טוב להיות?? ללא ספק ,סיני.....

פיטפיט

New member
גם אני../images/Emo70.gifגם אני../images/Emo70.gifגם אני../images/Emo70.gif

1. בלעדי מי החלומות שלכם לא יתגשמו? בלעדיי האופטימיות ואני עצמי ואנכי 2. את מי אתם רואים והכול נהיה בסדר? אמא 3. כשהדם יפסיק לזרום, לאן תרצו לעוף? ג'מייקה...(גם אם הדם לא יפסיק לזרום אני ירצה לעוף לשם) 4. לאיזה יום אתם שואלים, מייחלים ומתפללים? להרבה ימים... 5. אתם פוחדים למות? לא 6. מהו סוף העולם בישבלכם? שיקרה משהו למישהו מהמשפחה הקרובה שלי... 7. מי עוזר לכם להירגע? (חוץ מרטלין וריגעון של הדס)מוזיקה 8. הייתם מוכנים לחיות לעד? אולי תלוי מה הייתי מקבלת בתמורה 9. מה כל כך חשוב לכם לא לשכוח? דברים טובים שעשו בשבילי...שונאת כפויי טובה 10. במה אתם רוצים להאמין? שיהיה טוב 11. מהו החלום שלכם? יש המון 12. באיזה מקום הכי טוב לכם להיות? בקן ובבית

י ר ד נ י

New member
תורי../images/Emo122.gif

1. בלעדי מי החלומות שלכם לא יתגשמו? בעזרת עצמי בלבד! 2. את מי אתם רואים והכול נהיה בסדר? את חבר שלי =) 3. כשהדם יפסיק לזרום, לאן תרצו לעוף? לצורת חיים הבאה שלי על הכדור 4. לאיזה יום אתם שואלים, מייחלים ומתפללים? יום רביעי הזה.. ובכלל כל הסופ"ש... יש לי יומולדת יום שבת =)) 5. אתם פוחדים למות? לא. 6. מהו סוף העולם בישבלכם? שאני יקום בבוקר ולא יאהב יותר.. לא ארצה לרקוד, לשמוע מוזיקה לצחוק וכדו'.. 7. מי עוזר לכם להירגע? חבר שלי.. 8. הייתם מוכנים לחיות לעד? זה היה עוזר להספיק הכל=) 9. מה כל כך חשוב לכם לא לשכוח? את הפגישה עם הפסיכולוגית של בצפר השבוע... 10. במה אתם רוצים להאמין? בעצמי, באהבה, בפיות, ובאלוהים המיוחד שלי 11. מהו החלום שלכם? להתפרנס מריקוד 12. באיזה מקום הכי טוב לכם להיות? בבית!

well well

1. בלעדי מי החלומות שלכם לא יתגשמו?וואה כל מיני ... :] 2. את מי אתם רואים והכול נהיה בסדר?אנשים עם באגיז
3. כשהדם יפסיק לזרום, לאן תרצו לעוף?לעולעם טוב יותר... 4. לאיזה יום אתם שואלים, מייחלים ומתפללים?שהוא יגיד לי שהוא רוצה אותי
5. אתם פוחדים למות?לא לא 6. מהו סוף העולם בישבילכם?שלמישו שאני אוהבת יקרה משו רע מאוד (טפו טפםו טפו) 7. מי עוזר לכם להירגע? (חוץ מרטלין וריגעון של הדס)חחחחחח אפחד 8. הייתם מוכנים לחיות לעד?חחח לא 9. מה כל כך חשוב לכם לא לשכוח?לעשות דברים שאמא מבקשת
10. במה אתם רוצים להאמין?שהוא חושב עליי 11. מהו החלום שלכם?להיות איתו 12. באיזה מקום הכי טוב לכם להיות? באיזה אי אחד קריבי לא קרוב לפה בכלל
וזהו <-:

טוב, 2 וחצי בלילה

ואני עונה לשאלונים.... הבה נתחילה: 1. בלעדי מי החלומות שלכם לא יתגשמו? אנשים טובים מסביב והרבה כוח רצון 2. את מי אתם רואים והכול נהיה בסדר? כל דמות מסאות' פארק 3. כשהדם יפסיק לזרום, לאן תרצו לעוף? אמממ... מסביב לעולם, טיול קצר לשבתאי (כי זה נשמע כמו כוכב יפה) ואז הישר לגן עדן 4. לאיזה יום אתם שואלים, מייחלים ומתפללים? ליום שבו למאיה בוסקילה יפלו השדיים עד הרצפה, לעופר שכטר יעלם התחת וכל הערסים והפרחות יצלו בגהינום. 5. אתם פוחדים למות? כן 6. מהו סוף העולם בשבילכם? כשטופאק יפסיק להוציא אלבומים 7. מי עוזר לכם להירגע? מוסיקה טובה 8. הייתם מוכנים לחיות לעד? חס וחלילה, מספיק עד שימאס 9. מה כל כך חשוב לכם לא לשכוח? לא לקלל! 10. במה אתם רוצים להאמין? שאיכשהו, העולם הזה הולך לכיוון טוב יותר 11. מהו החלום שלכם? (ראה תשובה לשאלה 10) 12. באיזה מקום הכי טוב לכם להיות? ממש לא משנה... כל עוד החברה טובה

ק ר ח

New member
יאללה נענה:

1.החלומות שלי לא יתגשמו בלעדי אלפי מעריצות חרמניות ומעריצים שיביאו לי לעשן(מותר לחלום עדיין?) 2.את ע' וק'(הם פשוט עוסקים במכירת פרחים פליליים אז צינזרתי) 3.לשמיים?...כאילו מה הכוונה שאני אמות?..כי אם כן אז לגן עדן נראה לי לא? 4.ליום בו ייצא הדיסק של קרח 5.ברור(מי שאומר שלא שקרן בן שקרן ושקרנית) 6.להשתתק/להיות חרש/עיוור/נכה/אילם/איידס/סרטן 7.גאנג'ה מאן 8.ברור 9.אלוהים(אל תיתן לי לשכוח)-את אבא שלי ז"ל,בת דודה שלי שרית ז"ל,סבא מצד האמא ז"ל וסבא מצד האבא ז"ל 10.לא רוצה להאמין אלא מאמין באמונה עצמה(פלצני משהו הא?) 11.שייצא לקרח דיסק 12.כרגע פה

למעלה