חידון ליריקס...

tofit

New member
חידון ליריקס...

בוקר אור לכם, כדי שקצת תתעוררו להלן חידון ליריקס (דיג'י, מקווה שלא אכפת לך, אני יודעת שהזכויות שמורות לך, מבטיחה להתחלק ברווחים :) שנתחיל? 1. הייתי בזרועותיך, חשבתי שאני שייכת לשם, אבל היתי טיפשה, שיחקתי לפי החוקים. 2. ראה אותם הולכים יד ביד לאורך הגשר בחצות 3. דבר איתי, תרצה את אהבתי, דבר איתי, אבל לא את ה"חומר" הזה 4. עומדת על המרפסת של אמא שלך, אמרת לי שזה ימשך לנצח 5. הגעתי לתוך תוכי היום, חשבתי שמוכרחה להיות דרך, לשמור מרחק מהצרות שלי. השירים ממש ממש קלים, ולא מתחכמים, בינתיים אני עובדת על חלק ב'. בהצלחה לכל התותחים כאן, אנא חכו קצת ותנו לאחרים צ'אנס לענות...... ההנהלה וצוות העובדים מודים לכם.

dj80s

New member
מה??? את עוד תשמעי מהעו"ד שלי!

חוצפה שכזאת. ולענייניו: מעיון ראשון זיהיתי את 2,4 ו-5. לענות?

alpha80

New member
טופית התכוונה גם לך בין התותחים....

אני שומר על זכות השתיקה.......

tofit

New member
רגע אחד

א. אני לא רוצה שום עסק עם עורך הדין שלך, הוא נראה לי מפחיד:) ב. אני הדגשתי ואמרתי, שהזכויות שמורות לך, ושאני מוכנה לשאת ולתת לגבי הרווחים. ג. "מבלי לפגוע בזכויות" ולא, אתה לא רשאי לענות

dj80s

New member
טוב, אני לא יכול להחזיק את עצמי. 5:

שלושת הנורבגים, בשירם המוקדש למיקי חיימוביץ' - 'השמש תמיד זורחת בטלוויזיה'. ואפרופו מיקי, זה רק אני או גם לכם קורה המון שכשאתם מסתכלים עליה בטלוויזיה אתם רואים דולרים רצים לה בעיניים כמו בקארטונס?

tofit

New member
../images/Emo46.gif

לא יכולת להתאפק, הא?? חשבתי שיש בינינו הסכם... אני רק מקווה שבתחומים אחרים אתה כן יכול להחזיק את עצמך... ולא יקירי, אין לה דולרים שרצים לה בעיניים, אצלה הכל ביורו

ט ו ר ה

New member
2,4

2. duranX2 girls on films 4. sandra - in the heat of the night טופית מה עינינים? משעמם לי היום פה

dj80s

New member
אבל... אבל...

בעצם כל מי שנמצא בפורום הוא סוג של תותח אייטיז, לא? ו-טורה, (*קול של באזר ברקע*) - יש לך טעות ב-4.

dj80s

New member
../images/Emo12.gif...../images/Emo9.gif...../images/Emo9.gif...../images/Emo6.gif...../images/Emo99.gif

4 הוא ממש גס

ובתור בחור עדין אני ממש לא הולך לכתוב את שם השיר הזה בפורום. scarface

turrican

New member
מדוע אתה מתעורר ככה?

היי לכולם. מה עיניינים? חבל שלא עניתי על החידון שלך ידעתי כמה תשובות.

יש לי וירוס

שלא מאפשר לי להרדם ומעיר אותי כל שעה (אני רציני!), ואין לי בבית את התרופה כנגד הוירוס הזה (אלכוהול)

turrican

New member
היי טופית ../images/Emo13.gif

סחתיין על היוזמה! באמת כל הכבוד. זה אמנם נראה קל אבל ידעתי בוודאות רק 2 מה-5 . איזה ביזיון - בכלל אני חושב שאני חלש בחידונים הללו. לא יודע - אני יותר זוכר צלילים מאשר את המילים.

אם ככה, אז מאיזה שיר הצלילים הבאים:

לה לה לה! לה לה לה לה לה לה לה לה! לה לה לה לה לה לה לה לה! לה לה לה לה לה לה לה לההההה!

למעלה