חידון נושא פרסים

Mike A

New member
חידון נושא פרסים

החל מיום ראשון (או מוצ"ש) יחל בפורום זה חידון נושא פרסים. במשך שלושה שבועות, בכל תחילת שבוע יתפרסם פה שאלון בן 15 שאלות. השאלות יהיו מגוונות, מכל התחומים ותצטרכוידע כללי, יכולת חיפוש באינטרנט, והיכרות אינטימית עם המוזיקה. חבר הפורום שיענה על מירב השאלות מתוך 45 השאלות שיתפרסו, יזכה בשובר ע"ס 100 שקלים לטאוור רקורדס. החוקים: א. את התשובות שולחים אלי (Mike A) במסר. תשתדלו לעשות את זה בפעם אחת כל שבוע ולא מסר כל שעה וחצי ברגע שגיליתם תשובה.
ב. אסור לפרסם תשובות על גבי הפורום! מי שעובר על חוק זה יוגבל מיידית ולא יוכל לזכות בפרס. ג. רק תשובות מלאות! חצאי תשובות לא יחשבו בניקוד, ואני גם לא הולך להגיד לכם אם התשובה מלאה או לא. תענו מה שאתם יודעים וזהו. שלוש שאלות לחימום (שלא נכללות בתחרות, תרגישו חופשי לשפוך את התשובות ע"ג הפורום): 1- מי באמת עומד מאחורי As A Child I Could Walk On The Ceiling של The Delta? 2- איך קראו לאלבום של Crop Circles שלא שוחרר אי פעם? 3- מאיפה לקוחה התמונה שמצורפת להודעה?

DJ Psykick

New member
אז ככה:

1) ההרכב THE DELTA מורכב מ Marcus C. Maichel (חצי הצמד X-DREAM) ומ Arne Schaffhausen ו- Wayan Raabe (שהם בעצם MIDIMILIZ\Spirallianz\Extrawelt). אני מניח שזו הייתה כוונתך בשאלה. טראק ענק לדעתי. יצא לי להאזין לטראק היום. 2) שם האלבום של ההרכב CROP CIRCLES שלעולם לא שוחרר הינו Tetrahedron. צירוף מצער של אירועים בלתי צפויים כמו קריסת ההארד דיסק של הרכב, אובדן של ה DAT עם ההקלטות המקוריות וההתמוטטות של הלייבל Auracle Recordings ב 1997 שבו היה אמור האלבום להשתחרר גרמו לכך. 3) יש דברים שגם אני לא יודע.... (לא יודע מי בתמונה\מה בתמונה)

d a n z

New member
../images/Emo13.gif

1) NOOSPHERE 2) אין לי מושג 3) אם אני לא טועה טקסס פאגוט בקליפ

tosh43

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה

Stoned Junglist

New member
..

בקשר לתמונה> Koxbox. ומה ההיגיון שהתשובות נענות בפורום? אולי עדיף בהודעה פרטית? :)

Mike A

New member
כי זאת עדיין לא התחרות

סתם שאלות לדוגמא בתחרות עצמה השאלות יענו במסר תקרא שוב טוב את ההודעה שלי הראשונה

dmt4me

New member
רעיון מצויין../images/Emo70.gif

כל הכבוד אגב של מי היה הרעיון?

לאבי מותר לשחק?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם כן אז תפציצו בשאלות על טראנס פיני, הוא עוד יעשה ספרייה מוזיקלית שלמה על הפורום הזה חחחחחחחחחחחחחח

Mike A

New member
דוגמא לתשובות מלאות

1. Noosphere, בשיתוף עם מרקוס מהדלתא. 2. Tetrahedron 3. התמונה לקוחה מהקליפ של Texas Faggott - Back To Mad

למעלה