חידון לחג

benyacov

New member
חידון ליום שבת

1.איפה נולד השחקן אדי מרפי א.ארה"ב ב.גרמניה ג.איטליה ד.אנגליה 2.מה סרטו ה-1 של אדי מרפי א.48 שעות ב.לילות הארלם ג.משנה מקום,משנה מזל ד.מגלה את אמריקה 3.מה סרטו הראשון של השחקן מייקל ווינקוט א.ימים משונים ב.רובין הוד,נסיך הגנבים ג.מטרו ד.העורב 4.איפה צולם הסרט שעת שיא 2 א.בסין ב.יפן ג.גרמניה ד.איטליה 5.מה סרטו ה-1 של השחקן כריס פן א.בטהובן 2 ב.שעת שיא ג.כלבי אשמורת ד.תמונות קצרות 6.מה סרטו ה-1 של השחקן סטיב בושמי א.קון אייר ב.כלבי אשמורת ג.סיפורי ניו-יורק ד.צומת מילר

benyacov

New member
חידון לחג ../images/Emo50.gif

שלום רב חזרתי עם עוד חידון קולנוע לחג תגובות לאיי-מייל שלי אני לא עונה בפורום תכתבו לי תשובות מלאות 1.מי שיחק את המפקד בסרט ספון א.מרטין שין ב.מייקל וויט ג.דניס לירי ד.פירס ברוסנן 2.מהו סרטו האחרון של אדי מרפי א.ד"ר דוליטל 2 2.הפרופסור המטורף 2 3.מטרו 4.השוטר מבברלי הילס 3 3.איזה תפקיד גילם טום הנקס בסרט פילדלפיה א.חולה איידס ב.פקיד ג.בנקאי ד.רופא 4.באיזה סרט שיחק הזמר מיטלוף א.מועדון קרב ב.אמריקה X ג.בחורים רעים ד.ללכת על הכל 5.באיזה שנה צולם הסרט מת לחיות 2 א.1995 ב.1996 ג.1994 ד.1998 6.איזה זמר שר את שיר הנושא מהסרט נוטינג היל א.אלביס פרסלי ב.רונאן קיטינג ג.ריקי מרטין ד.מובי 7.באיזה סרט דמי מור התפשטה א.מחשבות קטלניות ב.סטרפטיז ג.אות קלון ד.אשה לשניים 8.מה שמו המלא של פינץ מסרטים אמריקן פאי 2-1 א.ביל פינץ ב.פולי פינץ ג.אוז פינץ ד.פול פינץ 9.באיזה שנה צולם הסרט אימת הפנטום א.1999 ב.1997 ג.2000 ד.1998 10.באיזה שנה צולם הסרט עימות חזיתי א.1997 ב.1996 ג.1998 ד.1999 11.כמה סרטי משפחת אדמס היו א.2 ב.3 ג.4 ד.5 12.מי שיחק בסרט הבלתי נראה בתפקיד ראשי א.קווין פולק ב.קווין בייקון ג.אליזבת שאו ד.קווין קוסטנר 13.איזה שחקן שיחק את השוטר בסרט מקס ומוריס א.אורי גבריאל ב.אלי יצפאן ג.אלון ניומן ד.מתי סרי 14.כמה סרטים של לשחרר את וילי עשו א.3 ב.4 ג.2 ד.1 15.מי זמרת שרה את שיר הנושא מהסרט גולדן איי א.טינה טרנר ב.דיאנה רוס ג.אמה בנטון ד.מלאני C 16.באיזה סרט גילם ברוס ויליס מתאגרף כושל א.ספרות זולה ב.צבע הלילה ג.ללכת על הכל ד.האלמנט החמישי 17.מי היה איש המאתיים א.אדי מרפי ב.רובין ויליאמס ג.כריס טאקר ד.מל ברוקס

adam-

New member
מספר הבהרות !

א - בסרט "ספרות זולה" ברוס ויליס לא היה מתאגרף כושל, להפך הוא היה מתאגרף מצוין שסירב למכור את הקרב וניצח בו. ב - את שיר הנושא בסרט "נוטיג היל" שר הזמר - אלביס קוסטלו ולא אלביס פרסלי. שם השיר SHE.

ronit.

New member
היו מספר שירים והכוונה היא לרונן

קיטינג שגם היה אחד ממבצעי שירי הסרט

MoRibisi

New member
חלק מהתשובות

נראה לי... 2- א 3- א 6- ב 7- ב 8- ד 11- א 12- ד (?) 14- א 15- א 16- א 17- ב

למעלה