חידון לכל המשועממים

natyh

New member
חידון לכל המשועממים

מהו השיא בקפיצה לגבה בחד אופן ? מיהו המחזיק בשיא ? מתי נקבע השיא? מה היה תחביבו העיקרי של מחזיק השיא בצעירותו . הפותרים נכונה יוזמנו לסדנת חד אופן הרים : בהדרכת הגדול מכולם . "להטוטן בדם" כמובן אשר בקרוב נוכל כולנו לראות את ביצועיו במסלול הטריאל בבארי . תשובות חלקיות יזכו את הפותרים נכונה בנקודות לפי מספר הסעיפים הנכונים בתשובה . נתי

natyh

New member
בארי הסרט

את הביצועים נראה בסרט על תחרות הדואל סללום בבארי : בבקשה לא להתבלבל : הלהטוטן לא היה זה שרכב בעירום על אופני הטנדם . נתי

natyh

New member
רמז לחידון

המחזיק בשיא משתתף בסרטי פרי רייד נתי

eiraz

New member
הינה זה בא

המחזיק הוא קריס הולם (kris holm) הקפיצה הכי גבוה שנמדדה בחד אופן היא 0.90 סנטימרטרים מהרצפה והיתבצעה ב... בין ה25- ליולי ל-2 באוגוסט במהלך הכנס unicon 11 שנערך ב-Washigton ומסתבר שרןכב החד אופן התותח הזה הוא גם שחקן הוא שיחק בכמה סרטים במסגרת ההיכרות שלו בתחום החד אופן זה תשובות מספיק טובות? או שאני צריך לחפור יותר עמוק:) עילם

natyh

New member
צדיק אחד בסדום

עילם אתה תותח . והסרטים : New World Disorder בכיכובם של בובי רוט טריאליסט ענק : ראיין ליש רוכב טריאל ופרי רייד של נורקו : טרוור סנודין פרי ריידר נכה כן יש דבר כזה . טרוור לא יכול ללכת אך הוא פרי ריידר הכי טוב שראיתי . כריס הולם היה בילדותו כנר , ומן הסתם מאחר וכולם כל הילדים רוכבי האופניים היכו אותו היה חייב להפסיק להיות הגינגי הלפלף . כריס הוא גם מטפס הרים מדהים . מחר אוסיף לכם קישור לאתר שלו . והסדנה מחר בספורטק בהרצליה : להטוטן יהיה שם אני אהיה שם . רמי יאנאי מדריך החוג אליו אנו באים במטרה לעזור ולדחוף ולקדם יהיה שם . עילם וכל חברי הפורום מוזמנים . וייתכן שתהיה הפתעה רק מחר נדע . תשובה מלאה. נתי

JJU

New member
איזו סדנה?

אתה יכול לפרט יותר על הסדנה

natyh

New member
חוג רכיבת חד אופן

החוג של רמי ינאי : בספורטק בהרצליה . בשעה 1800 . תגיעו הגיע הזמן לדחוף את הענף קדימה ולהוציא אותו לקהל . אז קדימה חברים . נתי

eiraz

New member
אתם רחוקים לי

ובגלל שעודד התריע לי על זה מאוחר לצערי אני לא אוכל לבוא אולי בהיזדמנות אחרת ויש תשובה לגבי ההפתעה ההפתעה היא יו"ר האיגוד לחד אופן ביפן(מקווה שלא הרסתי שום דבר) זוכרים שפירסמתי על זה? קיצר זה היום:) הוא מגיע לסדנא ואני אאלץ להחמיץ את זה אבל כמו שאמרתי יהיו עוד הזדמנויות תעשו חיים גם בשבילי חבר'ה:) עילם

natyh

New member
היה גדול

גק יו"ר האיגוד מיפן היה ענק ... אפילו הלהטוטן היה מופתע , ומה שראינו שם אתמול ... עודד יספר לכם , אמיר יספר , JJU יספר , ואני אספר ובינתיים כולנו מגבירים את האימונים : אליפות עולם תהיה על הר פוגי ביפן ביולי . אנחנו מתחילים להתאמן כולם מוזמנים בשבוע הבא אותו מקום אותה שעה : ספורטק הרצליה , יום ד שעה 1800 . וביחד נקדם את הענף : קדימה . נתי

למעלה