חידון מס' 1

GeriReshef

New member
חידון מס' 1

בואנוס איירס: חלק נולדו שם, חלק ביקרו שם, וחלק שמעו סיפורים.. להלן בוחן פתע בהתמצאות ברחובות העיר! חומר עזר- אין חומר עזר! לא לחפש באינטרנט, לא להתקשר לדודה, לא לחפש מפה של העיר על המדף.. מי שיתפס- תשובתו תיפסל! את התשובות נא לכתוב בגוף ההודעה ולא בכותרת כדי לא לקלקל לאלו שטרם פתרו. בין הפותרים נכונה יוגרל כרטיס נסיעה ב-Subte (עולה 0.70 פסו שזה בערך 1 ש"ח). אילו רחובות מצטלבים באובליסק? אנחנו הולכים ברחוב פלורידה מצפון לדרום, וחוצים את רחוב Lavalle. מאיזה כיוון מגיעה תנועת המכוניות? המשכנו בפלורידה עד הסוף- לאן הגענו? לאורך איזה רחוב פועל Subte A? איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Santa Fe ו-Corientes? איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Nueve de Julio ו-Pueyredon? היכן נפגשים Nueve de Julio ו-Pelegrini? אנחנו נמצאים ב-Pueyredon מספר 1562. כמה Cuadras יש לנו עד Rivadavia? אנחנו בפינה של Pueyredon ו-Libertador. מה יש שם? היכן מתחילה Avenida del Libertador?

Lolly Deep

New member
../images/Emo122.gif

אין לי מושג, אבל ההורים שלי בטוח יודעים

Lolly Deep

New member
חחח אוקיי הנה זה בא

אילו רחובות מצטלבים באובליסק? Corrientes, 9 de julio אנחנו הולכים ברחוב פלורידה מצפון לדרום, וחוצים את רחוב Lavalle. מאיזה כיוון מגיעה תנועת המכוניות? השאלה לא ממש ברורה, אמא אמרה שבפלורידה אין תנועת מכוניות כי זה להולכי רגל, אבל אולי בלה וושה זה מצפון לדרום.. המשכנו בפלורידה עד הסוף- לאן הגענו? לנמל לאורך איזה רחוב פועל Subte A? ריבדביה (Rivadavia) איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Santa Fe ו-Corientes? קורדובה איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Nueve de Julio ו-Pueyredon? קשאו (Callao) היכן נפגשים Nueve de Julio ו-Pelegrini? באובליסק אנחנו נמצאים ב-Pueyredon מספר 1562. כמה Cuadras יש לנו עד Rivadavia? 15 אנחנו בפינה של Pueyredon ו-Libertador. מה יש שם? האצטדיון של ריבר היכן מתחילה Avenida del Libertador? בנמל וזה הכל. נו נו יש פרס?

גרי רשף

New member
50 מתוך 100..

1 . נכון חלקית 2 . נכון חלקית 3 . לא 4 . נכון 5 . נכון 6 . נכון 7 . לא נכון 8 . נכון 9 . לא נכון 10. לא נכון אבקש לשלוח את ההורים ד-ח-ו-ף לחופשה בארגנטינה כדי לשפר את ידיעותיהם, ואת מוזמנת להצטרף אליהם..

מה שאבא זכר...

אילו רחובות מצטלבים באובליסק?דיאגונל נורטה ,קוריינטס, נואבה דה חוליו, דיאגונל סור. אנחנו הולכים ברחוב פלורידה מצפון לדרום, וחוצים את רחוב Lavalle. מאיזה כיוון מגיעה תנועת המכוניות?------- המשכנו בפלורידה עד הסוף- לאן הגענו?ריבדביה לאורך איזה רחוב פועל Subte A?אוונידה דה מאיו, איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Santa Fe ו-Corientes?קורדובה איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Nueve de Julio ו-Pueyredon?קז'או היכן נפגשים Nueve de Julio ו-Pelegrini? אנחנו נמצאים ב-Pueyredon מספר 1562. כמה Cuadras יש לנו עד Rivadavia? 15 רחובות אנחנו בפינה של Pueyredon ו-Libertador. מה יש שם?--- היכן מתחילה Avenida del Libertador?---

גרי רשף

New member
40 מתוך 100

1 . נכון חלקית 2 . לא 3 . נכון חלקית 4 . לא 5 . נכון 6 . נכון 7 . לא 8 . נכון 9 . לא 10. לא גם את מתבקשת לצאת עם אבא בהקדם לבואנוס איירס, ולחזור מוכנים למועד ב'!

