חידון נוסטלגיה מס' 2

חידון נוסטלגיה מס' 2

השלימו את הביטויים הבאים: 1. אם לסבתא היו... 2. מה רוצה התולעת? 3. ארוך כמו שרוך, וטיפש כמו... 4. קיש מיר אין... 5. אל תשתה לי שם... 6. אתה חייב לי חצי... 7. לולה, קחי עוד פיצקלע של ... סרטים וסדרות: 1. השלימו: "שביל באמצע, שביל בצד... 2. מה השם של בילבי באנגלית? 3. השלימו: "ברבאבא, ברבאבא... 4. מה זעם הרשע רוצה לעשות לבינבה הקטנה? 5. איך קראו למקובל הזקן ששיחק מוני מושונוב ב"זהו זה"? 6. באיזו שעה היה משודר השידור החוזר של "זהו זה"? 7. מאיזו סדרה לקוח המשפט הבא: "This tape will self destruct in 5 seconds"? מה זה: 1. צינגלע? 2. זיפ? 3. ליקריץ? 4. עלמה? 5. מקל סבא? 6. סטריפ-טיז? 7. קפיר? סרטי קאלט: הסרט "שיער": * איך קראו לדמות הראשית של הסרט? * מה קרה לו בסוף הסרט? * מה עשו ההיפים לצווי הגיוס בסרט? * מה היה המשפט הראשון של השיר "שיער"? הסרט "גריז": * מה השם של הדמות הגברית בסרט? * מי שיחק אותו? * מי שיחקה את הדמות הנשית בסרט? * מאיזו ארץ היא היתה במקור (בסרט)? * איזה תלבושת לבשה השחקנית הראשית בסוף הסרט? * מה קרה למכונית בה הם ישבו בסוף הסרט? הסרט "נער שוליים" עם ג'וני דפ: * מי הבמאי של הסרט? * מי שיחקה בסרט את אחותו של ג'וני דפ? * מה היה השם של ג'וני דפ בסרט? * מה קנו לו ליומהולדת בסרט? * איך קראו לדמות המכוערת ביותר בסרט? טרילוגיית הסרטים של "חזרה לעתיד": * מי שיחק את הדמות הראשית בסרט? * איזה שיר הוא ניגן על במת נשף הסיום בסרט של שנות ה-50? * איך קראו לדמות הרעה בסרט של המערב הפרוע? * לאיזה מהירות היתה צריכה להגיע המכונית כדי לנסוע בזמן? * איך קרא דוק לילדים שנולדו לו מקלרה? טרילוגיית הסרטים של "שליחות קטלנית": * איך קראו לדמות הנשית בסרט? * איך קוראים לשחקן ששיחק את הילד ג'ון בסרט השני? * באיזו שנה, לפי הסרט, היה אמור לבוא קץ העולם? * בסרט הראשון, שוורצנגר שיחק את הטוב או את הרע? וזהו...

