חידון מפורסמים

חידון מפורסמים ../images/Emo68.gif

אני מתלבשת על הרעיון של רענן111 (במיוחד כי לא הספקתי לחשוב על כמה תשובות בשרשור ההוא) - איזה מפורסמים מוזכרים במערכונים? זכרו לצטט משפטים ולא רק להגיד שמות.

האגס 1

New member
הנה חידה כזו

באיזה מערכון נאמר: "האזינו לתוכניתינו - 'הגשש החיוור'"?

רענן111

New member
נו באמת...

קרא את הודעתי בלפני ימים ספורים: גדי יגיל, איש המכס.

אתה תהיה ברקוביץ נשרקה

מי זה ברקוביץ מה מלמדים אצלכפ בית הספר את הילדים המיסכנים?. הרצל, עם זקן יצחק יער, יעררררר שדה , שדה יצחק שדה אתם בישלתם ליצחק שדה? שדה שדה

מה שמה של המופקרת הזו

אני יודע אני יודע אליזבט טיילור איזה אליזבט אקקי זאת ששיחקה בסרט המופקר 9 וחצי חודשים של שיכרון חושים..... אוי קימה הא קימה הא, איזו פריצות נהדרת איזה נחש מחושחש ..

נתנו לו שם אחד, משיח, כמו אלביס

כמו אדם כמו,, מדונה, טפו אל תזכיר את שמה של המופקרת הזו אצלי בסלון

danistar

New member
עם זקן ...

הרצל , עם משקפיים .... יצחקיה .. יצחק שדה. כמובן שיש שם את יגאל אלון ואת האלוף גנדי ( מה זה היום שכל אינדירה זה גנדי ) ויש את "אתה זלזלת בבגין ??" "היה צליל זלזול . וכמובן את " הגבות שלךשתי טיפות עיניים דולצ'ין" ואת חוסין ושושנה דמארי ז"ל במערכון על שרי הממשלה : "פגשנו את חוסין בכרם התימנים , הוא היה מחופש לשושנה דמארי" ואיך שהם יורדים על עצמם במערכון על הבונבוניירה ואת מ.י.ק.י ברקוביץ , ארכיבישוף הניצחון ואת קולומבוס שלום ואירונסייד מ "פיקסלה וציגלה"

danistar

New member
וכמובן , איך שכחתי

יהורם גאון ( אם הבן שלי נולד ביום ירושליים אז קוראים לו יהורם גאון ?? ) בחתונת הדמים.

האגס 1

New member
אבל

בעיקר אני אוהב את הזמר הספרדי הזה - גלוסיו איחלחלייך...

כשהגיע לארץ פרנק סינטרה(אלטון ג'ון)

איפא היו כל בני ישראל, אהה במידבר, בבירכה, ולמה הם היו בתוך המים, בגלל החמסין בגלל הכבוד

האגס 1

New member
ניסים משעל

גם הוא עבר לערוץ השני!!! (וכנ"ל שם-שם גם אורלי יניב, יורם ארבל ["אלמוזלינו... שושנה!!!] ועוד)

sjarjar

New member
מי זה זיגל הוא שואל אותי

תשמע אדון זיגל אני בנאדם שומר מצוות זה נכון אבל אין לי שום קשר למשרד הדתות אני נשבע.

למעלה