חידון נושא פרסים....

MexMex

New member
חידון נושא פרסים....

1. מה זה? 2. ממי זה הועתק? 3. למה עשיתי כך? לעונה נכונה, ראשונה ותשובה מלאה מובטחת כוסית טקילה משובחת... אדיוס

רגליות רוכב ? לא יכול להיות ..ממ

פרסות לטלסקופים ? .... גם כן לא פסל סביבתי לאל הפלדה והכיעור ..אולי MEXMEX אחרי הרבה כוסות טקילה ותחיכת אלומניום ביד זהוווו!!!!!!!!!!!! קולרגול

hananlv

New member
בטח ....

החלטת לשים באופנוע פדלים...למקרה שייגמר הדלק

MexMex

New member
אני חייב להגיד שאתם הרבה יותר טובים

מהפורום השכן.... קבלו...העתק מפטנט אמריקאי (אל תגלו להם....) אדיוס

stivenz

New member
ממממ אני יודע (אולי?)

אלו שני חלקים שבאים אחד על השני ... הלא כן? (רואים לפי החורים והבליטות..) יכול להיות שיש קשר לאיזשהו חלק מסתובב.. אני עוד לא סגור על זה.. מה שבטוח: זהו אלומיניום מלוטש מעשי ידיו של מקסמקס... זה הועתק ממישהו שעשה אותו דבר כזה בדיוק.. ועשית כך כי... כי... כי.. אתה אוהב להתעסק עם דברים נוצצים ומלוטשים?? טעיתי? (גם ככה אני מעדיף וויסקי על טקילה...) ו- מקסמקס- תן תגובה לשאלות שלי למעלה אם מתאפשר לך.. תודה סטיב

מקסי...

1.על המקור עשו מבחנים בדירטים - ופירגנו רבות. למעט הקטע הממש קריטי לדעת כל מי שניסה - זה קורע את הסוליה לחתיכות ומהר מהר מהר, הרבה יותר ממה שאתה מדמיין (המקור). 2.למה לעזאזל השחתת נעליים \ מגפיים כזו עבור מוטארד ? ח.
שסתם מקנא וחייב להפגין ידע...

MexMex

New member
ואללה...סוף סוף מישהו יודע מה עשיתי

למה לעשות? 1. זה יפה לאללה 2. הרגליות המקוריות שוות לת_ת... 3. אין להשיג (מקומית) רגליות רחבות 4. רגליות רחבות (של IMS לדוגמא) עולות בארה"ב (!) כמעט 100 ירוקים...+ משלוח ומכס כמובן... 5. זה קורע את הסוליה בשטח, שם משנים מעמידה לישיבה בתכיפות. בסופרמוטארד? רק לפעמים...הרגליות הן בשביל הלחץ...
עוד תירוצים? זה יפה כבר אמרתי? אדיוס

למעלה