B A W

New member
שריתושלום---->

אני מצטערת מעומק ליבי על זה שאני הולכת להרוס לך את השאלון, כי אני יודעת לענות פה על 5 שאלות בערך, וחצי מהשאר אני אחרבש....עימך הסליחה!
השלימו את הביטויים הבאים: 1. אם לסבתא היו... היו גלגלים 2. מה רוצה התולעת?--- 3. ארוך כמו שרוך, וטיפש כמו... נעל? אם זה נכון אז זה ניחוש מוצלח! 4. קיש מיר אין... אין לי שמץץץ 5. אל תשתה לי שם... לא יודעת 6. אתה חייב לי חצי... שקל? (ניחוש) 7. לולה, קחי עוד פיצקלע של ... עוף? (ניחוש) סרטים וסדרות: 1. השלימו: "שביל באמצע, שביל בצד... חפופים אחד אחד. 2. מה השם של בילבי באנגלית? פיפי....=) בזה אני כמעט בטוחה! 3. השלימו: "ברבאבא, ברבאבא... אין כמוך בעולם, ברבאבא ברבאבא אוהבים אותך כולם! ברבאבא נולד בגינה הוא גדל עצים ופרחים, אך בגלל שהיתה לו צורה משונה צחקו עליו כל הילדים (נראה לי שזה הולך ככה...) 4. מה זעם הרשע רוצה לעשות לבינבה הקטנה? לגנוב אותה אולי? 5. איך קראו למקובל הזקן ששיחק מוני מושונוב ב"זהו זה"? לא יודעתת... 6. באיזו שעה היה משודר השידור החוזר של "זהו זה"? חמש ועשרה אולי? 7. מאיזו סדרה לקוח המשפט הבא: "This tape will self destruct in 5 seconds"? אין לי שמץ! מה זה: 1. צינגלע? סיגריה? 2. זיפ? רוכסן? 3. ליקריץ? סוג של סוכריה כזאת? 4. עלמה? גברת? 5. מקל סבא? או הסוכרייה או המקל שבעזרתו הולכים הזקנים 6. סטריפ-טיז? מופע חשפנות? 7. קפיר? לא יודעת... סרטי קאלט: הסרט "שיער": * איך קראו לדמות הראשית של הסרט? אין * מה קרה לו בסוף הסרט? לי * מה עשו ההיפים לצווי הגיוס בסרט? שמץ * מה היה המשפט הראשון של השיר "שיער"? של מושג! הסרט "גריז": * מה השם של הדמות הגברית בסרט?דני * מי שיחק אותו? ג'ון טרבולטה * מי שיחקה את הדמות הנשית בסרט? אוליביה ניוטון ג'ון (סנדי) * מאיזו ארץ היא היתה במקור (בסרט)? אוסטרליה * איזה תלבושת לבשה השחקנית הראשית בסוף הסרט? בגדי עור שחורים * מה קרה למכונית בה הם ישבו בסוף הסרט? לא זוכרת..... הסרט "נער שוליים" עם ג'וני דפ: * מי הבמאי של הסרט? גם * מי שיחקה בסרט את אחותו של ג'וני דפ?פה * מה היה השם של ג'וני דפ בסרט? אין * מה קנו לו ליומהולדת בסרט?לי * איך קראו לדמות המכוערת ביותר בסרט? שמץץץץ טרילוגיית הסרטים של "חזרה לעתיד": * מי שיחק את הדמות הראשית בסרט?לא * איזה שיר הוא ניגן על במת נשף הסיום בסרט של שנות ה-50?מכירה * איך קראו לדמות הרעה בסרט של המערב הפרוע?את * לאיזה מהירות היתה צריכה להגיע המכונית כדי לנסוע בזמן?הטרילוגייה * איך קרא דוק לילדים שנולדו לו מקלרה?בכלל... טרילוגיית הסרטים של "שליחות קטלנית": * איך קראו לדמות הנשית בסרט? לא יודעת * איך קוראים לשחקן ששיחק את הילד ג'ון בסרט השני? אין לי מושג * באיזו שנה, לפי הסרט, היה אמור לבוא קץ העולם? לא יודעת.... * בסרט הראשון, שוורצנגר שיחק את הטוב או את הרע? טוב? וזהו... תודה.....וסליחה על ההרס.......=)

