חידון למופרעים.

חידון למופרעים.

איפה עוד ניתן למצוא בהיסטוריה העולמית, מאז ראשית ימיה, שבכדי להיפטר מהמחלה הורגים את החולה......??? מדינת ישראל נגועה בימים אלו במחלה (כמעט) ממארת ושמה "העם הפלשטיני". ה"עם" הזה גורם לצרות צרורות בכל מקום בו דורכת כף רגלו. הירדנים טיפלו במחלה הזאת ועכשיו הם נקיים מחיידקיה. המצרים טיפלו במחלה הזאת, וגם הם עכשיו נקיים מחיידקיה. (שתי אלה זרקו את הזוהמה הבקטריאלית הזאת לעברינו.....) הלבנונים והסורים הצליחו לעצור את התפשטות המחלה אצלם והיא עכשיו במצב רדום, פחות או יותר. כל הגורמים האלו עשו (ועושים) מאמצים *א-ד-י-ר-י-ם* בכדי להדביק את ישראל במחלה, ומאחר וישראל לא נקטה בפעולות ההיגייניות המתאימות היא אכן נדבקה בה חזק. כל הפעולות שישראל עושה, מאז אותו יום מר ונמהר של הידבקותה במחלה, זוכות לקיטונות של רותחים מצד הקהיליה "הרפואית" העולמית. לפתע פתאום השתנה "מדע הרפואה" לבלי הכר. במקום לתמוך באמצעים שיביאו לחיסולה של המחלה, הם מעדיפים לחסל את החולה בעצמו....... מה שהם לא מבינים זה שהמחלה הזאת תדביק גם אותם לפני שיספיקו אפילו לבדוק אם חיסול החולה חיסל גם את המחלה....... ועל זה כבר נאמר במקורותינו: "עויילם גויילם"....... והשאלה בחידון למופרעים היא: האם גם העם הישראלי/יהודי שייך לחבורת ה"עויילם גויילם"???? אתם חושבים שהארי פוטר היה פותר את התעלומה הזאת.......??

dh

New member
גזענים יקרים

אם זכרוני אינו מטעה אותי, מנהיג ידוע במאה העשרים ערך גם כן השוואה בין עם מסויים לבין חיידקים ומחלות. את הגיגיו הוא פירסם בספרו הידוע "מיין קמפף". אם לא קלטת עדיין, אלה דיבורים שמתאימים להיטלר ולא ליהודי

meni.fr

New member
מתחסדים יקרים.תפסיקו להתנצל.

על כל אמירה שהיא טיפה לא נאותה (בעיני אחדים),מיד קמים המתחסדים והמתנצלים...תפסיקו להיות שושנים בשדה קוצים!!! המציאות שבה אנו חיים לא מאפשרת לנו לחיות ככה,וזה בעצם היתרון של המפלצות הפלסטיניות עלינו . תזקפו קומה ותגידו להם בדיוק מה אתם חושבים עליהם,הם חיות,טינופות,חיידקים,פרעושים ועוד כל מיני דברים שעירים מגעילים ומטרידים...גם אם זה חורג במקצת מהאמת,אז מה? מי הם שנתנצל בפניהם??? ברוכים הבאים למזרח התיכון!!!

resh0

New member
היטלר לא צדק. שמוליק דגן כן!!!

על כל מקרה, גם אם נניח כי הנושא מצוי במחלוקת, דאגו ודואגות מדינות ערב לנהוג במשנה זהירות לנוכח קבוצת הסיכון, אנחנו לא. אצלם כמעט ואין טרור, אצלנו יש! אני מאחל לך חיים שלמים ויפים, אך עצה לי אליך: כתוב בצוואתך כי היה ותהיה קורבן לטרור פלשתיני, יהיה כתוב על קיברך: "לא הייתי גזען". בדיוק כפי שעל קיברו של היפוכונדר כתוב: "אמרתי לכם..."

למעלה