ליברטדור...

אמרת ליברטדור.. נזכרתי ב CLUB CASA . . . זה היה ברחוב הזה... אם הזיכרון שלי לא טועה...

GeriReshef

New member
חברררר'ה, מה יהיה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

אם אני לא אתחיל לקבל תשובות מלאות, אני שם את כל הפורום הזה על מטוס ישר ל-Ezeiza!

נשמע לי כמו עסקה משתלמת

אני לא אענה תשובות מלאות (או בכלל), ואתה תשלח אותי ישירות ל-EZEIZA. האמת היא שאני מעדיפה להגיע ישירות לרוסריו, אבל אני מוכנה לשלם בעצמי את טיסת הפנים. איך אני בשבילך?

גרי רשף

New member
רק אחרי שתלכי בפלורידה הלוך ושוב..

..כדי לדעת מה קורה בהצטלבות עם Lavalle, ולאן היא מגיעה בסוף.

Joy107

New member
אפשר לנסות?

אילו רחובות מצטלבים באובליסק? nueve de julio, corrientes,diagonal presidente roque saenz peña y diagonal presidente julio argentino roca
אנחנו הולכים ברחוב פלורידה מצפון לדרום, וחוצים את רחוב Lavalle. מאיזה כיוון מגיעה תנועת המכוניות? פלורידה היא טיילת להולכי רגל בלבד עד avenida de mayo. אחרי זה השם משתנה והופך לרחוב פרו והתנועה מגיעה מכוון parque lezama עד avenida de mayo
המשכנו בפלורידה עד הסוף- לאן הגענו? avenida de mayo
לאורך איזה רחוב פועל Subte A? הקו A מתחיל בavenida de mayo casa rosada כשמגיע לפלזה קונגרסו - אבנידה דה מאיו מתאחד עם ריבדבדיה.
איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Santa Fe ו-Corientes? קורדובה
איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Nueve de Julio ו-Pueyredon? callao
היכן נפגשים Nueve de Julio ו-Pelegrini? קרלוס פלגריני הוא רחוב מקביל ל 9 ביולי.. אבל הם מתאחדים ברחוב berutti
אנחנו נמצאים ב-Pueyredon מספר 1562.כמה Cuadras יש לנו עד Rivadavia 15
אנחנו בפינה של Pueyredon ו-Libertador. מה יש שם? plaza francia
היכן מתחילה Avenida del Libertador? retiro

גרי רשף

New member
כללית נראה די נכון..

..אתה בטוח שלא הצצת?
לגבי הפינה של Pueyredon ו-Libertador: עדיין אין תשובה נכונה. אתם מקבלים הארכה עד מחר בערב! השאר בסדר, ומכיוון שגם אני אינני בטוח שהתשובות שלי מושלמות- אפרסם אותן מחר ונבדוק אותן במשותף!

Joy107

New member
דבר ראשון...

לא הבנתי איפה הייתי אמורה להציץ... דבר שני חשבתי שאם אתה שואל אז אתה כבר בטוח בתשובות, לא ככה?
וחוץ מזה, כולם פה שאלו הורים, אני שאלתי את בעלי.. לא אמרתם שזה בניגוד לחוקים...

InFecTeD LOVER

New member
...:)

אילו רחובות מצטלבים באובליסק? Corrientes, 9 de Julio אנחנו הולכים ברחוב פלורידה מצפון לדרום, וחוצים את רחוב Lavalle. מאיזה כיוון מגיעה תנועת המכוניות? מזרח - Carlos Pelegrini המשכנו בפלורידה עד הסוף- לאן הגענו? Diagonal Sur לאורך איזה רחוב פועל Subte A? Rivadavia איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Santa Fe ו-Corientes? Cordoba איזו שדרה (Avenida) נמצאת בין Nueve de Julio ו-Pueyredon? Corrientes היכן נפגשים Nueve de Julio ו-Pelegrini? Paseo Colon אנחנו נמצאים ב-Pueyredon מספר 1562. כמה Cuadras יש לנו עד Rivadavia? 15 אנחנו בפינה של Pueyredon ו-Libertador. מה יש שם? Museo de Bellas Artes היכן מתחילה Avenida del Libertador? ב- Rio de la Plata

גרי רשף

New member
35 נקודות (נא לארוז מזוודה ודרכון)

אתה עולה על המטוס יחד עם ההורים של הגמדונת הקיבוצניקית ו-Lolly Deep..

למעלה