עונה

השלימו את הביטויים הבאים: 1. אם לסבתא היו... גלגלים. 2. מה רוצה התולעת? מחפשת חכה. 3. ארוך כמו שרוך, וטיפש כמו... נעל. 4. קיש מיר אין... טוכעס. 5. אל תשתה לי שם... חשיש. 6. אתה חייב לי חצי... נקניקיה. 7. לולה, קחי עוד פיצקלע של ... גרגעלע. סרטים וסדרות: 1. השלימו: "שביל באמצע, שביל בצד... חפופים מצד אל צד (נראה לי). 2. מה השם של בילבי באנגלית? Pipi long stockings 3. השלימו: "ברבאבא, ברבאבא... אין כמוך בעולם". 4. מה זעם הרשע רוצה לעשות לבינבה הקטנה? לגנוב. 5. איך קראו למקובל הזקן ששיחק מוני מושונוב ב"זהו זה"? הבאבא בובה. 6. באיזו שעה היה משודר השידור החוזר של "זהו זה"? 13:30. 7. מאיזו סדרה לקוח המשפט הבא: "This tape will self destruct in 5 seconds"? משימה בלתי אפשרית. מה זה: 1. צינגלע? ג'וינט. 2. זיפ? מיץ ממותק. 3. ליקריץ? מעין סוכרית גומי שחורה. 4. עלמה? מסטיק. 5. מקל סבא? פלסטיק בצורת מקל סבא ממולא סוכריות. 6. סטריפ-טיז? נקניק. 7. קפיר? חלב חמוץ דמוי יוגורט. סרטי קאלט: הסרט "שיער": * איך קראו לדמות הראשית של הסרט? ברגר. * מה קרה לו בסוף הסרט? מת בוויאטנם. * מה עשו ההיפים לצווי הגיוס בסרט? שרפו אותם. * מה היה המשפט הראשון של השיר "שיער"? She asked me why, I'm such a hairy guy. הסרט "גריז": * מה השם של הדמות הגברית בסרט? דני זוקו. * מי שיחק אותו? ג'ון טרבולטה. * מי שיחקה את הדמות הנשית בסרט? אוליביה ניוטון ג'ון. * מאיזו ארץ היא היתה במקור (בסרט)? אוסטרליה. * איזה תלבושת לבשה השחקנית הראשית בסוף הסרט? בגדי עור שחורים. * מה קרה למכונית בה הם ישבו בסוף הסרט? התעופפה לה לשמיים. הסרט "נער שוליים" עם ג'וני דפ: * מי הבמאי של הסרט? ג'ון ווטרס. * מי שיחקה בסרט את אחותו של ג'וני דפ? ריקי לייק. * מה היה השם של ג'וני דפ בסרט? Cry baby. * מה קנו לו ליומהולדת בסרט? אופנוע כבד. * איך קראו לדמות המכוערת ביותר בסרט? פני גרזן. טרילוגיית הסרטים של "חזרה לעתיד": * מי שיחק את הדמות הראשית בסרט? מייקל ג'יי פוקס. * איזה שיר הוא ניגן על במת נשף הסיום בסרט של שנות ה-50? Jhonny B. Goode * איך קראו לדמות הרעה בסרט של המערב הפרוע? ביף ביוקנן. * לאיזה מהירות היתה צריכה להגיע המכונית כדי לנסוע בזמן? 88 מייל לשעה. נראה לי שזה בערך 50 קמ"ש. * איך קרא דוק לילדים שנולדו לו מקלרה? ז'ון וורן. טרילוגיית הסרטים של "שליחות קטלנית": * איך קראו לדמות הנשית בסרט? שרה קונור. * איך קוראים לשחקן ששיחק את הילד ג'ון בסרט השני? אדוארד פרלונג, החתיך ההורס. * באיזו שנה, לפי הסרט, היה אמור לבוא קץ העולם? האמת? לא זוכרת. * בסרט הראשון, שוורצנגר שיחק את הטוב או את הרע? את הרע.

