חידון נחמד

dundybar

New member
חידון נחמד

. נסו להיזכר בפרסומת של נוקיה החדשה עם הבחור שזורק נייר לפח ומישהו מזנק עליו. תכתבו אילו ענפי ספורט ומשחקים משתתפים בפרסומת בסדר כרונולוגי. נראה מי יהיה הכי קרוב.

haddar

New member
מי שיהיה הכי קרוב

הוא מי שיעשה סקרול כמה סנטימטרים כאן בפורום ויראה את הסרט. איזה מצחיק אתה :)

dundybar

New member
איזה חמודה את

. זה לא משחק הזכרון. זה שאלה שבאה לבחון כמה ענפי ספורט מזהים (כי חלקם לא ממש גלויים) את יכולה להתנדב לענות ראשונה ...

אנהלה

New member
אני לא זוכרת את הסדר וגם לא את הכל אבל אני זוכרת שיש שם כדורגל (ילדה בועטת בפחית) ופוטבול או משהו כזה יכול להיות שזה כדורסל 0כשהאישה עם הקוקוסים חוסמת את הבחורה שרצה) וגולף כשמישהו מעיף משהו עם מקל

dundybar

New member
הוווו, יש עוד הרבה

זה לא פשוט. אם זה היה כל כך פשוט לא הייתי שואל. בואי נראה מי מדייק יותר.

dundybar

New member
אני רואה שאין הרבה קופצים, אז הנה

התשובה: האיש מנגב את הפה, מקמט את הנייר וזורק אותו לעבר הפח בג'אמפ-שוט (כדורסל) השני, רואה ומזנק לעבר הנייר כמו שוער (כדורגל) בעודו נוחת על הרצפה קופץ מעליו בחור עם סקייטבוארד (סקייטבורד, אם זה נחשב לספורט) בעודו עובר מול ה"קהל" שעושה לו "הולה" הילדה בועטת בפחית (כדורגל) הפחית מתגלגלת ונופלת לבור ברחוב, והאצנית באה מאחוריו וקופצת עליו (חמור, אתלטיקה קלה). בעודה ממשיכה לרוץ לעבר שחומת העור החוסמת אותה בגופה (כדורגל אמריקאי) כשהיא נתקלת בה נופלים האגוזים ומתגלגלים לעבר קונוסים (באולינג) המנקה ברחוב מניף את המטאטא ומשגר אגוז אחד לאויר (גולף) האגוז עף וניתח בקיר, לא הרחק מילד שמשחק בצעצוע שבו ... (קראטה) סה"כ = 8 ענפי ספורט שונים.

אורז

New member
הזדמנות טובה להשוות קריאיטיב

יד המקרה (או שלא במקרה) זימנה לה שני סרטים בטלוויזיה בעלי אותו בריף בדיוק- של אורנג' ושל נוקיה. שני משרדים (שלמור וגלר) היו צריכים להתמודד עם שורה שאומרת "החיים הם משחק" ולשניהם יצאו סרטים שונים. של מי יותר טוב? נראה לי שיש הסכמה שהסרטים של אורנג' יותר קריאטיביים, יותר מעניינים ויותר מדוברים מכיוון שהם לקחו את הבריף צעד הלאה. אני יכול לחתום שהרעיון של גלר עבר גם לאנשי שלמור בראש, אבל הם החליטו לחשוב על משהו יותר יצירתי, יותר מדויק ובעיקר משהו שעוד לא נראה. הסרט של גלר (שבדר"כ אני מאוד אוהב את העבודה שלהם) קצת בנאליים, ראינו כאלה ולמרות ההתלהבות של דניבר (רק אצלי יש חשד שהוא משום מה לא כל כך אובייקטיבי?) נראה שהיו יכולים להתאמץ קצת יותר, דוגמת הסרט הקודם עם ההוא שמציע הצעת נישואין באמצעות קולאז של תמונות

dundybar

New member
קרעעעת אותי

. אני אוהב בעיקר את הקטעים האלה שמאשימים אותי בחוסר אובייקטיביות. מעניין למה. בכל מקרה, אני מוצא שהפרסומת של גלר טובה יותר ולו מהבחינה שהושקעו בו מאמצים טכניים גבוהים מאוד (שלא היו מביישים גם את סטיבן שפילברג). זויות הצילום, הרקע, הניצבים, הקצב של הפרסומת, הפסקול ובכלל הרעיון של שילוב ענפי ספורט רבים - כל זה הביא אותי למסקנה שמדובר באחת הפרסומות הטובה ביותר שנעשתה בשנים האחרונות בארץ (אם אל הטובה שביניהן). וכן, גם אהבתי את הפרסומת של הצעת הנישואין אם כי המוטו של הפרסומת הזו היה הרעיון בלבד. ולידיעה, לא - אני לא משוחד, לא עובד גלר ולא קשור אליהם בשום צורה שהיא.

Jorel

New member
אין ספק, משהו קרה לגלר

החבר'ה שהביאו לנו בעבר את פאנטה "גיהוקים", ספרייט "בובה מתנפחת", נוקיה "תתחתני איתי" ועוד, קצת - איך לומר - מגמגמים עם סרטים לא ברורים שלא עומדים ברמת הציפיות מרוני שניידר (מנהל הקריאייטיב ב'גלר', הנחשב לאחד המבריקים בענף). TNT? טבעול "בשיא הטבעיות" (משקרת?)? פאנטה החדש? נוקיה הנ"ל? נקווה שהקמפיין המתקרב של ספרייט (אוטוטו אמור לעלות) יחזיר קצת כבוד לאחת ממחלקות הקריאייטיב הנחמדות שיש לנו בארץ.

foufoune

New member
צ'יזס קרייסט!

מה הולך פה? מי אלה האנשים האלה? האם אני היא היחידה שלומדת קופי ולא מכירה אפילו חצי אדם בתחום?

haddar

New member
-ציטוט-

"איך אתה יכול לקרוא לעצמך ליצן ולא לדעת מי זה בוזו?" ג'ורג' קוסטנזה.

foufoune

New member
-ציטוט-

הדבר היחידי שאי אפשר לעשות זה להוציא מטריה פתוחה מהתחת. (המורה שלי לגיאוגרפיה). ...עדיין כוסית...

למעלה