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

השלימו את הביטויים הבאים: 1. אם לסבתא היו... גלגלים 2. מה רוצה התולעת? לדעת 3. ארוך כמו שרוך, וטיפש כמו... נעל 4. קיש מיר אין... 5. אל תשתה לי שם... 6. אתה חייב לי חצי... שקל 7. לולה, קחי עוד פיצקלע של ... סרטים וסדרות: 1. השלימו: "שביל באמצע, שביל בצד... לא מכירה 2. מה השם של בילבי באנגלית? לא יודעת 3. השלימו: "ברבאבא, ברבאבא... לא יודעת/מכירה שכזה 4. מה זעם הרשע רוצה לעשות לבינבה הקטנה? לא זוכרת 5. איך קראו למקובל הזקן ששיחק מוני מושונוב ב"זהו זה"? לא יודעת 6. באיזו שעה היה משודר השידור החוזר של "זהו זה"? שאלה מוזרה לא? לא יודעת 7. מאיזו סדרה לקוח המשפט הבא: "This tape will self destruct in 5 seconds"? משימה בלתי אפשרית? חוש חש הבלש? נוווווו.... לא יודעת. מה זה: 1. צינגלע? 2. זיפ? 3. ליקריץ? שתייה אלכוהולית? 4. עלמה? נערה 5. מקל סבא? נו, המקל שמחזיקים כדי ללכת? 6. סטריפ-טיז? להתפשט לצורך גירוי מיני של האחר P: 7. קפיר? סרטי קאלט: הסרט "שיער": כן, ראיתי אותו, לצערי * איך קראו לדמות הראשית של הסרט? לא זוכרת * מה קרה לו בסוף הסרט? מת? * מה עשו ההיפים לצווי הגיוס בסרט? לא זוכרת * מה היה המשפט הראשון של השיר "שיער"? XP לא זוכרת/יודעת הסרט "גריז": * מה השם של הדמות הגברית בסרט? ג'ון? * מי שיחק אותו? ג'ון (אה אופסVV אז כנראה לא קראו לדמות ג'ון) טרבולטה * מי שיחקה את הדמות הנשית בסרט? רגע תשאלו איך קוראים לה כי את זה אני דווקא כן זוכרת.. קראו לה סנדי ושיחקה אותה אוליביה ניוטון ג'ון * מאיזו ארץ היא היתה במקור (בסרט)? אנגליה? * איזה תלבושת לבשה השחקנית הראשית בסוף הסרט? עור? * מה קרה למכונית בה הם ישבו בסוף הסרט? לא זוכרת הסרט "נער שוליים" עם ג'וני דפ: בחיים לא שמעתי על זה
אתה מדבר על קריי-בייבי? לפי השאלה האחרונה נראה לי שכן.. האמת שבמקרה ראיתי את זה. לא נהניתי ממנו בכלל * מי הבמאי של הסרט? * מי שיחקה בסרט את אחותו של ג'וני דפ? * מה היה השם של ג'וני דפ בסרט? * מה קנו לו ליומהולדת בסרט? אופנוע? מכונית? מועדון? * איך קראו לדמות המכוערת ביותר בסרט? טרילוגיית הסרטים של "חזרה לעתיד": אוי ראיתי בקושי וזה היה מזמןןןןןןן [אין ספק שכדאי לי לראות את זה שוב] * מי שיחק את הדמות הראשית בסרט? מייקל ג'י פוקס * איזה שיר הוא ניגן על במת נשף הסיום בסרט של שנות ה-50? * איך קראו לדמות הרעה בסרט של המערב הפרוע? * לאיזה מהירות היתה צריכה להגיע המכונית כדי לנסוע בזמן? * איך קרא דוק לילדים שנולדו לו מקלרה? טרילוגיית הסרטים של "שליחות קטלנית": גם זה ראיתי בקושי וזה היה מזמן (את השלישי והאחרון בכלל לא ראיתי.. ניסיתי אבל לא נתפסתי.) * איך קראו לדמות הנשית בסרט? * איך קוראים לשחקן ששיחק את הילד ג'ון בסרט השני? * באיזו שנה, לפי הסרט, היה אמור לבוא קץ העולם? * בסרט הראשון, שוורצנגר שיחק את הטוב או את הרע?

RoCiSTiT

New member
עונה

1. אם לסבתא היו התולעים מהשאלה הבאה ביד היא היתה בורחת ונוסעת באוטובוס 2. מה רוצה התולעת?לאכול את סבתא. 3. ארוך כמו שרוך, וטיפש כמו-מאיה בוסקילה[ארג שונאת אותה] 4. קיש מיר אין-טה שמפו החדש-מונע קשקשים.קיש מיר איןP: 5. אל תשתה לי שם יש קקי. 6. אתה חייב לי חצי שקל! 7. לולה, קחי עוד פיצקלע של עוגע עוגע עוגע סרטים וסדרות: 1. השלימו: "שביל באמצע, שביל בצד ופרפר אצלי ביד" 2. מה השם של בילבי באנגלית?בילבי באנגלית?ביליבי אין אינגליש. 3. השלימו: "ברבאבא, ברבאבא והינה כן סבאבא" 4. מה זעם הרשע רוצה לעשות לבינבה הקטנה?אממממממ לאכול אותה כמו שהתולעת רוצה לאכול את סבתא? 5. איך קראו למקובל הזקן ששיחק מוני מושונוב ב"זהו זה"?לא יודעת.תשאל אותך. 6. באיזו שעה היה משודר השידור החוזר של "זהו זה"?8:38 7. מאיזו סדרה לקוח המשפט הבא: "This tape will self destruct in 5 seconds"?מאיפה אתה זוכר משפטים מסדרות
מה זה: 1. צינגלע?חומבז'ין 2. זיפ?בלחומס 3. ליקריץ?מוחע 4. עלמה?שםP: 5. מקל סבא?נו באמת.זה מקל שעשוי מסבא. 6. סטריפ-טיז?אהע 7. קפיר?ריווין. סרטי קאלט: הסרט "שיער":מה איתו? * איך קראו לדמות הראשית של הסרט?לא יודעת * מה קרה לו בסוף הסרט?למי?!לשיער? * מה עשו ההיפים לצווי הגיוס בסרט?רצחו אותם? * מה היה המשפט הראשון של השיר "שיער"?שיער שיער כמה שאתה יפה.[אמרה הפאקצה עם השיער הורוד] הסרט "גריז":מה איתו? * מה השם של הדמות הגברית בסרט?מיכאל שומבז'ין? * מי שיחק אותו?חנה מוטעלי * מי שיחקה את הדמות הנשית בסרט?חנע מוטעלי.היא דו מינית * מאיזו ארץ היא היתה במקור (בסרט)?אמ.איזה סרט? * איזה תלבושת לבשה השחקנית הראשית בסוף הסרט?קודם תגיד מי השחקנית הראשית
* מה קרה למכונית בה הם ישבו בסוף הסרט?התפוצצה ומתה?[ז"ל] הסרט "נער שוליים" עם ג'וני דפ:מה איתו?!?! * מי הבמאי של הסרט?קקי מוחבילע? * מי שיחקה בסרט את אחותו של ג'וני דפ?מיכע * מה היה השם של ג'וני דפ בסרט?מיכאל * מה קנו לו ליומהולדת בסרט?גוש גדול גדול של קקי של שוורצנגר.[בלעדי ללקוחות יאס] * איך קראו לדמות המכוערת ביותר בסרט?מיכאל:} טרילוגיית הסרטים של "חזרה לעתיד":מה איתה?!?!!? * מי שיחק את הדמות הראשית בסרט?שוב אתה שואל?!מה אתה לא יודע? * איזה שיר הוא ניגן על במת נשף הסיום בסרט של שנות ה-50?85 פעמים עשיתי קקי. * איך קראו לדמות הרעה בסרט של המערב הפרוע?"הדמות הרעה בסרט על המערב הפרוע":} * לאיזה מהירות היתה צריכה להגיע המכונית כדי לנסוע בזמן?82 מגה בייט * איך קרא דוק לילדים שנולדו לו מקלרה?מיכע,שמוצי,חלומבז'ין טרילוגיית הסרטים של "שליחות קטלנית":מה איתה?! * איך קראו לדמות הנשית בסרט?שולה * איך קוראים לשחקן ששיחק את הילד ג'ון בסרט השני?ג'ון * באיזו שנה, לפי הסרט, היה אמור לבוא קץ העולם?1998562478 * בסרט הראשון, שוורצנגר שיחק את הטוב או את הרע?והנערה.

../images/Emo85.gif../images/Emo113.gifעונה...

הממ אני ממציאה תשובות,כן?
השלימו את הביטויים הבאים: 1. אם לסבתא היו...חצ'קונים 2. מה רוצה התולעת? תפוח
3. ארוך כמו שרוך, וטיפש כמו...פשפש
4. קיש מיר אין...דה חורוחו סיס טום נמיחד בורו בורו דלם דיי גידה חס 5. אל תשתה לי שם...פטל
6. אתה חייב לי חצי...מסטיק
7. לולה, קחי עוד פיצקלע של ...קניידלעך

למעלה